DIERENARTSENPRAKTIJK DE LIJSTERBES, AFGEKORT: D.A.P. DE LIJSTERBES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSENPRAKTIJK DE LIJSTERBES, AFGEKORT: D.A.P. DE LIJSTERBES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.806.580

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 08.08.2013 13419-0566-013
27/12/2011
ÿþlied 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.iiivaaei

Ondernemingsnr : l/f Foe. 5g0

Benaming

(voluit) : DIERENARTSENPRAKTIJK DE LIJSTERBES, afgekort: D.A.P. DE LIJSTERBES

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhed

Zetel : 3680 Maaseik (Neeroeteren), Lijsterbessenstraat 5

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 12: december 2011, blijkt dat:

Mevrouw VANHOLEN Liesbeth, dierenarts, geboren te Bree op drieëntwintig november negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.11.23-108.02, echtgenote van de heer VANDEVELDE Raf, bediende,: geboren te Aalst op vijfentwintig november negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.11.25093.46, wonende te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Lijsterbessenstraat 5. Gehuwd te Maaseik op zeven mei tweeduizend en vijf onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris' op zeventien maart tweeduizend en vijf, en die verklaart geen wijzigingen aan haar huwelijkse voorwaarden te'. hebben aangebracht.

Een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "DIERENARTSENPRAKTIJK DE'' LIJSTERBES", afgekort: "D.A.P. DE LIJSTERBES", met maatschappelijke ZETEL te 3680 Maaseik, (Neeroeteren), Lijsterbessenstraat 5.

De vennootschap heeft tot DOEL, voor eigen rekening en voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

- Het beoefenen van de diergeneeskunde, met inbegrip van inspectie- en controletaken (in functie van de; dierlijke productie en de voedselveiligheid), volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepaling van de: Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie, het verlenen van beheerbijstand, raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, para-veterinaire en. farmaceutische sector.

- Het uitbouwen van een dierenartsenpraktijk, preventie, diagnose, behandeling en chirurgie.

- Het verschaffen van verzorgingsproducten en geneesmiddelen, dierenvoeders en allerlei benodigdheden

dienaangaande.

- Het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende onroerende accommodaties die nuttig of: nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- Het rationeel en oordeelkundig beheren van de activa en gereserveerde middelen in verband met de. diergeneeskunde.

- De mogelijkheden scheppen voor vorming en permanente vorming in voormelde disciplines, dit teneinde' een kwalitatief hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken.

- Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- In verband met bovenstaande activiteiten het nodige advies verstrekken.

- De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig doel.

- De vennootschap mag verder alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn. rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde doelstellingen zijn te interpreteren in de ruimste zin van het woord met inachtname van de regels van de plichtenleer van de Orde der Dierenartsen. De in voorschreven doel opgenomen bepalingen welke in tegenspraak zijn met de regelen van de deontologie en de plichtenleer van de Orde der Dierenartsen dienen als niet gelezen te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

14 -12- 2011

~~'

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst maatschappelijk KAPITAAL bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (11100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der honderd (100) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde mevrouw VANHOLEN Liesbeth.

Zij verklaarde hiertoe gebruik te maken van gemeenschappelijke gelden, hetgeen door haar voornoemde echtgenoot, TUSSENGEKOMEN, werd erkend.

Zij verklaarde dat elk aandeel volledig volgestort werd.

TOEKENNING VAN AANDELEN.

Als vergoeding voor gemelde inbreng in speciën bedongen voornoemde echtgenoten VANDEVELDE-VANHOLEN dat de vermogensrechten verbonden aan de hen toegekende honderd (100) volledig volgestorte aandelen toekomen aan de tussen hen bestaande gemeenschap en dat de vennootschapsrechten verbonden aan die aandelen eigen zijn aan voornoemde mevrouw VANHOLEN Liesbeth, aan wie bij uitsluiting van haar echtgenoot alle lidmaatschapsrechten werden toegekend. De inschrijving op haar naam van elk van die honderd (100) aandelen houdt in dat zij jegens de vennootschap geldt als enige eigenares die aile eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitoefent.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, dierenartsen-vennoten.

Tot gewone zaakvoerster werd voor onbepaalde duur benoemd: voomoemde mevrouw VANHOLEN Liesbeth.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(dXst)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Het BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om zeventien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST VERDELING VAN HET NA VEREFFENING

OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist met inachtneming van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, van de normale vergoedingen voor het door de vennoten gepresteerde werk.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. BIJZONDERE VOLMACHT

Voornoemde mevrouw VANHOLEN Liesbeth, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerster, stelde voor onbepaalde duur aan als bijzondere lasthebber haar voomoemde echtgenoot, de heer VANDEVELDE Raf, die verklaarde te aanvaarden, aan wie de macht verfeend werd om naar aanleiding van onderhavige oprichting en eventuele latere statutenwijzigingen alle verdere administratieve formaliteiten te vervullen, zo ook in het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te verbinden. Aldus kan de lasthebber:

a- de gewone briefwisseling ondertekenen;

b- van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en personen, alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zo in kapitaal als intrest en bijhorigheden, om welke reden het ook zij; alle geconsigneerde gelden en waarden, in ontvangst nemen en er geldig kwijting voor verlenen namens de vennootschap;

d- alle sommen betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden;

e- bij banken en spaarkassen, en bij het postchequeambt, alle rekeningen openen ten name van de vennootschap; alle geidwaardige papieren en handelsdocumenten, als mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders ondertekenen, verhandelen, rugtekenen, wissels accepteren, avaliseren; de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten verlengen, en toestemmen in uitstel van betaling, compensatie en subrogatie eisen of toestaan;

f- namens de vennootschap van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen alleraard, aangetekend of niet, ai of niet met getekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten overleggen of in ontvangst nemen, alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend ondertekenen;

g- inventaris opmaken van alle goederen en waarden mogelijk afhangende van de vennootschap;

h- de vennootschap vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer de regie van telefoon en telegrafie, van posterijen, van maritiem of luchttransport, diensten van stedenbouw, gemeentelijke/provinciale/gewestelijke overheden, belastingdiensten en Rijksmaatschappelijke zekerheid;

i- de uitvoering van geldig genomen beslissingen van de zaakvoerder(s) verzorgen;

j- derden in zijn plaats stellen, voor een gedeelte van de hiervoren opgesomde bevoegdheden en voor een

duur die hij zal bepalen.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

{ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen by tiëf Bëlgisch S1aïfsbIad ÿÿ 27/1212012 Annëxës dülVlünifeur bëlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIERENARTSENPRAKTIJK DE LIJSTERBES, AFGEKORT…

Adresse
LIJSTERBESSENSTRAAT 5 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande