DOKTER BERT VAN HERCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BERT VAN HERCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.982.084

Publication

21/11/2013
ÿþMod 2.7

13

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

0 8 -11- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsar : 0527.982.084

Benaming

(voluit) : Dokter Bert Van Herck

BV o.v.v.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden - Zolder - Lodewijk Dosfellaan 13 bus 2

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de BV ovv BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA, kantoor te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, en het het bijzonder verslag van de zaakvoerder met betrekking tot een quasi-inbreng, onvereenkomstig artikel 222 van het wetboek van vennootschappen, beide verslagen van 14 augustus 2013.

Bert Van Herck,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2013
ÿþ Mod Word i 1.1

1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



liell

*130701

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

25-04-213

i i MUT

v beh

aa

Be Stat

Ondernemingsnr : ° , . , o z3 1-1

Benaming t

(voluit) : DOKTER BERT VAN HERCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Lodewijk Dosfellaan 13 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 17 april 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

De heer VAN HERCK Bert, gebaren te Hasselt op 15 februari 1979, met woonplaats te 3550 Heusden-Zolder, Lodewijk Dosfellaan 13 bus 2.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal -- bevestiging storting bij instelling

De comparant verklaart en erkent dat het gehele kapitaal geplaatst is en dat het ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volstort is als volgt:

Inbreng in geld.

De comparant verklaart en erkent dat het kapitaal voor een bedrag dertigduizend euro (¬ 30.000,00) onderschreven wordt door inbreng in geld als volgt:

De heer VAN HERCK, Bert voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), in ruil waarvoor hij honderd (100) aandelen bekomt.

De comparant verklaart de vergoeding voor zijn inbreng te aanvaarden.

Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 17 april 2013, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming DOKTER BERT VAN HERCK.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Lodewijk Dosfellaan 13 bus 2.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

Iedere zetelverplaatsing dient meegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Doel

a)De vennootschap heeft tot doel:

1.De uitoefening van de geneeskunde volgens de betreffende wetgeving door de geneesheer-vennoot, meer in het bijzonder de uitoefening van de geneeskunde als orthopedisch chirurg, in naam en voor rekening van de vennootschap en rekening houdend met de Code van de geneeskundige plichtenleer, dat wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door een geneesheer-vennoot, bevoegd om deze activiteiten in België uit te oefenen, en ander de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

2.Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren, die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van de praktijk door de vennoot; de uitvoering van de technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met de vernielde disciplines;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

 . 4 3.Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteiten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge 4.De aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren;

5.De mogelijkheden scheppen om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun disciplines aan de spits van de evolutie te blijven.

6.1-let occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medipche onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider,

7,Het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken,

Het beheer van deze reserves of het veilig stellen ervan áls een goed huisvader.

8.Als bijkomstig doel:

Het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt, of hiertoe aanleiding wordt gegeven. Indien de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden als de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid vast te leggen, goedgekeurd met tenminste een 213de meerderheid, en het schriftelijk akkoord meedelen aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengemeld doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Bij dit alles dienen de vrije keuze van de patiënten en de therapeutische vrijheid evenals het respect van het beroepsgeheim gewaarborgd te worden. Het medisch geheim kan slechts worden gedeeld voor zover de zorgenverstrekking dit vergt. Elke vorm van commerciële exploitatie, van directe of indirecte collusie en overconsumptie zijn absoluut verboden.

Al het bovenstaande blijft ongewijzigd van toepassing indien de vennootschap meer dan één geneesheer-vennoot telt,

Zij kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten sluiten met geneesheren of met (kost)associaties, professionele (eenpersoons) vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw's, die als doel hebben de geneeskundige te beoefenen. De vennootschappen dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regels naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient te allen tijde de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de Orde van geneesheren verboden worden.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Maatschappelijk kapitaal - aandelen

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder mag de 20 jaar niet overschrijden. Indien meerhoofdig is de duur beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan Kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe . te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten,

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Indien deze mandatarissen geen geneesheren zijn, dienen deze activiteiten zich te beperken tot niet-medische handelingen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.Boekjaar.

Boekjaar- jaarrekening - winstverdeling

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding en vereffening,

ln geval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid,

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig vaststellen. De vereffenaar(s) treedt/treden in functie na de bevestiging van hun benoeming overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zef gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

B. Oprichtingskosten

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap

komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering tweeduizend euro.

C. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt door comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan de heer Peter Vandersteegen, met woonplaats te 3500 Hasselt, Bosstraat 85 teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de administratieve verplichtingen en formaliteiten naar aanleiding van de

oprichting, waaronder de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen bij een erkend

ondernemingsloket, de aansluiting bij een sociale verzekeringsinstelling voor zelfstandigen en daaromtrent alle

nodige stukken en bescheiden te ondertekenen,

IV, BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

De heer Bert Van Herck, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet krachtens

een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 'aan 'hee Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER BERT VAN HERCK

Adresse
LODEWIJK DOSFELLAAN 13, BUS 2 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande