DISRAMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DISRAMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.283.108

Publication

03/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303772*

Neergelegd

01-07-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536283108

Benaming (voluit): DISRAMO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3721 Kortessem, Dorpsplein 6a

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Gwen Daniëls te Oud-Heverlee op 1 juli 2013 werd een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht :

- door 1) de heer SCHRAEPEN Rafaël Wilfried Paul, wonende te 3590 Diepenbeek,

Grendelbaan 23 en 2) mevrouw RUYSEN Raymonda, wonende te 3590 Diepenbeek,

Tulpenstraat 30

- onder de naam " DISRAMO " met zetel te 3721 Vliermaalroot, Dorpsplein 6a;

- waarvan het kapitaal:

.éénendertigduizend tweehonderd euro (31.200 ¬ ) bedraagt;

.volledig in speciën geplaatst en volstort werd;

.verdeeld is in 100 aandelen zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door

a) voormelde Rafaël Schraepen op 90 aandelen voor een bedrag van 28.080 ¬ volstort;

b) voormelde Raymonda Ruysen op 10 aandelen voor een bedrag van 3.120 ¬ , volstort. Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van éénendertigduizend tweehonderd euro (31.200 ¬ ) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 Wetboek Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE24 7350 3344 0938 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door deze instelling op 1 juli 2013, dat aan haar werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31/12/2014) met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen en verplichtingen overneemt die sedert 1 april 2012 al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening;

- met jaarvergadering op de tweede vrijdag van juni om 20 uur (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die als volgt de vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen: elke zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Tot gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd: voornoemde Rafaël Schraepen. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd vanaf 11 juli 2013, voorheen onbezoldigd.

- met als doel :

 De vennootschap heeft als doel om zowel in België als in het buitenland, de hierna volgende activiteiten te ontplooien evenals alle mogelijke activiteiten en handelingen te stellen die hiermee in verband staan en dit alles in de ruimste zin te interpreteren:

1) De groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel en de consignatie van alle artikelen van superetten, namelijk:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Voedingswaren, zuivelproducten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, charcuterie, vleeswaren, wijnen, dranken, confiserie, patisserie, biscuiterie, verse, gedroogde en geconserveerde groenten en fruit, vis en visproducten, brood.

- Textiel, witgoed, stoffen, zijde, meubilerings- en plastiekstoffen, modeartikelen en mercerie.

- Fantasie- en diverse artikelen, juwelen, parfumerie, toiletartikelen, lederwaren, rookartikelen, kaders, boeken, papierwaren, schoolbenodigdheden en speelgoed.

- Huishoudartikelen, werktuigen, goud- en zilversmederijartikelen, glas- en gleiswerk, borstels, vaatwerken, onderhoudsartikelen.

- In het kort: de kleinhandel met méér dan één afdeling.

2) Alle diensten verstrekken welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteiten van een beenhouwerij- en traiteurdienst, zoals de aankoop, de verkoop, de bewerking en de verwerking van alle voedings- en drankwaren, zonder uitzondering. De productie van kant- en klaarmaaltijden.

Alle cateringactiviteiten, met inbegrip van organisatie van banketten, lunches en recepties. Het klaarmaken, thuis bezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

3) Het verkopen en distribueren van alle kansspelen en producten van de Nationale Loterij.

4) De vennootschap kan commissies ontvangen op diverse bemiddelingen door contacten

die verband houden met haar doel.

Optreden als tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden.

Het leveren van diensten aan derden.

5) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, doch uitsluitend voor eigen rekening.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder beperking, behalve deze welke een wettelijke erkenning voorzien. Zij kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo een activiteit deelnemen. Ze kan participeren in of een functie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand te werken.

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

 Artikel 17 - Bestemming van de winst  Reserve  Tussentijds dividend

Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De algemene vergadering kan op elk ogenblik beslissen tot de uitkering van winst over het laatst afgesloten boekjaar, ongeacht of de jaarrekening over dat boekjaar werd goedgekeurd. Indien de jaarrekening nog niet werd goedgekeurd mag de algemene vergadering zich baseren op een tussentijdse staat van activa en passiva op datum van afsluiting van het laatste boekjaar.

Artikel 20 - Wijze van vereffening

Luik B - Vervolg

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

- met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

 Artikel 14 - Uitoefening van stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht steeds toe aan de vruchtgebruiker, onverminderd de toepassing van artikel zes van onderhavige statuten.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot, mits een geschreven volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 30.09.2015 15622-0334-014

Coordonnées
DISRAMO

Adresse
DORPSPLEIN 6A 3721 VLIERMAALROOT

Code postal : 3721
Localité : Vliermaalroot
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande