DEPHI-MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEPHI-MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.241.831

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 27.06.2014 14239-0407-030
28/06/2013
ÿþ,

Ondernemingsnr : 0450.241.831

Benaming

(voluit) : DEPHI MANAGEMENT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrieweg Noord 1161, 3660 Opglabeek

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS REVISOR

De algemene vergadering van 17 mei 2013 besluit op voorstel van de raad van bestuur en met instemming van de ondernemingsraad met eenparigheid van stemmen om de BV o.v.v,e. C.V.B.A. DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, vertegenwoordigd door de Heer Dominique ROUX, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Gouverneur Roppesingel 13, te Hasselt te herbenoemen tot vlak na de algemene vergadering van 2016.

De jaarbezoldiging van de commissaris zal vastgesteld worden bij afzonderlijke notulen.

Danny Lenaerts,

gedelegeerd bestuurder

na neerlegging ter griffie V

Nea t " I: -r , -

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

19 -O6- 2013

De Hoofdgriffier, - i-

iiiisuiiuuuu i IY

*13099019*

?Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 17.06.2013 13187-0185-028
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 18.06.2012 12190-0231-028
01/02/2012
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

16 -01- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

I IIII IVNgI 111111 Il R II

" izoaeevsR

b

E

Si

iA





Ondernemingsnr : 0450.241.831

Benaming

(voluit) : DEPHI-MANAGEMENT



Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg Noord 1161, 3660 Opglabbeek

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 28 december 2011, dragende de melding: "Geregistreerd 6 bladen, geen verzending te Genk op 3 januari 2012. Boek 5/137 blad 22 vak 10. Ontvangen: 25,00 EUR. De e.a. inspecteur (getekend) Y. Joris", houdende buitengewone algemene ver-gadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap DEPHI-MANAGEMENT, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen wer-den genomen:

EERSTE BESLUIT  AFSCHAFFING VAN AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering besluit de aandelen aan toonder af te schaffen en om te zetten in aandelen op naam. De bestaande aandelen aan toonder zullen vernietigd worden en vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

Van hun inschrijving in dit aandelenregister worden aan de respectievelijke aan-deelhouders aandeelhouderscertificaten afgegeven waarop vernield staat welke rechten op hoeveel aandelen zij respectievelijk bezitten.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING OMZETTING

De vergadering en de notaris stellen vast dat de materiële omzetting effectief verwezenlijkt werd door inschrijving in het aandelenregister.

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (corporate governance-wetgeving, directiecomité, de veref-feningsregeling, enzovoort...).

DERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten te herwerken op basis van de hiervoor geno-men besluiten.

De vergadering keurt de statuten goed. Zij bepalen onder meer :

ARTIKEL 1 : BENAMING-NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "DEPHI-MANAGEMENT".

ARTIKEL 2 : ZETEL: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is geves-tigd te 3660 Opglabbeek, Industrieweg Noord 1161.

ARTIKEL 3 : DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

I. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

a)Bijstand verlenen, adviseren en consulting in ecologisch, economisch management, organisatie, uitbating en informatica.

b)Uitoefenen van alle administratieve mandaten en, in het algemeen, aile mandaten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen

c)Toekennen van leningen en kredietopeningen, afsluiten van leningen aan ondernemingen en privé-personen onder welke vorm dan ook, in dit kader kan de vennootschap eveneens instaan voor of zich borg stellen in de ruimste zin van het woord, alle transacties en geldhandelingen tot stand brengen / uitvoeren met uitzondering van deze die voorbehouden zijn aan depositobanken, op korte termijn depositohouders, spaarkassen, hypothecaire instellingen en kapitaalinstellingen.

d)De ontwikkeling, aankoop, verkoop, toekennen en verlening van vergun-ningen aktes, van knowhow en van aanverwanten in functie van onroerende goederen

e)De uitoefening van aile transacties; industrieel, vastgoed, roerende goe-deren of financieel, die direct of indirect betrekking hebben op of verwant zijn aan haar doel of die de uitoefening ervan bevorderen.









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegc de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerwoord:gen

Verso : Naart er handteken:ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Il. Voor eigen rekening:

a)Het verkrijgen van, aankoop per intekening en inschrijving of aankoop van obligaties, aandelen, kasbons en andere algemene effecten van welke aard dan ook, van Belgische of buitenlandse ondernemingen, bestaand of nog op te rich-ten, alsook de uitoefening van het effectenbeheer.

b)Het beheer van een vastgoedpatrimonium, roerende goederen en de ver-huur of financieren van onroerend goed alsook alle verrichtingen en handelingen, die direct of indirect, verwant zijn aan haar doel en die van nature bevorderlijk zijn voor uitbreiding van een vastgoedpatrimonium, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsook de mogelijk-heid om in te staan voor het goede einde van de erbintenissen van derden die vruchtgebruik hebben van dit vastgoed.

Ze kan betrokken zijn bij / delen in de winst van ondernemingen, verenigingen of bedrijven met een soortgelijk, identiek of overeenkomstig doel, of ondernemingen die nuttig zijn voor de volledige of gedeeltelijke realisatie van haar maatschappelijk oogmerk, in de vorm van aandelen, fusie, inschrijving of op elke andere wijze.

De voorafgaande opsomming is niet beperkend in die zin dat de vennootschap alle handelingen mag uitoefenen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België en in het buitenland, op die wijze die ze het meest geschikt acht.

De vennootschap mag zich niet inlaten met de uitoefening van vermogensbeheer en met beleggingsadvies volgens de wet van vier december negentienhonderd tachtig met betrekking tot de financiële markt en tot het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingen.

ARTIKEL 4 : DUUR: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzestig duizend euro (65.000,00 EUR).

ARTIKEL 6 : AANDELEN: Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegen-woordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder nominale waarde die allen stemrecht hebben.

ARTIKEL 9 : RAAD VAN BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die de maxi-mumduur voorzien in de wet niet mag overschrijden.

ARTIKEL 15 : BEVOEGDHEDEN:

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile han-delingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene verga-dering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het be-stuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de be-slissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd, aan directeurs of bijzondere volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16: DIRECTIECOMITÉ  ADVISEREND COMITÉ

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun op-drachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uitzondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het di-rectiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn hande-lingen en verslag moet uitbrengen.

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dient deze overeen-komstig het Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is niet een beslissing of een ver-richting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschrif-ten van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden ge-nomen

ARTIKEL 17: VERTEGENWOORDIGING: Onverminderd de algemene verte-genwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennoot-schap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1.hetzij door de gedelegeerd bestuurder;

2.hetzij door twee bestuurders gezamenlijk;

3.hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het da-gelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap

" -----~ àroor- behout;e:i áan her t3e!gisc}! Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

4.hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald di-rectielid, door dit aangeduid directielid; 5.hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmach-tigden.

Indien deze personen die de vennootschap vertegenwoordigen rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel g en 16 van de statuten en in het Wetboek van vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger

ARTIKEL 20 : TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders.

Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maat-schappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een ac-countant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 21 : JAARVERGADERING: Elk jaar op de derde vrijdag van de maand mei om 16.30uur, en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeen-roeping.

ARTIKEL 23: STEMMINGEN:

(a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

(b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aan-wezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, ontzetten en rechtspersonen mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lastheb-ber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen even-eens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

ARTIKEL 30 : BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 32 : WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het winstsaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de wet.

ARTIKEL 34: ONTBINDING.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte dd. 28 december 2011

-1 volmacht.

Notaris Ivo Vrancken

Op de laatste blz var. Luik B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 20.06.2011 11192-0032-030
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 30.06.2010 10260-0134-031
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 20.06.2009 09282-0154-031
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 16.06.2008 08260-0180-029
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 18.06.2007 07243-0268-018
29/09/2006 : LG201267
19/09/2005 : LG201267
19/09/2005 : LG201267
14/07/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111

k15100995

Ondernemingsnr : 0450.241.831

Benaming

(voluit) : DEPHI MANAGEMENT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrieweg Noord 1161, 3660 Opglabeek

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering van aandeelhouders van 15 mei 2015 beslist dat volgende bestuurders herbenoemd worden tot vlak na de algemene vergadering van 2021.

- de heer Danny Lenaerts, Krekelgrachtstraat 14 A, B-3770 Riemst

- de heer Mathi Gijbels, Palmenlaan 12, 2020 Antwerpen

Aansluitend aan de algemene vergadering van aandeelhouders werd de raad van bestuur samengeroepen. De raad van bestuur benoemd volgende bestuurders tot gedelegeerd bestuurder voor de duur van hun mandaat als bestuurder:

de heer Danny Lenaerts, Krekelgrachtstraat 14 A, B-3770 Riemst

- de heer Mathi Gijbels, Palmenlaan 12, 2020 Antwerpen

Deze mandaten zijn onbezoldigd

Danny Lenaerts,

gedelegeerd bestuurder



~

Neergelegd ter griffie der rechtbank

v, koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

0 3 -07- 2015

Grififié

Deoriffier, ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2005 : LG201267
22/06/2004 : LG201267
02/07/2003 : LG201267
29/06/2002 : LG201267
08/12/1999 : LG201267
21/07/1998 : LG201267
09/12/1997 : NA66410
01/01/1997 : NA66410
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 14.06.2016 16175-0050-030

Coordonnées
DEPHI-MANAGEMENT

Adresse
INDUSTRIEWEG NOORD 1161 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande