DOKTER BRENDA GIJSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BRENDA GIJSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.771.850

Publication

28/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15314013*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

26-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635771850

Benaming (voluit) : Dokter Brenda Gijsens

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Oude Borgwormseweg 26

(volledig adres) 3800 Sint-Truiden

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Alexandra SNYERS, met standplaats te Sint-Truiden op 25 augustus 2015, voor registratie, dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER BRENDA GIJSENS met zetel te 3800 Sint-Truiden, Oude Borgwormseweg 26, werd opgericht hetgeen volgt:

1. Vennoten:

Mevrouw GIJSENS Brenda Annelies Michelle, geboren te Sint-Truiden op zeven mei negentienhonderd zevenentachtig, echtgenote van de heer MISSOUL Benjamin Arnold Hilda, wonende te 3800 Sint-Truiden, Vrijheersstraat 32.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Alexandra Snyers te Sint-Truiden op vijfentwintig augustus tweeduizend veertien, niet gewijzigd tot op heden.

2. Rechtsvorm en benaming: De vennootschap is een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER BRENDA GIJSENS

3. Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4. Zetel. De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Oude Borgwormseweg 26,

5. Doel. ~De vennootschap heeft tot doel :

~De uitoefening van de algemene geneeskunde, door de geneesheren-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen uitvoeren, die niet in strijd zijn met de deontologische regels van de orde der geneesheren, die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te verwezenlijken.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De honoraria worden geïnd door en voor de vennootschap.

Het verschaffen van alle materiële middelen en het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De vennootschap mag op om het even welke wijze samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel zoals het aangaan van kostenassociaties, het deelnemen in middelenvennootschappen en het opnemen van het lidmaatschap van verenigingen zonder winstoogmerk.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; - deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook; - tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

De specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten dient verzekerd te worden bij een erkende

verzekeringsmaatschappij.

6. Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

7. Bestemming van de winst. ~Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijk intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerder(s) en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen tot het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer vereist van zodra dit reservefonds één/tiende bedraagt van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering kan bij meerderheid van stemmen en rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, elke vorm van verdeling der winsten, na toekenning aan de wettelijke reserve, aannemen.

Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

8. Verdeling netto-actief na ontbinding. Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

9. Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering. ~De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op 30 juni om 17 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Bestuur. Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten.

De zaakvoerder moet een beoefenaar van de geneeskunde zijn, zoals bepaald in artikel 2, paragraaf 1 van het Koninklijk Besluit nummer 78 de dato tien november negentienhonderd zevenenzestig, betreffende de uitoefening van de geneeskunde.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor welbepaalde duur die de twintig jaar niet mag overschrijden.~~

12. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

~1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- Mevrouw Gijsens Brenda voornoemd.

Hier aanwezig en verklarende het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerder wordt benoemd voor een termijn van twintig jaar, hier aanwezig, en verklaart dit

mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door enige maatregel die zich

daar tegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder kan worden vergoed. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met

de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juli 2015 tot 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni 2017.

3. Overname van verbintenissen.

~De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend vijftien. Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting. Comparanten geven volmacht aan de Heer Benny Wouters, te 3800 Sint-Truiden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Hasseltsesteenweg 306 of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Alexandra SNYERS te Sint-Truiden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER BRENDA GIJSENS

Adresse
OUDE BORGWORMSEWEG 26 3800 KERKOM-SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande