DOKTER DIRCKX VEERLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DIRCKX VEERLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.037.816

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 29.09.2014 14611-0506-013
07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 31.10.2013 13650-0363-010
14/05/2013
ÿþ Mod POF 11.1

f_çJi1` , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111X 71* u

RECHTE K VAN KOOPHANDEL

0 2 -05- 2013

SSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.037.816

Benaming (voluit) : DOKTER DIRCKX VEERLE

(verkort)

Rechtsvorm

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kannunik J, Huybrechtsstraat 15, 3920 Lommel, België

(volledig adres)

onderwerpen) akte :Quasi-inbreng

" Tekst:

Verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

Dirckx Veerle

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nótàris, héizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

10/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305988*

Neergelegd

06-10-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dokter Dirckx Veerle

0840037816

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3920 Lommel, Kanunnik J. Huybrechtsstraat 15

Onderwerp akte: Oprichting

Blijkens akte verleden voor Jean FLEMINGS, notaris te Lommel, op 6 oktober 2011, werd een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht door: Mevrouw DIRCKX Veerle, geboren te Neerpelt op 16 april 1977, ongehuwd en verklarende een verklaring van

wettelijke samenwoning te hebben afgelegd met de heer BELMANS Bert, wonende te 3920 Lommel, Kannunik

J. Huybrechtsstraat 15.

- onder de naam  Dokter Dirckx Veerle , met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Kanunnik J. Huybrechtsstraat 15, en met een onbeperkte duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel;

- waarvan het geplaatste en voor 2/3 in geld volgestorte kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent dat het gehele maatschappelijk kapitaal zijnde achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro volledig geplaatst is en dat hij het gedeeltelijk volgestort heeft door inbreng in geld ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) waarbij ieder aandeel voor twee/derden volgestort werd, in ruil waarvoor hij honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde bekomt.

De comparant verklaart deze vergoeding voor zijn inbreng te aanvaarden.

Genoemd bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

- met jaarvergadering op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de de laatste vrijdag van september om zeventien uur, of - als dit geen werkdag is - op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013);

- met boekjaar lopend van één april tot en met eenendertig maart (het eerste boekjaar loopt vanaf de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkreeg tot en met eenendertig maart tweeduizend dertien); - Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de nettowinst. Op deze nettowinst wordt er vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve, deze voorafname zal niet meer verplichtend zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt. Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, dit alles met in acht name van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist. De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

- met als gemachtigden tot besturen 1 zaakvoerder, (tot niet-statutaire zaakvoerder voor een duur van 10 jaar werd aangesteld: Mevrouw Veerle DIRCKX, voornoemd. De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte; bezoldigd)

- met als doel:

A. als hoofddoel:

- de uitoefening van de geneeskunde, door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in naam en

voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de Code van Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. De geneeskunde wordt uitgeoefend door geneesheren en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft, ongeacht de verdeling van de aandelen, en een

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

vergoeding in overeenstemming met de uitgeoefende bestuursactiviteiten. Het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de arts/artsen die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten voor de voornoemde activiteiten.

B. als bijkomstig doel:

- het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader. Hiertoe mag de vennootschap ondermeer alle roerende en onroerende activiteiten ontplooien die zij nodig of nuttig acht om de reserves rechtstreeks of onrechtstreeks veilig te stellen.

- het oordeelkundig beheer van het vermogen en het inkomen van de vennootschap als een goede huisvader en het veilig stellen ervan, overeenkomstig het investeringsbeleid dat door de vennoten voorafgaand in unaniem akkoord is uitgetekend. Hiertoe mag de vennootschap ondermeer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken zonder dat deze evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap in het gedrang mogen brengen en zonder dat het aanleiding kan geven tot om het even welke commerciële activiteit;

- de mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag in het kader van voornoemde activiteiten en mits naleving van de Code der geneeskundige plichtenleer :

" Overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met (kosten)associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en VZW s.

" Vennoot zijn van een (kosten)associatie of een middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een VZW van geneesheren.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren nastreven. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van oprichting, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de

rechtbank van koophandel voor registratie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.09.2015 15614-0401-012

Coordonnées
DOKTER DIRCKX VEERLE

Adresse
KANUNNIK J. HUYBRECHTSSTRAAT 15 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande