DOE HET ZELF SCHROEDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOE HET ZELF SCHROEDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.126.788

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13226-0410-017
21/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11306766*

Neergelegd

17-11-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOE HET ZELF SCHROEDERS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Trichterweg 58, 3690 Zutendaal

Onderwerp akte:

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend elf, op veertien november,

voor Meester Ann BERBEN, Notaris met standplaats te Zutendaal, nog te registreren, blijkt dat: OPRICHTER

De heer SCHROEDERS Joris, geboren te Genk op elf januari negentienhonderd eenentachtig,

[Identiteitskaart nummer: 591-4117876-37 Geldig van achttien augustus tweeduizend en elf tot achttien augustus tweeduizend zestien / Rijksregister nummer: 81.01.11-115.02], wonende te Zutendaal, Trichterweg 58 bus 1.

INSCHRIJVING OP EN VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL

De komparanten verklaren dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

- De heer Schroeders, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderd zesentachtig (186) aandelen en heeft hierop een bedrag gestort van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00);

Totaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op veertien november tweeduizend en elf afgeleverd bankattest. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «DOE HET ZELF SCHROEDERS».

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Trichterweg 58, 3690 Zutendaal.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- groot- en kleinhandel in doe-het-zelf artikelen, en gereedschappen, ijzerwaren, hout, verlichting,

wooninrichting, artikelen van sanitair, bouwmaterialen, elektriciteit, electro, schrijnwerkerij en kledij in dat verband;

- aan- en verkoop, invoer en uitvoer, huur en verhuur van doe-het-zelf artikelen, en artikelen van sanitair, bouwmaterialen, elektriciteit, electro, schrijnwerkerij;

- kleinhandel in producten van de scheikundige nijverheid, houtnijverheid, papiernijverheid, bouwnijverheid, glasnijverheid, metaalnijverheid, van verfwaren, lijmen, sanitair, elektrische en andere huishoudtoestellen, elektro installatiematerialen en toestellen, gereedschappen, en over het algemeen alle goederen en producten welke betrekking hebben op de vermelde beroepswerkzaamheden.

- De kleinhandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen.

- De productie, verwerking, afwerking, levering, installatie en herstelling van alle producten en goederen welke betrekking hebben op de gevoerde handel.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen,

ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg

0841126788

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur van heden af.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door twee zaakvoerders wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

- Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

- De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er drie of meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht door minstens 2 zaakvoerders gezamenlijk gegeven te worden.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er twee zaakvoerders zijn, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap individueel jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Indien deze zaakvoerders rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 21 van de statuten en in het Wetboek van Vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde  vaste vertegenwoordiger .

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENINGSSALDO

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt de vereffenaar het netto-actief, in geld of in aandelen, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

1. De heer SCHROEDERS, Joris, geboren te Genk op elf januari duizend negenhonderdeenentachtig,

met woonplaats te 3690 Zutendaal, Trichterweg 58 bus 1.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Mevrouw VANDECAETSBEEK, Marguerite, geboren te Munsterbilzen op vijf april duizend negenhonderdvijfenvijftig, met woonplaats te 3690 Zutendaal, Trichterweg 58 bus 1.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van de Vennootschappenwet de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één oktober tweeduizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHT VOOR FORMALITEITEN IN VERBAND MET ONDERNEMINGSLOKET/BTW Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling. .

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ann Berben te Zutendaal

Tesamen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.08.2015 15488-0075-017

Coordonnées
DOE HET ZELF SCHROEDERS

Adresse
TRICHTERWEG 58 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande