DOKTER DEXTERS P.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DEXTERS P.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.650.991

Publication

03/01/2014
ÿþe Mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR E ELGr Noorieou tor dor

rechtbank y. koophandel to TONEFIEN

1111111.119.0111 1111

Ondernemingsnr :0463.650.991

1 7 -12- 2013

Tsqirpre

De Hoofdgriffier, Griffie

BELGISCH STAi

Benaming (voluit) : DOKTER P. DEXTERS

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3630 Maasmechelen, Nijverheidslaan 33

(volledig adres)

Onderwerpen) akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Koert Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 11 december 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DOKTER P. DEXTERS volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering ais juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat aile aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 november 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderd drie duizend euro (E 403.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij veertigduizend driehonderd euro (¬ 40.300,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd toegekend aan de enige aandeelhouder, de heer DEXTERS Paul, voor een brutobedrag ten belope van vierhonderd drie duizend euro (E 403.000,00).

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder op 06 december 2013, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALLENS, PIRENNE & Co" met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, hier vertegenwoordigd door de heer Marc MARIS, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 06 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

7. BESLUIT

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging bij de BV BVBA "DOKTER P. DEXTERS" met zetel te 3630 MAASMECHELEN, Nijverheidslaan 33 (ingeschreven in het rechtspersonenregister te TONGEREN onder nummer 0463.650.991) bestaat uit een schuidvordering in rekening-courant ontstaan uit de dividenduitkering ten bedrage van E' 403.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, waarbij het nettobedrag 362.700,00 zal bedragen en er geen nieuwe aandelen, ter vergoeding van de inbreng in natura, zullen worden uitgegeven.

Ondergetekende, Marc MARIS, bedrijfsrevisor - kantoorhoudende te 3500 HASSELT, Luikersteenweg 232 bus 4 - vennoot van de BV CVBA CALLENS, PIRENNE & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Jan Van Rifswijcklaan 10, is bij het beëindigen van de

Op de laatste blz. van Le B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

b

, l I ' Voor-u behouden aan het

~. Luik B - vervolg

Belgisch Staatsblad controlewerkzaamheden, van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de vennootschap aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de zaakvoerder weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met de voorgestelde kapitaalverhoging, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

- er overeenkomstig bepaalde rechtsleer, onder bepaalde voorwaarden (met name het unanieme akkoord van de vennoten evenals het feit dat het respectieve gewicht (percentage) van iedere vennoot niet door de kapitaalverhoging wordt gewijzigd zodanig dat geen enkele vennoot wordt benadeeld of bevoordeeld en tot slot dat de bestaande aandelen "zonder aanduiding van nominale waarde" dienen te zijn), geen aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van deze inbreng, niettegenstaande andersluidende bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen

Door de inbreng in natura zal het bestaand kapitaal worden verhoogd met ¬ 362.700, 00 om het te brengen van ¬ 18.592,01 op ¬ 387.292, 01.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

HASSELT, 06 december 2013. (getekend) CALLENS, PIRENNE & Co BV CVBA. Bedrijfsrevisoren. Vertegenwoordigd door Marc MARIS. Bedrijfsrevisor.»

De aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd euro (¬ 362.700,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op driehonderd éénentachtig duizend tweehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 381.292,01) door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vierhonderd drie duizend euro (¬ 403.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van veertigduizend driehonderd euro (¬ 40.300,00), hetzij aldus netto driehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd euro (¬ 362.700,00).

Naar aanleiding van deze kapitaalverhoging worden er geen nieuwe aandelen gecreëerd, maar wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

Is alhier tussengekomen:

De heer DEXTERS Paul, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn nettoaandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten driehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd euro (¬ 362.700,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De heer DEXTERS Paul, voornoemd, verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

b) Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot driehonderd éénentachtig duizend tweehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 381.292,01).





av " Voor-vbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

c) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten aan te passen

als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd éénentachtici duizend

tweehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 381.292.01).

Het kapitaal werd samengesteld als volgt:

- zevenhonderd vijftig duizend Belgische Frank (750.000,- BEF) bij de oprichting ïn 1998;

- omgezet in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) in 2004;

- kapitaalverhoging met driehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd euro (¬ 362.700,00)

conform artikel 537 WIB (dividendenuitkering) in 2013.

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit

te voeren en aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte en gecoordineerde statuten



23/08/2013 : TGT000471
27/08/2012 : TGT000471
25/08/2011 : TGT000471
18/08/2010 : TGT000471
07/08/2009 : TGT000471
22/08/2008 : TGT000471
07/09/2007 : TGT000471
08/08/2006 : TGT000471
27/05/2005 : TGT000471
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 07.07.2015 15293-0295-010
17/12/2004 : TGT000471
04/06/2004 : TGT000471
15/07/2003 : TGT000471
15/06/2002 : TGT000471
26/06/2001 : TGT000471
12/01/1999 : TGT000471

Coordonnées
DOKTER DEXTERS P.

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 33 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande