DIKEON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIKEON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.713.029

Publication

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 14.03.2014 14063-0569-012
21/01/2011
ÿþbloc' 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grilde eer rechtbank v. koophandel te TONGEREN

12 -01- 2011 ~,

De Hoofdgriffier,Oriffïe i Ago

Ondernemingsnr : 0 8 3 2. 7 1 3. 0 2 9

Benaming

(voluit) : DIKEON

Rechtsvorm : Burg ven ovv bvba

Zetel : 3660 Opglabeek, Weg naar As 87

Onderwerp akte : Oprichting bvba

1

*11011890'

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX, geassocieerd notaris, met zetel te Genk, Berglaan 11, op 7 januari 2011, dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd vier blad geen verzending te Genk op 11 januari 2011, boek 5/133 blad 13 vak 20, Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00), De Ontvanger (get.) Joris Y., blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer VAN PUYENBROECK Guy Albert Maria Paul, kandidaat-deurwaarder, ongehuwd, geboren te Kapellen op vijftien april negentienhonderd zevenenzeventig, ongehuwd, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar As 87;

-onder de naam 'DIKEON' en voor onbepaalde duur;

- met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar As 87;

- waarvan het kapitaal:

. achttienduizend zeshonderd (E 18.600,00) bedraagt;

. volledig in geld geplaatst werd;

. ten belope van twaalfduizend vierhonderd (E 12.400,00) gestort werd;

. verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door voormelde heer VAN PUYENBROECK Guy, die stortte ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem honderd (100) ten belope van twee/derden gestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één oktober tot dertig september (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot dertig september tweeduizend en twaalf; met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één januari tweeduizend en elf af zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening;)

- met jaarvergadering op de achtentwintigste februari om achttien (18.00) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld de heer VAN PUYENBROECK Guy, zijn mandaat zal bezoldigd zijn)

-zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

- genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-631340037 bij FORTIS Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting, blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op drie januari tweeduizend en elf.

- Volmacht voor formaliteiten:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Van Puyenbroeck Accountants Vennootschap bvba o.v.v. B.V., met zetel te 2940 Stabroek, Puttestraat 75 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0463.451.350, alsmede aan haar vertegenwoordiger de heer Van Puyenbroeck Paul Jean Florent, wonende te E 17487 Empuriabravia (Girona) en andere aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, enz..., met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

- met als doel:

De vennootschap heeft als doel:

*advies en bijstand aan de bedrijfswereld (Code 741);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

g

*rechtskundige dienstverlening (code 7411);

*deurwaarderskantoor (code 74113);

*deurwaarderskantoor (code 7411301);

*overige rechtskundige dienstverlening (code 74114);

*overige rechtskundige dienstverening (code 74114);

*de uitoefening van de activiteit van kandidaat-gerechtsdeurwaarder en/of gerechtsdeurwaarder, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van kandidaat-gerechtsdeurwaarder en/of gerechtsdeurwaarder, zoals het uitvoeren van plaatsvervangingen en gerechtelijke opdrachten. De uitoefening van deze activiteiten gebeurt volgens de toepasselijke wetten en besluiten, en volgens de deontologische regels opgelegd door de bevoegde overheid.

*de uitoefening van de activiteit van kandidaat-gerechtsdeurwaarder en/of gerechtsdeurwaarder kan rechtstreeks gebeuren of kan op indirecte wijze via deelneming, inbreng of elke andere vorm van deelgerechtigheid in een associatie met een andere kandidaat-gerechtsdeurwaarder en/of gerechtsdeurwaarder, natuurlijke of rechtspersonen, in andere professionele vennootschappen, of bij wijze van deelneming in een andere burgerlijke vennootschap met handelsvorm en met een doel verenigbaar met dit van kandidaat-gerechtsdeurwaarder en/of gerechtsdeurwaarder. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke aansprakelijkheid van kandidaat-gerechtdeurwaarder en/of gerechtsdeurwaarder.

* het vervullen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar in andere vennootschappen met handels- of burgerlijk karakter, voor zover verenigbaar met het statuut van deurwaarder;

*de vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

*het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen die de verwezenlijking van het statutair doel van de vennootschap kunnen bevorderen en ook alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, dit met inachtname van de terzake geldende wettelijke en reglementaire bepalingen, en voor zover verenigbaar met het statuut van een deurwaarder.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Yves CLERCX

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

behouden -yan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 28.02.2015, NGL 09.03.2015 15058-0531-013
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 29.02.2016, NGL 01.03.2016 16055-0413-013

Coordonnées
DIKEON

Adresse
WEG NAAR AS 87 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande