DOKTER LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.578.973

Publication

15/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

-I= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111,1,1ji,j101

rttCHTBANK van Ku0Pie

te ANTWERPEN

S MEI 2014

eiger$tzege-: " '

Griffie

Ondernemingsnr : 0448.578.973

Benaming

(voluit) : DR. LENSSEN H.J.-STOMATOLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Maastrichterstraat 76, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - AANDUIDING VEREFFFENAAR

I. Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 27 maart 2014, geregistreerd te Bree op 31 maart 2014, boek 344 blad 59 vak 4, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J.-STOMATOLOGIE waarvan de zetei gevestigd is te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, RPR Hasselt, ondememingsnummer 0448.578.973, onder meer volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, dat werd opgesteld op 17 maart 2014, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2013.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van dit verslag van de zaakvoerders en van de betrokken staat van actief en passief.

Een exemplaar van dit verslag en van deze staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de externe accountant, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TEAMACCOUNT", met zetel te 8900 leper,

Ter Waarde 64, en vertegenwoordigd door de heer Andy Pauwelyn, accountant, aan-Ige-isteld door de zaakvoerder, verslag dat werd opgesteld op 24 maart 2014, aangaande de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de externe accountant over gemelde staat van actief en passief.

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt letterlijk als volgt.

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wet-boek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE met zetel te Maastrichterstraat 76, 3500 Hasselt, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.205.851,87 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 413.664,17 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinultelt.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasse-lijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat af-gesloten op 31 december 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van ven-nootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA DR, LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE en mag niet voor andere doeleinden worden ge-bruikt.

Opgesteld te leper, op 24 maart 2014

CVBA TeamAccount, hierbij vertegenwoordigd door Andy Pauwelyn, Accountant"

De aanwezige deelnemers aan deze algemene vergadering erkennen op voorhand kennis genomen te hebben van dit verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van dit verslag zef samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

AI Na kennisname van voormelde verslagen, besluit de vergadering tot ontbinding van de vennootschap.

BI De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding de zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is, te weten voornoemde heer LENSSEN Hubert Jan, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76.

VIERDE BESLUIT

AI De vergadering benoemt voornoemde heer LENSSEN Hubert Jan, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, als vereffenaar, die zijn mandaat als vereffenaar aanvaardt. Dit mandaat zal onbezoldigd zijn.

De benoeming als vereffenaar vindt, conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, plaats onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van Koophandel van Hasselt, zodat voornoemde vereffenaar slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door voormelde rechtbank werd bevestigd.

Voormelde opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet bevestigt, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een of meerdere vereffenaars, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan voornoemde heer LENSSEN Hubert Jan, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, zijnde de hiervoor onder opschortende voorwaarde benoemde vereffenaar, die hier aanwezig is, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar op te stellen en in te dienen bij de rechtbank van koophandel van Hasselt en dit samen met:

" de boekhoudkundige staat van activa en passive, afgesloten per 31 december 2013;

.een kopie van onderhavige akte;

.een kopie van het verslag van de externe accountant.

De algemene vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de datum van de bevestiging van de benoeming door de rechtbank zou hebben gesteld in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van het besluit van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel,

BI De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan de handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder een  ten aanzien van de in zitting van heden overkoepelend verleende - bijkomende machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

De vereffenaar kan in die context onder meer de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen en kan aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven of opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijvingen, beslagleggingen, verzetten of andere beletselen, waarbij deze opsomming ter indicatie werd opgegeven en dus niet beperkend is.

De vereffenaar kan ervan worden ontslagen om inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vermootschapsgeschriften.

CI Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn medewerking verleent, worden ondertekend door de vereffenaar, die zich niet dient te verantwoorden met betrekking tot zijn bevoegdheid.

VIJFDE BESLUIT

AI De vergadering neemt er akte van dat, ingevolge de ontbinding van de vennootschap, en dus rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, de vennootschap blijft bestaan met het oog op haar vereffening, en aldus een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening.

Dientengevolge wordt besloten de maatschappelijke benaming aan te vullen met de woorden "IN VEREFFENING", zodat haar maatschappelijke benaming vanaf heden luidt "DR. LENSSEN H.J.-STOMATOLOGIE IN VEREFFENING".

BI Er wordt kennis van genomen dat, op basis van de vigerende wettelijke bepalingen, tevens toepassing zef verleend worden aan onder meer volgende nadere modaliteiten inzake de vereffeningsprocedure

* In de zevende en de dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede Jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!ro: Naam en handtekening

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, het verslag van de

commissaris te horen en te beslissen over de decharge. "

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

* Indien de vergadering de rekeningen alsdan goed-keurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Dezelfde buitengewone vergadering der aandeelhouders duidt tevens de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

DI De algemene vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber van de vennootschap, voornoemde heer LENSSEN Hubert Jan, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, voornoemde vereffenaar, om, namens en voor rekening van de vennootschap:

" alle administratieve en andere formaliteiten te vervullen, onder meer aile inschrijvingen, wijzigingen en doorhalingen te vragen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

-alle noodzakelijke documenten te ondertekenen en aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de administratieve uitvoering van de in deze akte genomen besluiten

Door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Hasselt werd op 3 april 2014 beslist om de benoeming van de voornoemde vereffenaar te bevestigen, te weten : de heer LENSSEN Hubert Jan, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* uitgifte akte dd., 27.03.2014;

* verslag extern accountant, met verslag zaakvoerder, met staat van actief en passief per 31.12.2013

* uitgifte homologatievonnis.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

02/09/2014 : HAT000334
31/08/2012 : HAT000334
18/01/2012 : HAT000334
29/11/2011 : HAT000334
07/09/2011 : HAT000334
03/09/2010 : HAT000334
20/07/2009 : HAT000334
25/05/2009 : HAT000334
02/09/2008 : HAT000334
26/09/2007 : HAT000334
05/09/2006 : HAT000334
28/09/2005 : HAT000334
27/07/2005 : HAT000334
25/10/2004 : HAT000334
08/10/2003 : HAT000334
06/11/2002 : HAT000334
29/06/2000 : HAT000334
24/11/1992 : HAT334
28/07/2016 : HAT000334

Coordonnées
DOKTER LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 76 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande