DOKTER NEVEN ENRICO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER NEVEN ENRICO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.592.847

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 30.10.2013 13652-0065-010
30/05/2013
ÿþe

eud Waal 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

21 -05- 2013

Gi i rrie

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsnr : 0845.592.847

Benaming (voluit) : Dokter Neven Enrico

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besroten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kapelstraat 105 - 3650 Stokkern (Dilsen - Stokkem) Onderwerp(en) akte : quasi inbreng

Uit een proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 mei 2013 blijkt dat nagemelde beslissingen genomen werden: Eerste beslissing:

De vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te doen van de hogervermelde verslagen van de zaakvoerder en de hogervermelde bedrijfsrevisor opgemaakt op 26 april 2013 overeenkomstig de artikelen 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Tweede beslissing:

De vergadering keurt de vestiging van het recht van opstal goed, voor een periode van vijfentwintig (25) jaar, mits betaling van een maandelijkse vergoeding van vijfhonderd (500,00 ¬ ) euro ingaande op heden om van rechtswege te eindigen op vijftien mei tweeduizend achtendertig.

Op:

Dilsen-Stokkem, derde afdeling, Elen

Een perceel bouwgrond (na afbraak van de eropstaande gebouwen), gelegen ter plaatse genaamd Rotsheide, gekadastreerd volgens titel en volgens kadaster sectie B nummer 0018/T, groot volgens titel en volgens kadaster achttien aren drieënveertig centiaren (18a. 43ca.).

Zo en gelijk dit goed voorkomt en afgebeeld staat onder lot 1 en lot ibis op het verkavelingsplan opgemaakt door de Heer Mathieu Rutten, destijds zaakvoerder bij Studiebureau Stals BVBA te 3680 Maaseik-Opoeteren, Gruitroderlaan 36 op 15 februari 2000, welk plan gehecht werd aan de akte-neerlegging verkaveling verleden voor notaris Anita Indekeu te Neeroeteren op 17 oktober 2000, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor van Tongeren op 26 oktober daarna, boek 6635 nummer 3.

En dit binnen het kader van artikel 220 en volgende van het Wetboek, van Vennootschappen.

De vestiging van dit recht van opstal wordt aan de vennootschap verleend worden binnen twee jaar na haar oprichting door:

De Heer NEVEN Enrico Denise Gaston Ghislain, geboren te Leuven op 29 juli 1979, nationaal nummer 790729/059-03 en zijn echtgenote

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'SVoor- :

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ti Luik Bi - varvnln

Mevrouw JANSSEN Eveline Theresia Hendrik, geboren te Geleen

(Nederland) samenwonende op te 30 juni 1977, nationaal nummer 770630/314-57,

3650 Dilsen-Stokkem, Kapelstraat 105.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract

nocll voor noch tijdens hun huwelijk.

vooe. EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

worden tegelijk neergelegd : PV bijzondere algemene vergadering,

verlag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarIs, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/05/2012
ÿþMed 2.t

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.1

" 2012 AATSBLg BEL GEechtbank

Noorgalegd ter griffie der

v. koophandel te TONGEREN

2 7 -04- 2012

oofdgriffier, Griffie

M4NITEU

04-05 LGISCH S'

11 11

*12088986*

111

bel ai 1E4 Sta

Ondernemingsnr Benaming 845.592.847

(voluit) Dokt Neven Enrico

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 105 - 3650 Stokkem (Dillen - Stokkem)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont, notaris te Hasselt op achttien april tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat:

De Heer Neven Enrico Denise, geboren te Leuven, op negenentwintig juli negentienhonderd negenenzeventig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3650 Stokkem, Kapelstraat 105, echtgenoot van mevrouw Janssen Eveline.

Nagemelde vennootschap opgericht heeft:

Vorm  naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm aan van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam Dokter Neven Enrico.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kapelstraat 105 3650 Stokkem

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot-specialisatie orthopedie in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

De vennootschap heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur zonder dat deze opsomming beperkend is

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels ter zake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie uit te sluiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

t ,{ 2) de vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen

over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600.00) euro.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (186) aandelen met stemrecht;

zonder vermelding van nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal is volledig volgestort door stortingen gedeponeerd op een bijzondere

rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC bank, te 1080 Brussel,

vertegenwoordigd door KBC Bank Maaseik, Markt 34 te 3680 Maaseik

De comparant overhandigt aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de

dato 17 april -2012 teneinde het in haar dossier te bewaren.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, waarvan er steeds één geneesheer-vennoot dient te zijn.

Voor handelingen die geen invloed hebben op de medische activiteit, kan een niet-vennoot zonder lidmaatschapsrechten als niedezaakvoerder aangesteld worden.

Deze niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn. Beslissingen van de niet-vennoot zaakvoerder dienen bekrachtigd te worden door een vennoot-zaakvoerder. Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder,

Indien de niet-vennoot zaakvoerder een rechtspersoon is dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen tegenstrijdigheid is met de bepalingen van de Code van de Geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijk persoon aangewezen zijn die de rechtspersoon-zaakvoerder vertegenwoordigt binnen de professionele vennootschap.

De vennoot-zaakvoerders kunnen daarnaast bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen, voor zover deze rechtshandelingen geen uitstaans hebben met de medische praktijkvoering zelf, met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of met het beroepsgeheim van de geneesheer-vennoten.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is de enige geneesheer-vennoot van rechtswege zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, wordt het mandaat van de vennoot-zaakvoerder beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat van de niet-vennoot zaakvoerder is steeds beperkt tot een maximum van zes (6) jaar, hernieuwbaar.

Zijn benoeming dient bekrachtigd te worden door de algemene vergadering.

Hij kan nooit statutaire benoemd worden. Het mandaat van de zaakvoerders, vennoot of niet-vennoot, kan vergoed worden in welk geval de vergoeding in overeenstemming dient te zijn met de uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheervennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap client eveneens verzekerd te zijn

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het

volgende jaar.

Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze

akte en wordt afgesloten op eenendertig maart tweeduizend dertien

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend

dertien.

Benoeming van zaakvoerders).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op een.

,

Wordt tot zaakvoerder benoemd : de Heer Enrico Neven, voornoemd; Die verklaart dit ambt te aanvaarden.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment

geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namensde vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend en twaalf door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte

(gel.) Notaris Vanhelmont

' i" Voor-behQulen

, er hei. Belgisch

Staatsblad

_____\5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llIl~~uum~~u~u~~i~

*1511 9 7

fdt+tr;jeh:gd ter firl rie OFhhk kooPhariUt Ai" ila;erpen, aíit1'ont3on

2 3 îj1- Z015

rt~e

efiAr,

Ondernemingsnr : 0845.592.847

Benaming

{vomit> : Dokter Neven Enrico

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 105 te 3650 Dilsen-stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en uitbatingszetel

Uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders van 5 januari 2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel van 5 januari 2095 wordt verplaatst van Kapelstraat 105 te 3650 Dilsen-Stokkem naar Rotsheide 5 te 3650 Dilsen-Stokkem (Eten),

Dhr, Neven Enrico, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER NEVEN ENRICO

Adresse
KAPELSTRAAT 105 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande