DOKTER MAUD BERAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MAUD BERAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.019.197

Publication

19/07/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsbla

Mod POF 11.1

f f f 17:-<.,; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0841.019.197

Benaming (voluit) : Dokter Maud Beran

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Paardskuil 3, 3600 Genk, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Quasi-inbreng

Tekst

Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijt'srevisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke vermogensbestanddelen toebehorend aan de oprichter,

Genk, 25/06/2012.

Beran Maud

Zaakvoerder

Nsergelegd Ier effile der

rdolltbank V, koQphartddl tai YONf ZIEN

1 p -pr,. 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

111111)1111!111111111!111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306676*

Neergelegd

14-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841019197

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dokter Maud Beran (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3600 Genk, Paardskuil 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zeven november tweeduizend en elf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht. Zij draagt de benaming  DOKTER MAUD BERAN .

1° Identificatie der oprichters :

Mevrouw BERAN Maud, arts, geboren te Delft (Nederland) op acht april negentienhonderd vijfenzeventig , van Nederlandse nationaliteit, echtgenote van de Heer DE VILDER Hans, wonend te 3600 Genk, De Wilgen 4.

De oprichter verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig geplaatst is, het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

Mevrouw BERAN Maud, voornoemd, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in contanten, volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) in ruil waarvoor zij honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichter verklaart en erkent dat op ieder aandeel waarop hij in geld heeft ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Bewijs van deponering

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij DEXIA bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op twee november tweeduizend en elf afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2° Doel :

Het bevorderen van en het uitoefenen van de geneeskunde, uitgeoefend door elk van de vennoten, rekening houdende met de medische plichtenleer en onder de afzonderlijke en bijkomende beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de aansprakelijkheid van de vennootschap. De geneesheer verbindt er zichzelf en zijn vennootschap te verzekeren voor zijn beroepsfouten bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

De activiteit kan onder meer omvatten:

- De inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de prestaties.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

- Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde activiteit uit te voeren, aan te schaffen.

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. De eigenlijke geneeskunde zal enkel door een geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan als bijkomstig doel onroerende goederen aan- en verkopen voor zover dit kadert in het beheer van de reserves als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan overeenkomsten met derden afsluiten mits eerbiediging van de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer (hierna steeds Code genoemd).

Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde (2/3de) meerderheid schriftelijk vast te leggen.

De vennootschap kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met (kosten)associaties, professionele (éénpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en Verenigingen Zonder Winstoogmerk. De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regels naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden.

De vennootschap kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een Vereniging Zonder Winstoogmerk van geneesheren mits eerbiediging van de artikels van de Code in verband met deze vennootschappen of overeenkomsten.

De vennoot stelt zijn Provinciale Raad hiervan in kennis en legt de nodige stukken ter goedkeuring voor.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Paardskuil 3.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. (31/12/2012).

7° Jaarvergadering :

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien (2013).

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen. De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering.

De notulen worden aan het einde van de vergadering ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen.

Van elke buitengewone algemene vergadering, die voor notaris wordt gehouden, wordt een authentiek proces-verbaal opgemaakt.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die vennoot is en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt.

Het is elke vennoot toegestaan zelf niet op de algemene vergadering aanwezig te zijn, en in de plaats per brief zijn stem uit te brengen. Deze wijze van stemming zal echter enkel toegelaten zijn, als in de oproeping tot de algemene vergadering, naast de agenda, eveneens de door de zaakvoerders voorgestelde beslissingen vermeld zijn.

Deze brief dient aangetekend verzonden te worden en uiterlijk de dag voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap toe te komen.

De brief dient om geldig te zijn, behoudens de naam, voornaam, en woonplaats van de vennoot volgende vermeldingen te bevatten : hij dient de agenda te hernemen, en per agendapunt de door de zaakvoerder(s) voorgestelde beslissing. Daarnaast dient klaar en duidelijk per beslissing eigenhandig de woorden "VOOR", "TEGEN" of "ONTHOUDING" in onuitwisbare inkt geschreven te worden. Om geldig te zijn dient één van die drie woorden bij elke beslissing vermeld te zijn. Het ontbreken van een stem voor één agendapunt, maakt de stem voor elk agendapunt ongeldig.

De brief dient door de vennoot ondertekend te zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden met eenvoudige meerderheid van stemmen (meer voor- dan tegenstemmen) genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake bij de buitengewone algemene vergadering. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

8° Winstverdeling. Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen en rekening houdend met het doel van de vennootschap. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen. De vereffenaars dienen geen geneesheren te zijn. Echter voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en / of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

9° Bestuur

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ten overstaan van derden zal de vennootschap in en buiten rechte verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt voor een welbepaalde duur van maximum twintig jaar.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Als statutair zaakvoerder is aangesteld voor een termijn van twintig jaar vanaf heden: Mevrouw BERAN Maud, arts, geboren te Delft (Nederland) op acht april negentienhonderd vijfenzeventig, wonend te 3600 Genk, De Wilgen 4.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en al dan niet vergoed. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende beroepsactiviteiten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd die de twintig jaar niet mag overschrijden. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten.

Zowel het adres als de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk regime wat betreft het taalgebruik.

Elke wijziging van zetel dient meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoot behoort.

Het mandaat van zaakvoerder is principieel kosteloos. Het mandaat van zaakvoerder kan vergoed worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Maar de algemene vergadering kan de zaakvoerders, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat ten laste komt van de vennootschap. Elke geneesheer-vennoot heeft recht op een normale vergoeding voor het gepresteerde werk als geneesheer, die door de algemene vergadering wordt bepaald.

Er wordt beslist dat het mandaat van statutair zaakvoerder onbezoldigd zal uitgeoefend worden. De zaakvoerders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Zij zijn jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het Wetboek van vennootschappen of van de statuten.

In geval van faillissement van de vennootschap kunnen de zaakvoerders -overeenkomstig de wet- persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk worden verklaard voor het geheel of een deel van de schulden indien komt vast te staan dat een door hen begane, kennelijk grove fout, heeft bijgedragen tot het faillissement.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheren en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Ingeval het netto-actief daalt tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet - overeenkomstig artikel 332 Wetboek van vennootschappen- de buitengewone algemene vergadering binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, bijeenkomen -na oproeping door de zaakvoerders- om te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders zullen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen een bijzonder verslag opstellen dat aan de vennoten vijftien dagen op voorhand ter beschikking wordt gesteld, met een motivering van hun voorstellen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro van het

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsblad

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk kapitaal kan iedere belanghebbende de ontbinding voor de rechtbank vorderen. Wanneer een zaakvoerder bij een voorgenomen verrichting een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met de belangen van de vennootschap, moet hij ofwel de overige zaakvoerders ofwel bij ontstentenis de vennoten ervan in kennis stellen, waarna de beslissing enkel kan worden genomen overeenkomstig artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bekrachtiging

De comparant-oprichter bekrachtigt uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert een juli tweeduizend en elf.

Commissaris

De comparant-oprichter verklaart Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en hij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichter verleent volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan bvba ACCOMED, te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 87, en alle bedienden en aangestelden. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16556-0302-012

Coordonnées
DOKTER MAUD BERAN

Adresse
PAARDSKUIL 3 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande