DIDIER SMEETS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIDIER SMEETS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.489.191

Publication

18/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-06-2015

Griffie

*15310137*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0632489191

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DIDIER SMEETS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Christophe DECLERCK te Herstal, op 16 juni 2015, dat de

vennoten:

1. De heer SMEETS Didier Joseph Marguerite, geboren te Liège op 02 november 1989, wonende te 3798 Voeren ('s Gravenvoeren), Moelingerweg, 49.

2. De heer SMEETS José Lambert Pierre, geboren te 's Gravenvoeren op 05 december 1957,

wonende te 3798 Voeren ('s Gravenvoeren), Moelingerweg, 49.

Als volgt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

Benaming.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt:  DIDIER SMEETS .

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3798 Voeren ('s Gravenvoeren), Moelingerweg, 49.

Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagd als voor

een wijziging der statuten.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, alleen of in participatie met derden, willekeurige diverse activiteiten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. Uitbating van een chocolaterie met name de vervaardiging, bewerking en verwerking, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, commissiehandel en vertegenwoordiging, distributie voor klein- en groothandel, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon van alle chocolade-artikelen, pralines, snoepgoed, biscuiterie, soortgelijke- en nevenproducten en bijhorigheden alsmede het presteren van alle mogelijke diensten betreffende het voorafgaande, alles in de ruimste zin van het woord.

Uitbating van een brood-, banket- en suikerbakkerij, met name de vervaardiging, bewerking en verwerking, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, commissiehandel en vertegenwoordiging, distributie voor klein- en groothandel, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon van de brood- en banketbakkerij, producten van de suikerbakkerij, roomijs, consumptie-ijs en confiseriewaren, chocolade, pralines, soortgelijke- en nevenproducten en bijhorigheden, alsmede het presteren van alle mogelijke diensten betreffende het voorafgaande, alles in de ruimste zin van het woord.

De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, vertegenwoordiging, distributie voor klein- en groothandel, verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon, van bovenvermelde producten, cacao, chocolade, koffie, specerijen, kruiderijen, oliën, theeproducten, fantasie-artikelen, huishoudartikelen, geschenkartikelen, rookwaren, dranken, alcoholisch of niet,

Onderwerp akte :

Weg op Moelingen('s Gv.) 49 3798 Voeren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

voedingsproducten, ingeblikte voedingswaren, melkproducten, zeevruchten, vissen, vleesproducten, artisanale producten in het algemeen.

2. De uitbating van alle horeca-activiteiten, zoals verbruikssalon, tearoom, koffiebar, snack-bar, taverne, drankgelegenheid, brouwerijen, eetstations, hotels, restaurants, herbergen, cafés, discotheken, buffetten, publiekvestiaires, verhuur van zalen, enzovoort.

De activiteiten van restaurateur, traiteur, banketaannemer, catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteurdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren. Het leveren van verbruiksklare dranken, snacks, patisserie en maaltijden in de meest ruime zin. Het leveren van meeneembare dranken en maaltijden, catering, traiteurdiensten en dergelijke. Het bereiden, kopen en verkopen van verkoopklare gerechten van voeding en drank.

De uitbating van werkplaatsen voor vervaardiging van bakkerij- en banketbakkerijproducten en tevens van voedings- en niet-voedingswaren;

De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, vertegenwoordiging, distributie voor klein- en groothandel, verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet, de productie, de samenstelling, de verpakking en levering hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon, van thee, theemengelingen, planten en andere infusies, van culinaire technieken en recepten

De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, vertegenwoordiging, distributie voor klein- en groothandel, verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon van verpakkingen in plastiek, kunststof, glas, aardewerk of andere (packaging) voor voedingsproducten, roomijsdozen en deksels, en in het algemeen van alle levensmiddelen en toebehoren en allerhande voedings-, drank- en genotswaren, alsmede van alle grondstoffen, bijproducten en halfafgewerkte producten hiervan.

3. Het branden en maalderen van chocolade, koffie en alle andere voedingswaren en levensmiddelen.

4. De toeleveringen aan horeca-bedrijven, de aan-en verkoop van alle horecamachines en grootkeuken, de inrichting en installaties van horecazaken, het herstellen en aanpassen van dergelijke machines en apparaten,

Het begeleiden en adviseren van derden bij het inrichten en uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven

5. De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, opslag en distributie in chocoladeproducten, suikergoed, patisserie en broodproducten, ijsbereidingen, biscuiterie, decoratie-artikelen, keukenapparatuur, keukentoestellen, en kookspullen, kookbenodigdheden, kookboeken en artikelen allerlei, niet-alcoholische en alcoholische dranken, zoals onder meer geestrijke dranken, likeuren, wijnen, champagne en alle dranken in het algemeen en alle mogelijke aanverwante producten.

6. Het organiseren van workshops, opleidingen, degustaties en demonstraties, lessen en kooklessen in de meest ruime zin van het woord, met betrekking tot het bereiden van alle mogelijke bereidingen en/of aanverwante producten.

Het organiseren en inrichten van feesten, evenementen, rondleidingen, vergaderingen, tentoonstellingen, seminaries, kermissen, markten, beurzen, en straatfeesten.

Het inrichten van vertoningen en al de werkzaamheden die ermee samenhangen, zoals het verhuren van zalen en roerende goederen.

7. Het optreden als franchisenemer en franchisegever;

De vennootschap heeft tevens tot doel deze producten te importeren en exporteren, door middel van eigen handel of tussenhandel.

De vennootschap heeft tevens tot doel deze producten te importeren en exporteren, door middel van eigen handel of tussenhandel.

De vennootschap kan deze goederen via eigen middelen vervoeren.

In verband met het voorgaande kan de vennootschap octrooien, merken, licentieovereenkomsten, tekeningen en patenten kopen, verwerven, verkopen, verhuren en beheren.

De vennootschap heeft tevens tot doel, de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de hiervoor beschreven activiteiten.

Elke activiteit die betrekking heeft op het leveren van elke dienst of prestatie ten voordele van private en commerciële klanten, personen- en koopwarentransport.

Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin.

Alle mogelijke immobiliaire operaties en ermee verbandhoudende handelingen, zoals het verwerven, vervreemden, in huur nemen, verhuren, beheren, schatten, uitbaten, in waarde brengen, delen, verkavelen, urbaniseren, beschermen, bouwen of doen bouwen, promotie van het makelen in alle soort onroerende goederen, sociale woningen en appartementen inbegrepen en alle ermede verband houdende roerende goederen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en of tussenpersonen, en in de meest uitgebreide zin.

Zij mag optreden als inkoopkantoor van alle goederen, commissiehandel, makelarij,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigingen en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord.

Het beheer en vertegenwoordiging van bedrijven, maatschappijen en vennootschappen, zowel in

eigen naam als in naam van derden, in het algemeen optreden als gevolmachtigde voor alle zaken

die met haar doel verband houden.

De vennootschap kan bovendien participaties nemen of afsluiten in- en samensmelten met andere

vennootschappen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen, of hun aval verlenen, voorschotten en krediet

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

Zij kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

Al deze handelingen kunnen zowel in binnen- als in buitenland verricht worden. Daartoe kan de

vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of

welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel nastreven overal en met alle middelen die zij het meest geschikt

acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in

artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties

en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het

beleggingsadvies van 05 augustus 1991.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer SMEETS Didier, titularis van honderd vijfentachtig (185) aandelen

2. De heer SMEETS José, titularis van één (1) aandeel.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van een/derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE26 0689 0286 6529, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BELFIUS.

Aard der aandelen - Conflictenregeling.

De aandelen zijn op naam en worden in een register ingeschreven.

Zij zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap. Als er verschillende eigenaars zijn van één aandeel wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat er één persoon is aangewezen die tegenover de vennootschap als eigenaar geldt. Indien de mede-eigenaars over dit punt geen overeenstemming bereiken binnen de maand na het ontstaan van de mede-eigendom, zal de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap erover beslissen op verzoek van de meest gerede partij.

Als een aandeel door vruchtgebruik is bezwaard, oefent de vruchtgebruiker de eraan verbonden rechten uit, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar. Van deze overeenkomsten wordt melding gemaakt in het aandelenregister.

Als een aandeel in pand wordt gegeven, blijft de pandgever de eraan verbonden rechten uitoefenen. Aandelenregister.

Binnen de twee maanden na de oprichting van de vennootschap wordt op de zetel een aandelenregister neergelegd waarin de volgende vermeldingen worden opgenomen:

1) identiteit en aantal aandelen van elke vennoot;

2) vermelding van eventuele volstortingen;

3) afstand of overdracht van de aandelen, gedateerd en ondertekend door de afstanddoener en

door de verkrijger in geval van afstand onder levenden en door het bestuur en de begunstigde in

geval van overdracht bij overlijden;

Elk vennoot en elke belanghebbende derde kan het register inkijken.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het aandelenregister. Van die

inschrijving worden certificaten aan de vennoten afgegeven

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, al of niet in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

statuten benoemd.

De vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun vergoeding en hun bevoegdheden; indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast zal zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verbinding te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger (in voorkomend geval: en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger) kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn (hun) benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

De algemene vergadering bepaalt bij eenvoudige meerderheid van stemmen het bedrag van de eventuele bezoldigingen dewelke aan de zaakvoerder(s) zouden worden toegekend en welke opgenomen gebracht worden in de resultaatrekening.

De zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, al of niet vennoot. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun onkosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat dient opgenomen te worden in de resultaatrekening van de vennootschap.

Toezicht.

Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen.

Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder individueel het recht alle toezichtsen onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

De jaarlijkse algemene vergadering heeft plaats in de vennootschapszetel of in elke andere plaats in de bijeenroeping vermeld op de eerste maandag van december om achttien uur.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een algemene vergadering wordt gehouden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op uitnodiging van een zaakvoerder of commissaris.

De bijeenroepingen met de agenda worden tenminste vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen). Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. Als alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet er over de wijze van bijeenroeping geen rekenschap worden gegeven.

Elke vennoot mag zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen door middel van een bijzondere volmacht; hij mag zijn stem zelfs schriftelijk, per telegram of per telex uitbrengen. Behoudens de gevallen in de wet vermeldt geeft elk aandeel recht op één stem en beraadslaagt de vergadering geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal zij; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De oproeping moet deze mogelijkheid vermelden.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden in processen-verbaal opgetekend die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; de uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, iedere algemene vergadering, zo gewone als buitengewone, voor ten hoogste drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Boekjaar en inventaris.

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Bij het einde van elk boekjaar maakt het bestuur de inventaris, de balans, de verslagen en de jaarrekeningen op overeenkomstig artikels 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Winstverdeling.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Ontbinding en vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars,

benoemd door de algemene vergadering die ook hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerders in

functie, die dan de meest uitgebreide bevoegdheden zullen hebben.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte

bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat

zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen, met éénparigheid van stemmen, volgende beslissingen die van kracht

zullen worden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de

dag van neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van Antwerpen  Afdeling Tongeren.

1° Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt vanaf voormelde neerlegging tot 30 juni 2016.

2° De eerste algemene vergadering zal plaatshebben in december 2016.

3° Controle

Zich baserend op schattingen ter goeder trouw gemaakt, beslissen de verschijners geen

commissaris te benoemen.

4° Benoeming van zaakvoerder

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer SMEETS Didier, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder: de heer SMEETS José,

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

f. geen commissaris te benoemen.

5° Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

6° Bijzondere volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de BVBA  C.B. FISC met zetel te 4608 Dalhem (Neufchâteau), rue Affnay, 13, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd voor registratie conform artikel 173, 1°bis van het Wetboek diverse rechten en taksen

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Coordonnées
DIDIER SMEETS

Adresse
WEG OP MOELINGEN 49 3798 'S GRAVENVOEREN

Code postal : 3798
Localité : Fouron-Le-Comte
Commune : FOURONS
Province : Limbourg
Région : Région flamande