DERAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DERAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.859.571

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14249-0384-009
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 17.06.2013 13187-0112-009
03/08/2011
ÿþ3enenfttg :

(voluil]

Rechtsvorm : besloten vennootsnhi.p met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Witte Torenwgl 19 B.2/1

3960 Bree

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Deras

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

gevestigd te 3960 Bree, Witte Torenwal 19 B.2/1

;Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris

Van Gansewinkel te Arendonk op 28 juni 2011 dat er een ;besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht door:

Mevrouw BAUDUIN Nicole Josîne Matthea, ongehuwd, geboren te Bree op 30 juni 1961, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Wijshagerkiezel 23.

'De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Deras".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3960 Bree, Witte Torenwal 19 B.2/1.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: -alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van bonthandel en nertsenkweek;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

-het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen en met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van de producten door andere ondernemingen gefabriceerd die verband houden met het kweken van nertsen en de bonthandel -het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van producten die verband houden met het kweken van nertsen en de bonthandel

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto - Naam en haer righeid vans de instrumenterende notaris. hetzij oan de perso;o}n(en) be, ceyrl d . recht=perspan len eenzien van derden le veriegenwaordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

~1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- ?F ". " 15leeeroeleod"

.v 1'

~ :~ rechibarllt v, knophandel º%e Tr":" ir:t"!--

" 11120190*

~1;;C.is "

crzdreetertEu.=º%,s ï 0 V 3 7" 8 5 8. 5 7 1

0i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" ~~. ben.; ::tel'. rcr. .".:d Eietoiecti GSûztGblad

mod 2.1

-de controle op hun beheer of de participatie hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen deze vennootschappen of ondernemingen;

-de aankoop, het beheer en verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke sociale rechten en meer algemeen het uitvoeren van alle verrichtingen met betrekking van het beheer van de aldus samengestelde portefeuille.

Zij mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële, zowel van roerende als onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen. ;De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van ¬ 18.600 ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door tien maatschappelijke aandeelbewijzen zonder nominale waarde. 'De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag ;van juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

;De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking .van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het ,Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

;Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven aan een al dan niet vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; de brief wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste de dag voor de vergadering op de zetel toekomen.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens het aantal en de vergoedingen vaststelt.

'Het aantal van de eerste zaakvoerders is vastgesteld op één.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de lamie blz. van Lu,rc B verrouden : Recto - Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen) tevoegd de rechtspersoon ter: aanzien van derden te vertegenevoordigen

Verso : Nacm en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

. . . . Vr.nr- be~ic. der" n~n het Fe:c~~sch StGz tsb:ad

mod 2.1

De duur van het mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk heeft alle macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichting is, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk voorwerp vallen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar

De algemene vergadering zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, dat het geheel of een gedeelte van de winsten zullen verdeeld worden als toekenning van intresten op belegde kapitalen, als reserve of tot uitkering van dividenden of voor ieder doel dat zij aanduidt. Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te het mandaat van zaakvoerder te zullen waarnemen.

De verschijner verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van gezegd artikel 60 van het Wetboek van 'Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening ;en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan ;te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, 'aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, 'eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De oprichter beslist unaniem in uitvoering van artikel 130 en 'volgende van het Wetboek van Vennootschappen geen 'commissarissen aan te stellen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Peter Schaekers, wonende te 3960 Bree, Peerderbaan 78,

evenals aan haar bediende, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

voor analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B verrr.elden Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnentererde notaris. hetzri van de persotojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DERAS

Adresse
WITTE TORENWAL 19, BUS 2/1 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande