DIOCLES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIOCLES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 503.956.570

Publication

05/03/2014
ÿþ Mod Waal 11.1

3--. i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOpHANDEI.

2 't -02- 2014

GtueSELT

SEM

i

i

Ondernemingsnr : 0503.956.570

Benaming

(voluit) : DIOCLES

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ambachtsweg 14, 3890 G INGE LOM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 13 januari 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vdôr registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap DIOCLES volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT

Voor zover als nodig bevestigt de vergadering het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DD&M CONSULTING, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Jan Van Xantenlaan 14 en ondernemingsnummer 0845.274.331 als bestuurder en dit met ingang van 10 januari 2014.

TWEEDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder

de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACKERS BEDRIJFSREVISOR"; met zetel te B-3500 Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0818.337.063, gerechtelijk arrondissement Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Jurgen Jackers, kantoorhoudende te B-3740 Bilzen, Biestertstraat 45, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de inbrengers, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

BESLUIT

Ondergetekende, Jackers bedrijfsrevisor bvbvba, vertegenwoordigd door de heer Jackers Jurgen, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, verklaart op grond van de uitgevoerde controles en de gedane vaststellingen in verband met de kapitaalsverhoging door inbreng in natura in de nv Diodes:

1. de verrichting werd getoetst aan de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de inbrengers van de nv Diodes verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de inbreng expliciet beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen;

3. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

beantwoordt;

4, dat een voorbehoud gemaakt wordt voor:

(i) de waardering van de aandelen van Group Nivelles nv gezien (a) de gehanteerde gecorrigeerde intrinsieke waarde op basis van 31/12/2011 niet geconfirmeerd wordt door de huidige substantiële waarde per 31/12/2012 en (b) de gebudgetteerde cijfers 2011 en volgende bij de Entreprise Discounted Cashflow methode en de Equity Discounted Cash Flow methode afwijken van de ondertussen gekende actuele cijfers.

(ii) (a) de waardering van de aandelen van AMS sa gezien de gehanteerde gecorrigeerde intrinsieke waarde op basis van 31/12/2011 niet geconfirmeerd wordt door de huidige substantiële waarde per 31/12/2012, zodat een overwaardering blijkt ad 39.802,03 EUR en (b) de eigendom van de aandelen gezien ons geen aandeelhouderregister werd voorgelegd.

(iii) (a) de waardering van de aandelen van 1-Drain Productions bv daar deze bepaald werd op basis van geprognotiseerde cijfers welke we niet konden toetsen aan historische financiële informatie, de bekomen waarde zal slechts verantwoord zijn indien de geprognotiseerde cijfers zullen worden behaald en (b) de eigendom van de aandelen gezien ons geen aandeelhouderregister werd voorgelegd.

5. onder voorbehoud van onder punt 4 vermelde elementen, dat de voor de inbreng in natura door de partijen _ _ weerhouden _ _ methoden _ _ _van _ _ waardering.. _bedrijfseconomisch_ _verantwoord_ _ _ zijn _ _ en_ _dat _ _ de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

6. de inbrengers zich akkoord verklaarden met de waardering van de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.972 aandelen van Diodes nv zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlvierduizend tweeënzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt, 13 januari 2014

Jackers Bedrijfsrevisor bvbvba

Vertegenwoordigd door Jurgen Jackers

Bedrijfsrevisor (volgt de handtekening).".

Verslag raad van bestuur

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee miljoen vierhonderdtweeëntachtigduizend vierhonderd zevenenzeventig komma negentig euro (¬ 2.482.477,90) om het te kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonderd komma nul nul euro (¬ 62.500,00) op twee miljoen vijfhonderdvierenveertigduizend negenhonderd zevenenzeventig komma negentig euro (¬ 2.544.977,90) door de hierna beschreven inbreng in natura (aandelen) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van drieduizend negenhonderd tweeënzeventig (3.972) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Beschrijving van de ingebrachte aandelen

1. De heer NIVELLES Jean Claude, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

Vierenzestig (64) aandelen van de naamloze vennootschap GROUP NIVELLES, met zetel te 3890 Gingelom, Ambachtsweg 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0451.958.533, RPR Hasselt, tweeënveertig (42) aandelen van de vennootschap naar Luxemburgs recht ASSOCIATION FOR MARKETING AND SALES SA, afgekort AMS, met zetel te Luxemburg, 9952 Drinklange, Ëlwenterstrooss 26 met ondernemingsnummer LU 16615581, tweeënzestig (62) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEMPUS, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 3402, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0476.232.089, RPR Hasselt en drie (3) aandelen van de vennootschap naar Nederlands recht [-DRAIN PRODUCTIONS BV, met zetel te Nederland, 5047 TW Tilburg, Aphroditestraat 1, met ondememingsnummer NL820821809B01.

2, De heer NIVELLES Geert, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

Vierenzestig (64) aandelen van de naamloze vennootschap GROUP NIVELLES, met zetel te 3890 Gingefom, Ambachtsweg 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0451.958.533, RPR Hasselt, éénenveerttg (41) aandelen van de vennootschap naar Luxemburgs recht ASSOCIATION FOR MARKETING AND SALES SA, afgekort AMS, met zetel te Luxemburg, 9952 Drinklange, Ëlwenterstrooss 26 met ondernemingsnummer LU 16615581, tweeënzestig (62) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEMPUS, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 3402, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0476.232.089, RPR Hasselt en drie (3) aandelen van de vennootschap naar Nederlands recht I-DRAIN PRODUCTIONS BV, met zetel te Nederland, 5047 TW Tilburg, Aphroditestraat 1, met ondernemingsnummer NL820821809B01.

Verklaring van de inbrengers

De hierboven vermelde inbrengers verklaren rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en bevestigen deze aandelen vrij te kunnen overdragen. De inbrengers verklaren dat de statuten van de vennootschap waarvan de aandelen worden ingebracht, onderhavige overdracht van aandelen niet belemmeren en dat zij niet gebonden zijn door enige aandeelhoudersovereenkomst.

Algemene voorwaarden van de inbrengen in natura

Voormelde inbrengen geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden:

11 De vennootschap krijgt de voile eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip aile hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering van de vennootschap; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar alsmede op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon, die gevestigd is buiten de Europese Economische Ruimte, zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing

.. Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

n.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrenger te dragen en te' betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De vierenzestig (64) aandelen van de vennootschap GROUP NIVELLES, de tweeënveertig (42) aandelen van de vennootschap ASSOCIATION FOR MARKETING AND SALES, de tweeënzestig (62) aandelen van de vennootschap TEMPUS en de drie (3) aandelen van de vennootschap I-DRAIN PRODUCTIONS ingebracht door de heer NIVELLES Jean Claude vertegenwoordigen een globale waarde van één miljoen tweehonderdéénenveertigduizend zeshonderd en tien komma nul nul euro (¬ 1241.610,00), en de vierenzestig (64) aandelen van de vennootschap GROUP NIVELLES, de éénenveertig (41) aandelen van de vennootschap ASSOCIATION FOR MARKETING AND SALES, de tweeënzestig (62) aandelen van de vennootschap TEMPUS en de drie (3) aandelen van de vennootschap (-DRAIN PRODUCTIONS ingebracht door de heer NIVELLES GEERT vertegenwoordigen een globale waarde van één miljoen tweehonderdveertigduizend achthonderd zevenenzestig komma negentig euro (¬ 1.240.867,90), tezamen een globale waarde van twee miljoen vierhonderdtweeëntachtigduizend vierhonderd zevenenzeventig komma negentig euro (¬ 2.482.477,90).

Ais vergoeding van deze inbreng worden er aan de heer NIVELLES Jean Claude, die aanvaardt, duizend negenhonderd zesentachtig (1.986) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, genummerd van honderd en één (101) tot en met tweeduizend zesentachtig (2.086) en aan de heer NIVELLES Geert, die aanvaardt, duizend negenhonderd zesentachtig (1.986) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van tweeduizend zevenentachtig (2.087) tot en met vierduizend tweeënzeventig (4.072).

Deze drieduizend negenhonderd tweeënzeventig (3.972) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee miljoen vijfhonderdvierenveertigduizend negenhonderd zevenenzeventig komma negentig euro (¬ 2.544.977,90) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend tweeënzeventig (4.072) aandelen.

VIERDE BESLUIT

Als gevolg van voorgaand besluit, beslist de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 van de statuten za[ voortaan luiden als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vijfhonderdvierenveertigduizend negenhonderd zevenenzeventig komma negentig euro (¬ 2.544.977,90), Het is verdeeld in vierduizend tweeënzeventig (4.072) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/vierduizendtweeënzeventigste (1/4.072ste) van het kapitaal.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name FINVISION te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69/02 en/of aangestelde(n).

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

verslag raad van bestuur en verslag van de revisor

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het Belgisch Staatsblar

111111/ 111111

*13189972*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 G -12- 2013

HASSF.~.tiffio

Ondernemingsnr : 0503.956.570 Benaming

(voluit) : Diodes (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : Ambachtsweg 14, 3890 Gingelom

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder en benoeming nieuwe gedelegeerd bestuurder

Proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 04 oktober 2013 om 18:00 uur. Deze vergadering aanvaardde het ontslag van Bart Nivelles als bestuurder en gedelegeerd bestuurder en aanvaardde de benoeming van Geert Nivelles als bestuurder. Als gedelegeerd betuurder worden benoemd voor de duur van zes jaar de heren Geert en

Jean-Claude Nivelles.

De heer Jean-Claude Nivelles gaf lezing van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering waarna de documenten ondertekend werden. De vergadering werd gesloten om 19:00uur. Gingelom, 04 oktober 2013.

Getekend Jean-Claude Nivelles, gedelegeerd bestuurder en Geert Nivelles, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2014
ÿþ Mal Word 11.1

~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- III I 11 11111 I~fllNlfl iII

behouden *142139 8~

aan het

Belgisch

Staatsblad





RECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

1 8 NOV. 2014

Griffie

afdeling HALT

Ondernemingsnr : 0503.956.570

Benaming

(voluit) : Diodes

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ambachtsweg 14, 3890 Gingelom

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders en benoeming "

gedelegeerd bestuurder

A. Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 14.08.2014 blijkt:

De algemene vergadering neemt met unanimiteit van stemmen kennis van en aanvaardt het ontslag met ingang vanaf 13.08.2014 van de heer Geert Nivelles, wonende te 3300 Tienen, Putstraat 36 als bestuurder van de Vennootschap,

B, Uit de notulen van de raad van bestuur dd, 18.08.2014 blijkt:

De vergadering benoemt met unanimiteit van stemmen Jean-Claude Nivelles, wonende te 3800 Sint-Truiden, Jan van Xantenlaan 14 tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 18.08.2014 en zulks voor onbepaalde duur doch zal eindigen van zodra het bestuursmandaat opgenomen door Jean-Claude Nivelles zal eindigen.

C, Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd, 19.08.2014 blijkt:

De algemene vergadering neemt met unanimiteit van stemmen kennis van en aanvaardt het ontslag met ingang vanaf 19.08.2014 van de vennootschap DD&M Consulting BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Jean-Claude Nivelles, met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Jan van Xantenlaan 14 en met ondernemingsnummer 0845.274.331 als bestuurder van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 'Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bénédicte Haven

Lasthebber

Gelijktijdig neergelegd: verslagen met volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2013
ÿþ mod 21



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

' na neerlegging ter griffie van de akte

IA 1NVININII IIIII ICI

*13030695"

Vo beha

aan

Bele Staat

iiecxrawxva01500eH NGS.

U 8 FO8, WB

HASSELT

"

Ondernemingsnr: spa 256.5

11

1;

1,

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel ; Ambachtsweg 14

3890 Gingelbm

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Alexandra Snyers te Sint-Truiden op 1 februari 2013 neergelegd op de griffie v(5ôr registratie blijkt dat er een naamloze; vennootschap werd op gericht door : 1) De heer Nivelles bart Laurent Maria Olga Victor; ;; geboren te Sint-Truiden op 6 juni 1966, wonende te 3870 Heers, Raes Vanheerslaan 20; 2)I De heer Nivelles Jean-Claude Lutgarde Ghislain, geboren te Sint-Truiden op 9 juni 1963,i wonende te 38Q0 Sint-Truiden, Jan Van Xantenlaan 14; 3) de BVBA DD&M Consulting met! .,

zetel te 3800 Sint-Truiden, Jan Van Xantenlaan 14, vertegenwoordigd door de heer Jean-i

1: Claude Nivelles voornoemd. -

- met maatschappelijk benaming : DIOCLES.

- met maatschappelijke zetel te 3890 Gingelom, Ambachtsweg 14

- met als doel : De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin: 1. Het;

verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering irl rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een; participatie aanhoudt.

;, 2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of.

vereffenaar, - ç

studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels,; bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die; verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

; - het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het; verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter; beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van; voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering,; economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van; bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen; wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie; en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management,; consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel,: coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium,; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : DIOCLES

(voluit)

mod 2.1



zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan', depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

- met een onbepaalde duur

- met een kapitaal van 62.500 euro, hetwelk verdeeld is in honderd (100) aandelen bij wijze van inbreng in geld door de heer Nivelles Bart ten bedrage van 31.250 euro, volledig volgestort, en waarvoor hij vijftig (50) aandelen verkreeg; door de heer Nivelles Jean-Claude ten bedrage van 20.000 euro, volledig volgestort, waarvoor hij tweeëndertig (32) aandelen verkreeg; en door de bvba DD&M Consulting ten bedrage van 11.250 euro, volledig volgestort, waarvoor zij achttien (18) aandelen verkreeg.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde vrijdag van juni om 19 uur, eerste jaarvergadering in 2015.

- met boekjaar: van 1 januari tot 31 december, eerste boekjaar van heden tot 31 december 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

9 Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





- bestuur: De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen die kaderen binnen het doel van de vennootschap waarvoor de wet of deze statuten de algemene vergadering niet bevoegd verklaart. De vennootschap wordt in het algemeen en meer in het bijzonder bij alle gerechtelijke en administratieve voorzieningen, zij het als eiser of als verweerder, alsook bij alle rechtshandelingen en volmachten, waaronder deze waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar betrokken is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de handtekening van twee bestuurders of door de enkele handtekening van de gedelegeerd-bestuurder. Werden aangesteld als eerste bestuurders voor de duur van zes jaar:

1. De heer Nivelles Bart; 2. De heer Nivelles Jean-Claude; 3. De bvba DD&M

Consulting met als vaste vertegenwoordiger Jean Claude Nivelles voornoemd Het

mandaat van bestuurder is niet bezoldigd. De raad van bestuur kwam hierna samen en besliste met eenparigheid van stemmen dat: als gedelegeerd bestuurder werd benoemd voor de duur van zes jaar: de heren Nivelles Bart en Jean-Claude.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze eenftiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het' opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering

waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door

verloop van vijf jaren.

- De oproepingen voor de algemene vergadering geschieden door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

a) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad.b) behalve voor vergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, dag en uur aangeduid in de oprichtingsakte, met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad. De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping bevat de agenda van de vergadering.

De genoemden onder tweede alinea bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris), terwijl de houders van effecten aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de aandeelhouders door de raad van bestuur worden verzocht om hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie volte dagen vóór de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

modal



Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Bij ontbinding van de vennootschap zal de raad van bestuur, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de aandeelhouders verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel,

De notaris, Alexandra Snyers

Tegelijk neergelegd:

-uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 27.07.2016 16392-0277-023

Coordonnées
DIOCLES

Adresse
AMBACHTSWEG 14 3890 GINGELOM

Code postal : 3890
Localité : GINGELOM
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande