DER CLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DER CLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.819.630

Publication

18/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306813*

Neergelegd

13-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541819630

Benaming (voluit): Der Clan

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3690 Zutendaal, Gijzenveldstraat 75

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 4 november 2013,

neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1. De heer van Eldik Berend Jan, geboren te Rotterdam (Nederland) op 26 augustus 1962,

Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 3315 MP Dordrecht (Nederland), Palissander 144, echtgenoot van mevrouw van Gijzen Henderika Margaretha Anna, gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Wery Constantijn Frans te Dordrecht op 25 april 1995.

2. De heer Bruel Jochem Jurjen, geboren te Dordrecht (Nederland) op 27 november 1960, Zwitserse nationaliteit, met woonplaats te 8810 Horgen Zwitserland, Ziegelmattstrasse 23, ongehuwd.

3. De heer van der Mast Bastiaan, geboren te Rotterdam (Nederland) op 1 september 1962, Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 3062 TM Rotterdam (Nederland), Waterloostraat 171-173, ongehuwd.

4. De heer Scheepbouwer Johannes Japhet, geboren te Dordrecht (Nederland) op 15 februari 1966, Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 3311 KS Dordrecht, N.M. Singel 229, ongehuwd.

5. De heer van der Schelde Bertus Floor, geboren te Dubbeldam (Nederland) op 23 februari

1962, Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 2993 HH Barendrecht (Nederland), Van Hobokenhaven 67, echtgenoot van mevrouw VAN DER KLOOSTER Emma Cornelia, gehuwd te Dordrecht (Nederland) op 27 januari 1988 onder het stelsel der algehele gemeenschap, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Constantijn Frans Wery op 26 november 1998.

6. De heer Boet René, geboren te Dordrecht (Nederland) op 2 april 1964, Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 3362 JM Sliedrecht (Nederland), Krabbelaar 2, ongehuwd.

7. De heer Durinck Adrianus Willem Johannes, geboren te Dordrecht (Nederland) op 6 januari 1964, Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 7006 KS Doetinchem (Nederland), Sikkeldreef 65, ongehuwd.

8. De heer van der Linden, Johannes Jan, geboren te Dordrecht (Nederland) op 3 april 1962, Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 2970 Schilde, Bellemond 26, ongehuwd;

9. De heer van der Valk Bart Willem, geboren te Huizen (Nederland) op 17 december 1958,

Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te 2930 Brasschaat, Leopoldslei 31, ongehuwd;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de benaming Der Clan.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Gijzenveldstraat 75, 3690 Zutendaal.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

-de uitbating van hotels, motels, bed & breakfasts en ruimtes voor het organiseren van seminaries. Het

verstrekken van restaurantdiensten, horecadiensten, catering en traiteurdiensten inde meest ruime zin.

Het inrichten van banketten, feestelijkheden en brunches.

Verhuring van feestzalen en vergaderruimtes.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van allerlei etenswaren en dranken, evenals het aankopen en verkopen, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer van dranken en etenswaren.

De organisatie van wijn- en andere degustaties en van demonstraties of workshops met etenswaren en dranken.

Het verhuren en het ter beschikking stellen van garages en parkeergelegenheden van allerlei voertuigen.

De organisatie van alle toeristische activiteiten en andere begeleidende activiteiten verbonden aan de hiervoor vermelde uitbatingen.

- de organisatie, als aannemer of als onderaannemer, het ontwerpen, de aan- en verkoop, promotie, commercialisering en begeleiding van individuele en/of groepsreizen en  uitstappen.

De verkoop, als tussenpersoon, van door derden georganiseerde reizen en uitstappen tegen een vaste som en verblijven tegen een vaste som, van logiebons en van maaltijdbons.

Verschaffen van informatie en advies over reizen.

Organiseren van reizen en excursies, regelen van reizen op maat, onderdak en vervoer van reizigers en toeristen.

Verkoop aan de hand van brochures en catalogi van door touroperatoren georganiseerde reizen Reisorganisator die ,in het algemeen, een uitgebreid assortiment van reizen aanbiedt, waarbij de cliënt aan de hand van brochures en catalogi kan kiezen tussen diverse formules en bestemmingen; Reisorganisator gespecialiseerd in bepaalde vakantieformules die daarin specifieke bestemmingen aanbieden

Touroperator, volledige organisatie en samenstelling van reizen, combineren van vlucht hotel en transfer, verkoop van hotelaccomodaties.

Toeristische informatiediensten

Het verhuren en huren van vakantiewoningen, hotelreservaties en de aan- en verkoop van hotelaccomodatie.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een reisagentschap.

- de terbeschikkingstelling van faciliteiten voor recreatiedoeleinden en de overige activiteiten i.v.m. recreatie.

-MANAGEMENT

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunkties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. 'Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- Patrimoniumvennootschap: onroerende en roerende goederen en rechten onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, valoriseren en vervreemden. Zij mag onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, gemeubelde of ongemeubelde, aankopen, verkavelen, huren, verhuren, (doen) bouwen, (doen) verbouwen, renoveren, uitrusten, afbreken, verkopen. Dit omvat verder: de borgstelling, de uitbating, de verkaveling, de ordening van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing. Zij mag investeringsgoederen, materieel benodigd voor gelijk welke burgerlijke of handelsactiviteit onder gelijk welke vorm verwerven of verhuren. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen als borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen door haarzelf of door derden aangegaan.

- De verhuring/leasing van allerhande roerende goederen waardoor de verhuring van rollend materieel en alle dienstprestaties die hiermee verband houden. Het verrichten van diverse vervoersprestaties.

- Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. - Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of het beheer voeren over ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde of een gelijkaardig doel nastreven als dit van de vennootschap.

- De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, als door vertegenwoordiging.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar maatschappelijk doel.

- De bovenstaande doelomschrijving is niet limitatief en dient in de meest ruime zin van het woord te worden geïnterpreteerd. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan overgaan tot alle rechtshandelingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend negenhonderd euro (18.900 EUR) en is vertegenwoordigd door achttienduizend negenhonderd (18.900) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Inbreng in geld.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld als volgt:

- De heer van Eldik Berend voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt.

- De heer Bruel Jochem voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt.

- De heer van der Mast Bastiaan voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt.

- De heer Scheepbouwer Johannes voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt.

- De heer van der Schelde Bertus voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt, waarvan de lidmaatschapsrechten hem toebehoren als eigen goed en waarvan de vermogenswaarde toebehoort aan het gemeenschappelijk vermogen van der Schelde  van der Klooster.

- De heer Boet René voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt.

- De heer Durinck Adrianus voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt.

- De heer van der Linden Johannes voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De heer van der Valk Bart voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van tweeduizend honderd (2.100) euro, volstort ten bedrage van zevenhonderd (700) euro, in ruil waarvoor hij 2.100 aandelen bekomt.

Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 31 oktober 2013, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee/alle zaakvoerders.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

De bezoldiging der zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de 15de van de maand juni om 11.00 uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

AANLEG RESERVE  VERDELING WINST - VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidenlijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen. SLOTVERKLARINGEN

1. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten, door één van hen aangegaan in naam van de vennootschap en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen.

Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

BENOEMINGEN

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigen de partijen dat de BVBA Der Clan opgericht is en nemen terstond de volgende beslissingen:

1. De heer van der Schelde Bertus, en de heer Durinck Adrianus, beiden voornoemd, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd

2. Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd.

Luik B - Vervolg

Voor eensluidend beknopt uittreksel afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 30.09.2015 15638-0475-014

Coordonnées
DER CLAN

Adresse
GIJZENVELDSTRAAT 75 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande