DOKTER M.K.A. V.D. PERRE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER M.K.A. V.D. PERRE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.680.426

Publication

23/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR Blei rechtbank v. koophandel te TONGEREN

'1eergalogd tcr grif c der

18

023695*

f 6 -01- arti

LGISGN "

07-01-2014

De Hoofdgriffier, Griffie

8E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.680.426

Benaming (voluit) : DR. M.K.A. V.D. PERRE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) ; Wijngaardstraat I - 3700 Tongeren

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Amout Schotsmans, geassocieerd notaris te Mechelen op negen december tweeduizend dertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. M.K.A. V.D. PIERRE, met zetel te 3700 Tongeren, Wijngaardstraat 1.

Ondememingsnummer 0459.680.426

De algemene vergadering heeft ais volgt beslist:

Eerste agendapunt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, ingeschreven bij het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer B00348, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd, zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, ingeschreven bij het instituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer B00348, de dato vijf december tweeduizend dertien, luiden letterlijk als volgt:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrjfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA DR. M.K.A. V.D. PERRE.

De bijzondere algemene vergadering dd. 27 november 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 900.008,88 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 810.007, 99 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrjfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

1

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen

na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 1.590 nieuwe aandelen van de vennootschap DR, M.K.A. V.D. PERRE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 810.007,99 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 810.007,99 euro teneinde het te brengen van 18.592,01 euro op 828.600,00 euro;

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

lij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 5 december 2013.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor

(getekend)"

Neerleocinq

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Tweede apen " a " unt: ka " itaaiverho " in " door inbren " in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussenti(ds bruto-dividend, zijnde achthonderd en tien duizend zeven euro negenennegentig cent (¬ 810.007,99) om het van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op achthonderd achtentwintig duizend zeshonderd euro (¬ 828.600,00), door uitgifte van duizend vijfhonderd negentig (1.590) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer VAN DE PERRE Jan ten bedrage van achthonderd en tien duizend zeven euro negenennegentig cent (¬ 810.007,99) bestaat uit de uitgifte van duizend vijfhonderd negentig (1.590) kapitaalaandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M.K.A. V.D. PERRE, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de heer VAN DE PERRE Jan.

Derde agendapunt: verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst Inschriivinq op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de heer VAN DE PERRRE Jan, enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer VAN DE PERRE Jan, enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van achthonderd en tien duizend zeven euro negenennegentig cent (¬ 810.007,99) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de heer VAN DE PERRE Jan, enige vennoot, die aanvaardt, de duizend vijfhonderd negentig (1.590) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Luik B - Vnrvnln

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde agendapunt: vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achthonderd en tien duizend zeven euro negenennegentig cent (¬ 810.007,99) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd achtentwintig duizend zeshonderd euro (¬ 828.600,00), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd veertig (2.340) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Vijfde agendapunt: wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achthonderd achtentwintig duizend zeshonderd euro (¬ 828.600,00), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd veertig (2.340) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend driehonderd veertig (2.340-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Zesde agendapunt: volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent aan mevrouw VAN CRAEN Gerda, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het kantoor van notarissen Amout Schotsmans & Adrienne Spaepen te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 24, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOLMACHT

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap FISCOVAN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.08.2013, NGL 19.09.2013 13592-0020-012
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 19.07.2012 12315-0533-011
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 09.06.2011 11157-0418-011
04/04/2011
ÿþMod 2.1

( Rn'

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

De Hoofdgriffier,

Neergelegd ter gnnie oer rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 3 -03- 2011

V beh aa Bel

Staff " 11050545"

Ondernemingsnr : 0459.680A26 Ci Benaming

(voluit) : Dr. M.K.A. V.D. PERRE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijngaardstraat 1 te 3700 Tongeren

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel op 01/01/2010, werd benoemd tot zaakvoerder met ingang vanaf 01/01/2010:

- NV Arzezortho, met ondememingsnummer 0460.929.053, vast vertegenwoordigd door de heer Van De Penre Jan, die bij deze zijn mandaat aanvaardt.

Aldus opgesteld te Tongeren op 01/01/2010.

Van De Perre Jan,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2009 : TGT000415
18/06/2008 : TGT000415
12/07/2007 : TGT000415
12/03/2007 : TGT000415
06/07/2006 : TGT000415
15/06/2005 : TGT000415
06/07/2004 : TGT000415
01/08/2003 : TGT000415
07/07/2000 : TGT000415
06/08/1999 : TGT000415
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16568-0314-012

Coordonnées
DOKTER M.K.A. V.D. PERRE

Adresse
WIJNGAARDSTRAAT 1 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande