DOKTER DAENEN EN MARTENS, HUISARTSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DAENEN EN MARTENS, HUISARTSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.798.097

Publication

23/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304193*

Neergelegd

18-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536798097

Benaming (voluit): Dokter Daenen en Martens, huisartsen

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 77

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 18 juli 2013, nog ter registratie over te leggen, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

1. Mevrouw DAENEN Elise Yvonne Erika, huisarts, geboren te Tongeren op 27 januari 1981, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 77.

2. De heer MARTENS Jeroen Kristof, huisarts, geboren te Genk op 4 januari 1983, ongehuwd, wonende te

3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 77.

Met een na oprichting nog te volstorten inbreng van 3.100 euro elk.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke professionele vennootschap in de vorm van een handelsvennootschap, en neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Zij verkrijgt de naam «DOKTER DAENEN EN MARTENS, HUISARTSEN».

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Sint-Truidersteenweg 77. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

 De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsgeneeskunde, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, in het binnen- en buitenland, volgens de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten, zoals bepaald door de raad van de Orde van Geneesheren.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de

vennootschap dient gewaarborgd te zijn.

 Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-huisarts, voor het beheren van een praktijk voor huisartskunde.

 Het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn

voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

 De aankoop, het huren, het leasen en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende

accommodaties voor voornoemde activiteiten.

 De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-huisarts toe te laten zich verder te bekwamen in zijn discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen echter ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap vereffend worden.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen, uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen en roerende en onroerende goederen in zoverre dat tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd. De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de wetten op de deontologie en de medische plichtenleer, eigen aan het beroep van geneesheer.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, die elk het honderd zesentachtigste (186e) vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap. Op het kapitaal is bij oprichting gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte gedeelte van het kapitaal gedeponeerd werd bij de Belfius Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is samengesteld uit inbrengen in geld.

WINST en RESERVERINGEN

Winstverdeling:

Op de winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op de voorstellen van de zaakvoerder(s) in de geest van wat hieromtrent voorzien wordt in het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering is bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgende boekjaar, mits eenparig akkoord van de vennoten-geneesheren en mits een normale vergoeding voor het door hen gepresteerd werk. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder te bepalen. Vereffening-verdeling:

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig decembervan ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op achttien juli tweeduizend dertien en zal eindigen op eenendertig december

tweeduizend dertien.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om zeventien uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 16. Bevoegdheid der zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van

de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

BENOEMINGEN

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist het aantal zaakvoerders op twee te bepalen, en

als niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor de tijd van zes jaar:

 mevrouw Elise DAENEN, voornoemd;

 de heer Jeroen MARTENS, voornoemd.

Zij hebben verklaard te aanvaarden, na bevestigd te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich

tegen deze benoeming verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerders

kosteloos.

Luik B - Vervolg

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR CROMBÉ, DE CLERCQ & C°, met maatschappelijke zetel te 1745 Opwijk, Heirbaan 81, BTW BE 0843.017.496 RPR Brussel, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde (btw), de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoorts, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor analytisch uittreksel uitsluitend bestemd voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. (get.) Yves Tuerlinckx, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

- Uittreksel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 31.08.2015 15571-0087-009

Coordonnées
DOKTER DAENEN EN MARTENS, HUISARTSEN

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 77 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande