DIERENKLINIEK AVANTI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENKLINIEK AVANTI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.083.292

Publication

21/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 14.05.2014 14125-0117-014
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 22.05.2013 13127-0463-013
23/08/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 20.08.2012 12423-0462-013
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 23.05.2012 12126-0526-013
05/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

01-04-2011



Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302320*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DIERENKLINIEK AVANTI

0835083292

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3600 Genk, Putmosstraat 10

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte opgesteld door notaris Godelieve BOURGEOIS-HENDRIX te Hechtel-Eksel, met standplaats te Eksel, op 31 maart 2011, ter registratie aan te bieden,

blijkt dat de hierna vermelde persoon een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

OPGAVE VAN DE OPRICHTER:

Mevrouw VANDECAN Chantal Pharaïlde Irène Flore, zelfstandige, wonende te Genk, Putmosstraat 12.

Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap. Zij neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DIERENKLINIEK AVANTI".

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te Genk, met als eerste adres, Putmosstraat 10.

Doel:

De vennootschap, die een burgerlijke vennootschap is, heeft tot doel: - het beoefenen van de dierengeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en chirurgie;

- vleeskeuringsactiviteiten, inspectie- en controleactiviteiten in functie van de dierlijke productie en de voedselveiligheid.

Dit alles in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de dierengeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De dierenarts-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bedrag en samenstelling van het kapitaal  verslag bedrijfsrevisor Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO.

Het is verdeeld in 186 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig gestort door een inbreng in natura door mevrouw Vandecan Chantal, voormeld. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethode luiden als volgt:

 V. BESLUITEN

Op basis van de hierboven beschreven elementen ben ik van oordeel, dat:

1.de beschrijving van de bestanddelen van de inbreng zoals deze werd voorgelegd, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de waarderingsmethoden van de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen en de te verstrekken bijzondere voordelen; gezien er geen fiscaal certificaat voorhanden is, maak ik voorbehoud voor de eventuele fiscale schulden van de overnemer;

3.als vergoeding wordt toegekend in tegenwaarde voor de inbreng in natura ten bedrage van ¬ 411.307,01, worden 186 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, maar met een fractiewaarde van ¬ 100,00 per aandeel, samen met een als bijzonder voordeel verstrekte schuldvordering ten belope van ¬ 392.707,01.

Mijn opdracht houdt geen appreciatie in van het rechtmatig en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

billijk karakter van de beoogde transacties.

Voor echt verklaard

Sint-Truiden, 28 maart 2011

(getekend)

Jo François

Bedrijfsrevisor

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dierenartsen-vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Benoeming van mevrouw Vandecan Chantal, voormeld, tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand april om 20.00 uur.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien verscheidene personen eigenaar van een aandeel zijn, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon aangeduid wordt als eigenaar van het aandeel ten overstaan van de vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden, op voorwaarde dat deze een dierenarts is.

Evenwel, bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, in de meest ruime zin genomen, zal het stemrecht aan de blote eigenaar toebehoren, op voorwaarde dat deze een dierenarts is.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel ten vroegste op 1 april 2011 en eindigt op 31 december 2011.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 27 april 2012 om 20.00 uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Godelieve Bourgeois-Hendrix te Eksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIERENKLINIEK AVANTI

Adresse
PUTMOSSTRAAT 10 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande