DOKTER EVA VAN DEN ENDEN, ANESTHESIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER EVA VAN DEN ENDEN, ANESTHESIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.999.459

Publication

26/05/2015
ÿþ MMad 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

13 MEI 2015

Griffie

Ondernemingsnr C a. '--e%

Benaming : "Dokter Eva Van den Enden, Anesthesist"

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3545 Hafen, Koepoortstraat 6 bus 5

Onderwerp akte : OPRICHTING -- BENOEMINGEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven op 30 april 2015, váôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

Mevrouw VAN DEN ENDEN Eva Maria Louisa, geboren te Bonheiden op 27 april 1981, wonende te 3545 Halen, Koepoortstraat 6 bus 5.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "Dokter Eva Van den Enden, Anesthesist".

" Maatschappelijke zetel:

te 3545 Halen, Koepoortstraat 6 bus 5.

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, in bijzonder arts-specialist in de anesthesie - reanimatie en intensieve zorgen, door de arts-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren goedgekeurd werd.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat

ª% deze handeiin" en niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wi'zi s en;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Luik B - vervolg

ª% deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

" tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee derde meerderheid schriftelijk word vastgelegd.

" Maatschappelijk kapitaal:

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van twee/derde per aandeel, zijnde een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), Derhalve dient nog te worden bijgestort door mevrouw Van den Enden: een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij Crelan, op naam van de vennootschap in oprichting "Dokter Eva Van den Enden, Anesthesist" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 28 april 2015.

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

" Jaarvergadering:

wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om 14 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2016,

" Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder, voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap,

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: mevrouw VAN dEN ENDEN Eva, arts, wonende te 3545 Halen, Koepoortstraat 6 bus 5.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan niet artsen, doch enkel in niet-medische aangelegenheden,

" Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

" Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

ª% Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan heeft de oprichter verklaard geen commissaris te benoemen.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Buyse, De Vlieger & C°, Accountants & Belastingconsulenten, te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 341, elk met het recht om afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst,

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

n behouden

aan het

fl Staatsbiad

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Wailays

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER EVA VAN DEN ENDEN, ANESTHESIST

Adresse
KOEPOORTSTRAAT 6, BUS 5 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande