DIRK HENDRICKX MANAGEMENT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIRK HENDRICKX MANAGEMENT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.160.577

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 23.12.2013 13695-0294-009
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 21.01.2013 13012-0144-009
04/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dirk Hendrickx Management Consulting

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ridderstraat 27110 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Karl Smeets te Hasselt op zestien juni tweeduizend en elf, geregistreerd acht bladen zonder verzendingen te Hasselt de eenentwintig juni tweeduizend en elf, boek 780 blad 86 vak 05,' ontvangen vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur Mia Coenen, blijkt dat nagemelden een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1. De Heer HENDRICKX Dirk Jos Jan, geboren te Genk op dertig mei negentienhonderd eenenzestig,: nationaal nummer 610530-169-53, wettelijk gescheiden, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Ringtaan 78.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GOEI GOESTING", met zetel te 3500

Hasselt, Anne Frankplein 12/9

BTW BE 0475.504.688 RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op veertien augustus tweeduizend en één,',

: gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig augustus tweeduizend en één onder nummer

20010830-228.

De statuten werden een enige maal gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende Notaris op:

veertien september tweeduizend en vijf, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven,

oktober tweeduizend en vijf onder nummer 05140366.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer HENDRICKX Dirk Jos Jan, voornoemd.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "Dirk Hendrickx Management Consulting" afgekort "DHMC".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd 3500 Hasselt, Ridderstraat 27/10.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met;

derden:

" Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering. Verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid.

Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies. Het voeren van het: dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelingen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling,

omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële

" of andere vennootschappen.

Het onderzoek naar de omvang van het markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten en het produceren van; statistische analyses.

Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer,; de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welk danige onroerende; verhandelingen, in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die' van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen,' dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan' alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant: doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan tevens de functies van: bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Luik B



*iiossesi+

11111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 i -CS- 2011

HglefirreT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

,o z3 . . 51r`e~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000,00) en is verdeeld in negenhonderd (900) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort in geld.

ARTIKEL TIEN  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL ELF  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S) Bestuursbevoeqdheid

De enige zaakvoerder, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Ve rtegenwoord i g i n qs bevoeq d hei d

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL TWAALF  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op dertig november om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel . hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 16106/2011, om te eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op dertig november tweeduizend en twaalf.

Niet-statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren

dat de heer Dirk Hendrickx, voornoemd, benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekende mandaat te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten

rechte.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal worden vastgelegd bij afzonderlijk besluit van de

algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van

de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

i koophandel, zal optreden ais volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van

de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en

de wet.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte

Meester Kar! Smeets, Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIRK HENDRICKX MANAGEMENT CONSULTING

Adresse
RIDDERSTRAAT 27, BUS 10 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande