DIERENARTSPRAKTIJK GEERT VERMEULEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSPRAKTIJK GEERT VERMEULEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.791.383

Publication

14/02/2014
ÿþMod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voc behoi.

aan

Belgî Staats

*19043199*

11111

Neergelegd lor griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

0 4 -02- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit):

Rechtsvorm vennootschap 0 : 5 " 7 9 1 . _3.8.

Dierenartspraktijk Geert Vermeulen

Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : 3640 Ophoven

De Belder 39

Onderwerp(en) akte : BV BVBA: Oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraidine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 31 januari 2014, werd een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de. benaming "Dierenartspraktijk Geert Vermeulen".

1) Vennoot-oprichter

De heer VERMEULEN Geert André Cornélia, geboren te Divo (Republiek Ivoorkust) op, negenentwintig september negentienhonderd negenenzestig, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VANMONTFORT Sylvie Elisa Gerarda, wonende te 3640' Ophoven, De Belder 39.

2) Naam

De vennootschap wordt als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam Dierenartspraktijk Geert Vermeulen B.V.B.A.

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3640 Ophoven en met als eerste adres De Belder 39 en

met als exploitatiezetel te 3640 Ophoven, De Beider 39.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam; het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen omvattende ondermeer:

-- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk inzake diergeneeskunde, diagnose, behandeling, toedienen van medicatie, verschaffen van medicatie en eventuele chirurgie;

-- het uitvoeren van alle prestaties in de klinische biologie;

- de uitoefening van de beroepsactiviteiten van bedrijfsdierenarts,

-- de uitoefening van al dan niet gerechtelijke expertises binnen het kader van de,

diergeneeskunde;

- het uitvoeren van veterinaire keuringen; het uitbaten van een veterinaire kliniek kan' enkel mits goedkeuring ervan door de Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen, en centrum voor kunstmatige inseminatie evenals het verlenen van alle gerelateerde diensten, mits voldaan is aan de voorwaarden zoals omschreven in de code der Plichtenleer en na erkenning door de bevoegde Gewestelijke Raad= van de Orde der Dierenartsen;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor, de uitoefening van de voormelde activiteiten;

op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f A L - het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, ondermeer met het oog op stalling, opvang, logement en verzorging, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge - het verschaffen van geneesmiddelen, het ter hand stellen van verzorgingsproducten, diervoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande;

- het verlenen van alle advies en bijstand op het gebied van dierenvoeding, - verzorging, -opvang, en -welzijn; het verlenen van beheersbijstand, raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- de opleiding en de (bij)scholing van dierenartsen, studenten diergeneeskunde,

dierenartsassistenten.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft bovendien tot doel, zowel in België als in het buitenland,

gebouwen huren voor eigen rekening. Tevens mag zij alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, restauratie, inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Bovendien mag zij alle activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar of derden toebehoren en onder meer hiervoor alle taken op zich nemen, dit alles in de ruimste zin van het woord. Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedmakelaars. Het is haar evenwel toegelaten haar onroerende goederen of delen ervan te verkopen indien die om economische redenen aangewezen is gelet op het verkrijgen van een beter rendement van haar investeringen.

Zij mag de functie uitoefenen van bestuurder in andere vennootschappen en verenigingen.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Op algemene wijze mag zij allerhande financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline. De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (98.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder.

w 6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichter, de heer VERMEULEN Geert André Cornélia, voornoemd, ingetekend voor honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

TOTAAL: honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Dat op de aandelen werd Gestort in speciën:

- door de heer VERMEULEN Geert André Cornélia, voornoemd, voor een totaal bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR).

Zodat er thans een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00

EUR) ter beschikking is van de vennootschap. "

Dit bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE97 7350 3487 7649 geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op negenentwintig januari tweeduizend veertien.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd, de heer VERMEULEN Geert André Cornélia, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bestuursfuncties van de vennootschap kunnen uitsluitend door dierenartsen worden waargenomen.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de iaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste werkdag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de eerste werkdag van de maand juni in het jaar tweeduizend vijftien om veertien uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en veertien.

12) Bestemming van de winst  Reserve - Ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

] I "P

i " ~ +

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juni tweeduizend dertien, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

14) Machten

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van de onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de gewone zaakvoerder VERMEULEN Geert André Cornélia aan mevrouw Inge Joosten of haar aangestelden te 3770 Riemst, Krukstraat 31, de nodige machten verleend om aile formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 31 januari 2014.

Coordonnées
DIERENARTSPRAKTIJK GEERT VERMEULEN

Adresse
DE BELDER 39 3640 OPHOVEN

Code postal : 3640
Localité : Ophoven
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande