DOKTER CARINE WIJNEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CARINE WIJNEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.335.422

Publication

24/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306307*

Neergelegd

22-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541335422

Benaming (voluit): DOKTER CARINE WIJNEN

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3500 Hasselt, Sint-Martinusplein 4 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op achttien

oktober tweeduizend dertien,

blijkt dat :

OPRICHTING

Mevrouw WIJNEN Carine Maria Jozefa, geboren te Tongeren op elf mei

negentienhonderd zesenzestig, echtgenote van de heer VANDORMAEL Herwig,

wonende te 3840 Borgloon, Kerselaarstraat 2 / A.

een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam:

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met als naam «DOKTER CARINE WIJNEN».

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Sint-Martinusplein 4 B, 3500 Hasselt.

Elke verplaatsing van de zetel dient bekendgemaakt te worden aan de

bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het is de vennootschap niet toegelaten op kantoren, bijhuizen of filialen op te

richten.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1) De uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de geldende normen zoals omschreven ondermeer in de code van geneeskundige plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en onder de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3) Het inrichten van medische diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4) De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

5) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines bij te blijven.

6) Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met artsen, en het aangaan van (kosten)associaties.

Het optimale beheer van de reserves als een goed huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om de reserves rechtstreeks of onrechtstreeks veilig te stellen, te verwerven of uit te bouwen, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap in het gedrang te brengen. Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen alsook alle handelingen dienaangaande stellen, volgens het investeringsbeleid bepaald door de vennoten met tenminste een tweederde meerderheid, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een commercieel karakter heeft.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honhderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

5 bis. Samenstelling kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng van geld. Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving zijn gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de ING BELGIE te Borgloon, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat hem is overhandigd.

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen. Voor de afhandeling van zaken die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van ieder jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni, om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

40. Benoeming van statutaire zaakvoerder.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een duur van twintig jaar: Mevrouw WIJNEN, Carine, met woonplaats te 3840 Borgloon, Kerselaarstraat 2A.

Hier aanwezig en die verklaart haar opdracht te aanvaarden.

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december

tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 12 juni 2015 om 20.00

uur.

2. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één juli tweeduizend dertien door de oprichtster.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

3. Bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DOKTER CARINE WIJNEN

Adresse
SINT-MARTINUSPLEIN 4 B 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande