DEN ELST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN ELST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.060.520

Publication

21/01/2014
ÿþ Motl Wortl 19.1

jÍ f~L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandol

10 JAN, 2014

tizo HAgeg T Griffie

Ondernemingsnr : 0879.060.520

Benaming (voluit) : DEN ELST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3590 Diepenbeek, Eishouterbosstraat 25

Onderwerp akte : ONTBINDING, VEREFFENING en AFSLUITING VEREFFENING in één akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 18, december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de} besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEN ELST", met zetel te 3590 Diepenbeek, Eishouterbosstraat 25, de volgende besluiten heeft genomen:

1) WIJZIGING VAN DE AFSLUITINGSDATUM VAN HET BOEKJAAR

De afsluitingsdatum van het lopende boekjaar werd gewijzigd, zodat het lopende boekjaar

dat een aanvang had genomen op 1 januari 2013 werd op 18 december 2013 afgesloten.

2) BEVESTIGING GOEDKEURING VAN DE VERKORTE JAARREKENING EN KWIJTING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vennoten verklaarden dat de verkorte jaarrekening van het lopende boekjaar afgesloten! op 18 december 2013, datum van het besluit tot ontbinding, werd opgemaakt en goedgekeurd: door de bijzondere algemene vergadering gehouden op heden, 18 december 2013,: voorafgaandelijk aan deze, dit alles overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij verklaarden dat terzeifdertijd kwijting werd verleend aan de zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid tijdens het lopende boekjaar tot op 18 december 2013,

3) VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering stelde vast dat de vennootschap al haar activiteiten had stopgezet, dat zij niet meer actief was en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

De vergadering besloot de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en sprak haar vereffening uit, te rekenen vanaf 18 december 2013,

De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "VMB' BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw VOSCH Ingrid, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend op hetzelfde adres, opgemaakte, op 8 november 2013, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van', vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Den Elst bvba een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013, opgesteld, die, rekening houdend: met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van; 15.717,18 EUR een netto-actief van 12.717,18 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de: toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de' boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze toestand van; de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.t werden gevestigd of aan de vennootschap werden betekend maar die wel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context."

4) AFGIFTE VAN DE GOEDEREN - VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN - BESLUIT GEEN VEREFFENAAR TE BENOEMEN

4.1, Alle vennoten hebben verzaakt aan de formaliteiten, voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en bevestigden voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De vennoten verklaarden dat de vennootschap geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke onroerende rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit, noch titularis is van enige hypothecaire schuldvordering. (...)

4.2. De vergadering stelde vast dat onderhavige vennootschap v66r haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door haar zaakvoerder en dat de vennootschap op 18 december 2013 als volledig vereffend beschouwd moet worden.

De vennoten verklaarden dat er op 18 december 2013, niets meer te vereffenen valt, vermits:

- alle passiva (schulden) ten aanzien van derden aangezuiverd werden,

- zij besloten hebben het resterend actief in verhouding tot hun aandelenbezit over te nemen in hun vermorgen.

De vergadering besloot bijgevolg geen vereffenaar te benoemen.

4.3, De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van de gelden en/of waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hen niet konden worden afgegeven, zoals bepaald in artikel 195 van voormeld Wetboek.

4.4. De vennoten verbonden zich onvoorwaardelijk ertoe alle passiva die ten laste zouden gelegd worden van de vereffende vennootschap, né afsluiting van de vereffening, waarvan zij op 18 december 2013 geen kennis hadden, voor hun rekening te nemen, te vereffenen en te betalen, evenals alle nog niet gekende verbintenissen van de vereffende vennootschap uit te voeren,

Alle activa, die de vereffende vennootschap in de toekomst nog zouden blijken te bezitten, waarvan zij op 18 december 2013 geen kennis hadden, zullen toebedeeld worden aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

5) ONTBINDING, VEREFFENING EN DEFINITIEVE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING 1N ÉÉN AKTE

Gezien de voorgaande verrichtingen en vaststellingen besloot de vergadering met eenparigheid van stemmen de ontbinding, de vereffening en de afsluiting van de vereffening in één enkele akte te laten plaatsvinden, aangezien aan de voorwaarden voorzien door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen werden voldaan.

Hieromtrent bevestigde de vergadering:

- dat er geen vereffenaar werd aangeduid,

- dat er geen passiva (schulden) ten aanzien van derden waren luidens voormelde staat van activa en passiva als bedoeld in voormeld artikel 181;

- dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd waren en besloten met eenparigheid van stemmen;

- de terugname van het resterend actief gebeurde door de vennoten zelf, in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergadering besloot bijgevolg dat de vereffening van de vennootschap definitief afgesloten was en stelde vervolgens vast dat de vennootschap definitief opgehouden had te bestaan op 18 december 2013.

6) BEWARING VAN BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De boeken, stukken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn (tenminste 5 jaar) neergelegd en bewaard worden door mevrouw PARTOENS Maria, in haar woonplaats te 3590 Diepenbeek, Elshouterbosstraat 25.

7) VASTSTELLING BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - KWIJTING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, stelde de vergadering vast dat van rechtswege een einde werd gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder, namelijk mevrouw PARTOENS Maria Anna Lambertina, geboren te Diepenbeek op 7 december 1955, wonend te 3590 Diepenbeek, Elshouterbosstraat 25.

De vergadering heeft zonder enig voorbehoud kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor

de uitoefening van zijn mandaat tijdens het lopende boekjaar tot 18 december 2011

8) BIJZONDERE VOLMACHT

8.1. Bijzondere volmacht werd verleend aan de gewezen zaakvoerder, met recht van

indeplaatsstelling, teneinde ná afsluiting van de vereffening:

- het vereffenigssaldo uit te keren aan de vennoten;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende activa in te vorderen of te gelde te maken;

- alle formaliteiten te vervullen bij de financiële instellingen en alle bankverrichtingen met betrekking tot de vereffende vennootschap te regelen.

8.2. Bijzondere volmacht werd verleend aan de naamloze vennootschap FINEKO, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar bedienden, aangestelden en vertegenwoordigers, met macht om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om over te gaan tot de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de afsluiting van de vereffening en alle overige formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen.

Uittreksel afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: 1) uitgifte van het proces-verbaal, 2) verslagen van de

zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor opgesteld in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek

van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 20.06.2013 13189-0525-010
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 04.07.2012 12250-0082-011
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 16.06.2011 11164-0508-013
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 17.06.2010 10196-0081-014
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 29.05.2009 09168-0196-013
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 22.07.2008 08437-0014-013
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 21.08.2007 07576-0307-012

Coordonnées
DEN ELST

Adresse
ELSHOUTERBOSSTRAAT 25 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande