DIGITREND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIGITREND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.967.349

Publication

12/03/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 -03- 201II

Bû¬ LT

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Ondernemingsnr : 0849.967.349 Benaming

(voluit) : DigiTrend

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Gestelsedijk 78 - 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming - Adreswijziging

Uittreksel verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten van de BVBA DigiTrend gehouden op de maatschappelijk zetel op 25/11/2013.

1) Ontslag en benoeming zaakvoerder

Met ingang van 25/11/2013 wordt de besloten vennootschap "Kring Veldhoven Beheer B.V." naar Nederlands recht met statutaire zetel te Veldhoven (Nederland), gevestigd te 5652 EB Eindhoven (Nederland), Zeelsterstraat 63, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer (ding Franciscus Hermanus Maria, wonende te 3920 Lommel aan de Gestelsedijk 91, ontslagen als zaakvoerder. De bijzondere algemene vergadering van vennoten verleent de besloten vennootschap "Kring Veldhoven Beheer B.V." met vaste vertegenwoordiger (ding Franciscus Herm anus Maria kwijting voor haar uitgeoefend mandaat.

Met ingang van 25/11/2013 wordt de heer Petrus Henricus M. Korst, wonende te 3920 Lommel, aan de Spreeuwstraat 13, benoemd als zaakvoerder. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissingen van de Algemene Vergadering van Vennoten. Hij aanvaardt dit mandaat.

2) Aanpassing maatschappelijke zetel

Met eenparigheid van de stemmen wordt met ingang van 25/11/2013 de maatschappelijke zetel van de onderneming verplaats naar volgend adres:

Spreeuwstraat 13 te 3920 Lommel

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de BVBA M & B Team - E. Adanglaan 10 te 3970 Leopoldsburg vertegenwoordigd door Dhr. Leys Bert, Erkend bcekhouder-Fiscalist teneinde de nodige formaliteiten te vervullen i.v.m. wijziging KBO, BTW en de fiscale besturen.

Getekend zaakvoerder

Petrus Henricus M. Korst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/11/2012
ÿþ mod 11.1





[Ll~~ ~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

29 OKT. 2012

te HASât~~T

rt te

*iziaas1s*

1111

be

a

B

st,

©~~3 ~~ , 3(L3

íJndernemingsnr:

Benaming (voluit) : DigïTrend

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gestelsedijk 78

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Crolla te Lommel op 25 oktober 2012,1 geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten vennootschap met;;

beperkte aansprakelijk werd opgericht door: ;!

1. De besloten vennootschap "Krinq Veldhoven Beheer B.V." naar Nederlands recht met statutaire zetel te Veldhaven, gevestigd te 5652 EB Eindhoven (Nederland), Zeelsterstraat 63,; ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummers;

17048100. l;

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris A.F.M. Hermans te Eersela; (Nederland) op 22 maart 1982.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jasper Gerardusî van der Pas te Eindhoven (Nederland) op 4 juni 1985.

2. De heer ldinq Franciscus Hermanus Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op 4 juli;; 1951, van Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Bongaerts Gudrun Veerles Erika, geboren te Hasselt, op 1 juli 1968, van Belgische nationaliteit, wonende te 3920 Lommei, Gestelsedijk 91.

STA TUTEN

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht:i onder de benaming " DIGiTREND'

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Gestelsedijk 78.

=; Doel : De vennootschap heeft tot doel:

groothandel in kantoor- en schoolbenodigdheden (46492);

groothandel in computers, randapparatuur en software (46510);

groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan (46520);

groothandel in andere kantoormachines en kantoorbenodigdheden, met uitzondering van

computers en randapparatuur (46660);

ontwerpen en programmeren van computerprogramma's (62010);

computerconsultancy-activiteiten (62020);

beheer van computerfaciliteiten (62030);

- overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer (62090);

gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten (63110);

webportalen (63120);

overige zakelijke dienstverlening, n.e.g (82990);

s ^ overige onderwijsondersteunende dienstverlening (85609);

reparatie van computers en randapparatuur (95110);

reparatie van communicatieapparatuur (95120).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerder(s)  Vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstuitkering : Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.

Op deze winst zal voorafgenomen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op vijfentwintig oktober tweeduizend en twaalf en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de eerste vrijdag van april om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen

Voor-leehoudan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend veertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder : De besloten vennootschap "Kring Veldhoven Beheer B.V." naar Nederlands recht met statutaire zetel te Veldhoven (Nederland), gevestigd te 5652 EB Eindhoven (Nederland), Zeelsterstraat 63, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer !ding Franciscus Hermanus Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op 4 juli 1951, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3920 Lommel, Gestelsedijk 91.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht wordt verleend aan M & B Team BVBA, vertegenwoordigd door Bert Leys, Englebert Andanglaan 10 te 3970 Leopoldsburg, om op te treden als fiscale vertegenwoordiger van de vennootschap voor zowel de direct als de indirecte belastingen, alsook voor het vervullen van de formaliteiten bij het ondernemingsloket.

Deze volmacht wordt verleend met recht van in de plaats stelling.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crotta.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte ; 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz, van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2015
ÿþ Mod Wort 11.1

rw le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 MAART 2015

Griffie

roi~~i ius i

*150391 2+

i IN

i

A

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0849.967.349

Benaming

(voluit) : Digitrend

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spreeuwstraat 13 te 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uittreksel verslag van de Bijzondere Algemene vergadering van Vennoten van de BVBA Digitrend gehouden op de maatschappelijke zetel op 5 februari 2015.

1) Aanpassing maatschappelijke zetel

Met eenparigheid van stemmen wordt met ingang van 5 februari 2015 de maatschappelijke zetel van de ondereneming verplaatst naar volgend adres:

Anton Philipsweg 11 te 3920 Lommel

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de Bvba M & B Team - Englebert Adanglaan 10 te 3970 Leopoldsburg vertegenwoordigd door Dhr. Leys Bert, Erkend boekhouder - Fiscalist teneinde de nodige formaliteiten te vervullen i.v.m. wijziging KBO, BTW en de fiscale besturen.

Getekend

Zaakvoerder

Petrus Henricus Korst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.04.2015, NGL 23.07.2015 15328-0462-012

Coordonnées
DIGITREND

Adresse
ANTON PHLIPSWEG 11 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande