DOKTER NAGELS DIRK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER NAGELS DIRK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.621.463

Publication

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 15.09.2013 13584-0104-010
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.08.2012 12421-0132-010
14/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

10-02-2011



Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301078*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOKTER NAGELS DIRK

0833621463

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3740 Bilzen, Riemsterweg 17

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op negen februari tweeduizend en elf, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTER:

De heer NAGELS Dirk, geboren te Deurne op zes maart negentienhonderd vijfenzestig, echtgenoot van mevrouw OMBELETS Marleen Albert Sylvie, onderwijzeres, geboren te Tongeren op achtentwintig juli negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3740 Bilzen, Riemsterweg 17.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  DOKTER NAGELS DIRK .

3. ZETEL: 3740 Bilzen, Riemsterweg 17.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de huisartsengeneeskunde door de geneesheren-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te verwezenlijken.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroeps-aansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De geneesheer-vennoot, evenals de vennootschap, dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De honoraria worden geïnd door en voor de vennootschap.

Om dit doel te verwezenlijken kunnen de volgende middelen aangewend worden:

- Het verrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

- De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

- De mogelijkheden scheppen om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines bij te blijven.

- De vennootschap kan als bijkomstig doel roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer van de reserves als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

- De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroeps activiteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

- De vennootschap zal in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen. Zij zal zich verder beperken tot het beheer van haar vennootschappelijk vermogen met het oog op de verwezenlijking of bevordering van haar maatschappelijk doel; zij mag hiertoe alle gebruikelijk juridische handelingen stellen.

- In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de geneeskundige plichtenleer.

5. DUUR : onbepaalde duur.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

6. GEPLAATST KAPITAAL  GEDEELTELIJKE VOLSTORTING : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Enkel de beoefenaars van de geneeskunde-, zoals bepaald in artikel twee, paragraaf één van het Koninklijk Besluit van tien november negentienhonderd zevenentachtig, kunnen zaakvoerders van de vennootschap worden, behoudens andersluidende bepaling in de wet of deontologische regelgeving. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 12: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor een termijn van tien jaar: de heer Dirk NAGELS

voornoemd, die zijn mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder kan vergoed worden.

9. JAARVERGADERING: jaarlijks op de laatste donderdag van de maand mei om negentien uur . Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over wijzigingen van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels Gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Vennoten die zelf niet op de algemene vergadering aanwezig zijn, kunnen slechts geldig vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf geneesheer-vennoot moet zijn. Om geldig te zijn moet de volmacht bij gedateerd geschrift gegeven zijn en de te behandelen agenda bevatten.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Nochtans, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

10. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering, met éénparigheid van stemmen, besluiten dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren -vennoten gepresteerd werk. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op negen februari tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf, met dien verstande dat elke verrichting vanaf één juli tweeduizend en tien geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei van het jaar tweeduizend twaalf om negentien uur. Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld met macht van indeplaatsstelling, de heer Ombelets

Ghislain wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Het Steegje, 9, aan wie de macht verleend wordt om de

nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd

op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van negen februari tweeduizend en elf.

Notaris Xavier Voets te Bilzen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.09.2015 15613-0275-010

Coordonnées
DOKTER NAGELS DIRK

Adresse
RIEMSTERWEG 17 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande