DOKTER ENGELEN-HUYLEBROECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ENGELEN-HUYLEBROECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.926.173

Publication

08/11/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RRCrli9;,.4Y.iNKCO?Hq,N^EL

2 6 6KT, 2012

HASSELT

lie

11-ffliU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor

behouders aan het Belgisch

Staatsblad

I 1111,

"12182286*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DOKTER ENGELEN-HUYLEBROECK

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; te 3980 Tessenderlo, Molenstraat 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 24 oktober 2012

NAAM

DOKTER ENGELEN-HUYLEBROECK

RECHTSVORM

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-

kelijkheid

ZETEL

te 3980 Tessenderlo, Molenstraat 103

VENNOTEN

1, De heer HUYLEBROECK Gert, geboren te Hamme op 25 augustus 1982, wonende te 3945

Ham, Staatsbaan 118.

2. Mevrouw ENGELEN Karen Emilienne Pierre, geboren te Diest op 15 december 1982, wonende

te 3945 Ham, Staatsbaan 118.

KAPITAAL - AANDELEN

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd

(100) aandelen zonder vermelding van waarde, als volgt onderschreven :

- De heer HUYLEBROECK Gert, voornoemd onder 1, onderschreef vijftig (50) aandelen in speciën, en volstortte deze ten belope van een/derde, zijnde drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), zodat hij de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) verschuldigd blijft.

- Mevrouw ENGELEN Karen, voornoemd onder 2, onderschreef vijftig (50) aandelen in speciën, en volstortte deze ten belope van een/derde, zijnde drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), zodat zij de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) verschuldigd blijft.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

- de uitoefening van de volledige medische activiteit als huisarts door de huisarts-vennoot of

-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdende met de geneeskundige plichtenleer omtrent de uitoefening van het beroep van huisarts en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de huisarts-vennoot of -vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding aan de huisarts-vennoot of -vennoten in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

- het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen;

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Lat i - vervolg Moa PDF 11.1

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het ter beschikking stelling van alle nodige middelen aan de huisarts-vennoot of --vennoten voor de inrichting van een medische praktijk en voor de uitoefening van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

- de aankoop en het huren van medische apparatuur en begeleidende accommodaties nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig

of nuttig voor voomoemde activiteiten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de huisarts-vennoten of -vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in hun specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen;

Elke huisarts-vennoot zal de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

- de mogelijkheden scheppen om de huisarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines bij te blijven.

- met het oog op een optimale professionele samenwerking :

. het afsluiten van overeenkomsten met huisartsen, en het aangaan van (kosten)associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk.

" vennoot zijn van een (kosten)associatie of een middelenvennootschap van huisartsen, lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van huisartsen.

. toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk. - de vennootschap heeft als bijkomend doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat

" deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

" deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

" de vennoten voorafgaandelijk met een twee/derde meerderheid akkoord dienen te zijn met de investeringsmodaliteiten.

- het optimaal beheer van de reserves ais een goed huisvader en het veilig stellen ervan.

Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan aile verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat is beperkt tot maximum twintig jaar. Indien meerhoofdig is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Lptttt - vervolg Mod PDF 11.1

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden

vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Een eventuele vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, in geval van overdreven volmacht

TOEZICHT

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle

verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eenendertigste mei om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in het jaar 2014.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die vennoot moet zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Evenwel begint het eerste boekjaar op 24 oktober 2012 en eindigt op 31 december 2013. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefondsom enige reden aangetast is.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met Inachtname van de wettelijke bepalingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

LtL t t3 - vervolg Mod PDF 11,1

betreffende de voor uitkering vatbare bedragen en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek van vennootschappen.

HERNEMING VERBINTENISSEN ONDERSCHREVEN DOOR DE VENNOOTSCHAP IN

OPRICHTING

De vennootschap heeft op zich genomen alle verbintenissen in haar naam onderschreven zolang zij in oprichting was, en dit vanaf 01 maart 2012.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

Worden aangesteld als zaakvoerders van de vennootschap ; de heer HUYLEBROECK Gert en mevrouw ENGELEN Karen, voornoemd onder 1 en 2.

Hun opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

Notaris Hans Derache

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15552-0162-009
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 22.07.2016 16342-0417-009

Coordonnées
DOKTER ENGELEN-HUYLEBROECK

Adresse
OUDE BAAN 37 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande