DOKTER PETRA LOKERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PETRA LOKERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.722.147

Publication

05/03/2012
ÿþbe

~ St,

MOd 2.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ill

*12049993*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

2 1 -02- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0475.722.147

Benaming

(voluit) : DOKTER PETRA LOKERE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenberg 62 D  3500 Hasselt

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op eenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerde te Hasselt op drieëntwintig december tweeduizend en elf, boek 784 blad 74 vak 09, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER PETRA LOKERE" met zetel te 3500 Hasselt, Steenberg 62D, is bijeengekomen en dat hij volgende beslissingen heeft genomen : (bij uittreksel)

RSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

1. Fusievoorstel

De vergaderingen van de vennoten van de overnemende en van de over te nemen vennootschap, erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitters uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

2. Verslagen

De vergaderingen van de vennoten van de overnemende en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van de in de agenda vermelde verslagen, te weten: 1/ De verslagen van 7 november 2011 opgesteld door de respectievelijke zaakvoerder van de beide vennootschappen, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de vermogenstoestand van de te fuseren vennootschappen wordt opgegeven en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden toegelicht en verantwoord:

- de wenselijkheid van de fusie;

- de voorwaarden ervan;

- de wijze waarop ze wordt doorgevoerd;

- haar gevolgen;

- de methoden volgens dewelke de ruilverhouding der aandelen is vastgesteld, het relatief belang

gehecht aan de toegepaste methoden en het waarderingsresultaat waartoe elke methode komt;

- de gerezen moeilijkheden;

- de voorgestelde ruilverhouding.

2/ Overeenkomstig artikel 695 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen is er in het voormeld fusievoorstel door alle vennoten van beide vennootschappen en in het voormeld verslag ven het bestuursorgaan verzaakt aan de toepassing van het opstellen van het controleverslag door de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant over het fusievoorstel.

Een origineel exemplaar van deze verslagen wordt door de voorzitter van de vergaderingen en door mij, notaris, "ne varietur" geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notariële akte in het archief van de overnemende vennootschap worden bewaard.

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

A/ FUSIEVERRICHTINGEN

Vermogensovergang

1. De algemene vergaderingen van de vennoten van de overnemende en van de over te nemen vennootschap keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap DOKTER PETRA LOKERE BVBA en door de overnemende vennootschap DOKTER GERRIT KOPPERT BVBA ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt telkens op 9 november 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 november daarna,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

onder het nummer 0175536 (voor de over te nemen vennootschap) en het nummer 0175535 (voor de overnemende vennootschap).

2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap DOKTER PETRA LOKERE BVBA besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap DOKTER GERRIT KOPPERT BVBA.

3. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap DOKTER GERRIT KOPPERT BVBA besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de overgenomen vennootschap DOKTER PETRA LOKERE BVBA.

4. Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap DOKTER PETRA LOKERE BVBA, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap DOKTER GERRIT KOPPERT BVBA, waarvan het kapitaal ingevolge de fusieverrichtingen gebracht wordt van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 ¬ ).

Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap  Vergoeding  Wijze van uitreiking  Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen.

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Voorafgaandelijk de beslissingen die zullen volgen keurt de vergadering het volgende goed:

A. Het verslag opgesteld door de Bedrijfsrevisor de heer ROUSERE Nicolas, bedrijfsrevisor kantoor houdende te 8870 Emelgem, Baronstraat 88 de dato negentien december tweeduizend en elf, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald betrekking hebbend op de beschrijving van de inbreng in natura, waarvan hierna sprake, en op de toegepaste methoden van waardering.

"De besluiten van dit voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DOKTER GERRIT KOPPERT, in het kader van een fusie door overneming van de BVBA DOKTER PETRA LOKERE kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature. De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe gaan de overgedragen bestanddelen tegen boekwaarde over naar de BVBA DOKTER GERRIT KOPPERT.

2. De beschrijving van de inbreng, met een intrinsieke waarde van 267.727,94 EUR, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de vennoten van de te fuseren vennootschappen zijn bedrijfseconomisch verantwoord.

De inbreng gebeurt overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel aan boekwaarde, die niet overeenkomt met de reële waarde. De reële waarde werd wel weerhouden ter bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Als tegenprestatie voor de ingebrachte bestanddelen ontvangen de vennoten van de BVBA DOKTER PETRA LOKERE 60 nieuw te creëren aandelen met een intrinsieke waarde van 4.799,96 EUR per aandeel. De intrinsieke waarde van de vergoeding bedraagt aldus 60 x 4,799,96 287.997,60 EUR. De intrinsieke waarde van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding ligt aldus 20.269,66 EUR hoger dan de intrinsieke waarde van de netto-inbreng.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 60

aandelen zonder nominale waarde van de BVBA DOKTER GERRIT KOPPERT, worden toegekend

aan de vennoten van de te fuseren vennootschap BVBA DOKTER PETRA LOKERE.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Izegem, 19 december 2011

[HANDTEKENING]

Nicolas Rouserë

Bedrijfsrevisor."

B. Bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) de dato negenentwintig september tweeduizend en elf, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura waarvan hierna sprake, als de kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, van belang zijn, en ook waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

C. Als gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) om het te brengen van

Y

.

F . 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 ¬ ).

2. Vergoeding -- ruilverhouding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

- Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden zestig (60) kapitaalaandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg wordt een ruilvoet van zestig (60) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap DOKTER GERRIT KOPPERT BVBA tegen honderdtwintig (120) aandelen van de over te nemen vennootschap DOKTER PETRA LOKERE BVBA vastgesteld.

De vennoot van de overgenomen vennootschap verklaart in dit kader uitdrukkelijk akkoord te zijn dat de nieuwe aandelen aan haar worden toegekend.

Deze zestig (60) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 juli 2011. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht.

3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

Deze nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt als volgt: Binnen één (1) maand na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de

overnemende vennootschap de volgende gegevens aantekenen:

- de identiteit van de verkrijgende vennoot van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan haar toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de betreffende vennoot of zijn gevolmachtigden ondertekend.

Tevens zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de omruiling van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van de datum van het fusiebesluit en dit register vervolgens vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register.

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2011 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven. Er wordt geen (bijzondere) bezoldiging toegekend wegens verzaking aan de toepassing van het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 695, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen. Aan de zaakvoerders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitters verzoeken mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de

overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

1. Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap

DOKTER PETRA LOKERE BVBA

Het vermogen van de overgenomen vennootschap DOKTER PETRA LOKERE BVBA zoals dit

bijkt uit de jaarrekening per 30 juni 2011, omvat bij volgende activa- en passivabestanddelen: wijze van samenvattende beschrijving de

ACTIEF

VASTE ACTIVA ¬ 204.605,95

Materiële vast activa ¬ 204.605,95

VLOTTENDE ACTIVA ¬ 82.946,88

Vorderingen op minder dan 1 jaar ¬ 496,32

Liquide middelen ¬ 82.450, 56

TOTAAL DER ACTIVA ¬ 287.552,83

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN ¬ 227.173,04

Geplaatst kapitaal ¬ 18.600,00

Niet opgevraagd kapitaal - ¬ 6.200,00

Reserves ¬ 206.860,00

Overgedragen winst ¬ 44.070,37

Resultaat lopend boekjaar - ¬ 36.157,33

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOORZIENINGEN ¬ 51.590,48

i Voorziening voor risico's en kosten ¬ 51.590,48

SCHULDEN ¬ 8.789,31

Schulden op minder dan 1 jaar ¬ 5.242,07

Overlopende rekeningen E 3.547.24

TOTAAL DER PASSIVA ¬ 287.552,83

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen tweehonderd zevenentwintigduizend honderd drieënzeventig euro vier cent (227.173,04 ¬ ).

2. Algemene voorwaarden van de overgang

1/ De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap

DOKTER PETRA LOKERE BVBA gaan met alle rechten en plichten per 1 juli 2011 over op de overnemende vennootschap DOKTER GERRIT KOPPERT BVBA. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2011 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf 1 juli 2011 en draagt vanaf dezelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de overgenomen bestanddelen.

3/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap, geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganistie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

41 Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

3. Voorwaarden met betrekking tot de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen (hierna genoemd het "goed")

Beschrijving van de onroerende goeden:

STAD HASSELT - VIERDE AFDELING

Het recht van opstal over de onverdeelde helft van een huis met alle aanhorigheden, gelegen Herkerstraat 40, gekend volgens titel onder sectie E nummer 749/H/2 en 749/x/2 met een oppervlakte van duizend zevenhonderd dertien (1.713) vierkante meter en volgens recente kadastrale gegevens onder sectie E nummer 749/R/2 met een oppervlakte van duizend zevenhonderd dertien (1.713) vierkante meter.

Eigendomsoorsgronq

De grond waarop voornoemd onroerend goed gelegen is, hoort toe aan de echtgenoten KOPPERT Gerrit en LOKERE Petra, om hen definitief toegewezen te zijn bij akte openbare verkoping verleden voor ondergetekende notaris Eric GILISSEN te Hasselt op acht november tweeduizend en zeven, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op achttien augustus tweeduizend en acht onder nummer 070-T-18/08/2008-10046.

Aankoop van de heer MARTENS Guillaume Philomène Gustaaf Hubert, gepensioneerde, en zijn echtgenote, mevrouw GIJSEMBERG Denise Julie Victorine, gepensioneerde, samen te Hasselt. Bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen op tweeëntwintig september tweeduizend en acht overgeschreven op het eerste kantoor der hypotheken te Hasselt onder het nummer 070-T01/10/2008-12089 werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER GERRIT KOPPERT en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER PETRA LOKERE een recht van opstal verleend. Het voornoemde onroerend goed hoort in gevolge voornoemde akte van recht van opstal toe in onverdeelheid aan de vennootschap DOKTER GERRIT KOPPERT BVBA en de vennootschap DOKTER PETRA LOKERE BVBA.

u ~ ° Verklaring

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge De overnemende vennootschap verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van het hoger beschreven onroerend goed, dat zich van nu af ter beschikking van de overnemende vennootschap bevindt, er geen verdere beschrijving over te verlangen en de instrumenterende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake. Algemene voorwaarden van de inbreng

11 EIGENDOM EN GENOT: De overnemende vennootschap bekomt het recht van opstal van

genoemde goederen vanaf heden,

Het recht van opstal werd verleend aan de overgenomen en overnemende vennootschappen, bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen op tweeëntwintig september tweeduizend en acht overgeschreven op het eerste kantoor der hypotheken te Hasselt onder het nummer 070-T01/10/2008-12089. Dit recht van opstal werd toegekend voor een twintig jaar ingaande op tweeëntwintig september tweeduizend en acht.

2/ STAAT - GEBREKEN: De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich thans bevinden, met al hun zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de inbrengers tot vrijwaring zouden gehouden zijn wegens toestand van de grond, ondergrond, gebouwen, installaties en de mogelijke burenhinder..

3/ OPPERVLAKTE: De goederen worden overgedragen zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte.

4/ ERFDIENSTBAARHEDEN: De overnemendee vennootschap moet alle lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, welke het goed.mochten bezwaren, gedogen en heeft zij het genot van de heersende erfdienstbaarheden die mochten bestaan, dit alles op eigen risico en zonder dat deze bepaling aan wie ook, meer rechten kan verlenen dan deze gegrond op regelmatige titels of op de wet.

5/ BIJZONDERE VOORWAARDEN: De overnemende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap met betrekking tot eventuele bijzondere voorwaarden.

61 KOSTEN: Aile kosten, rechten en erelonen van onderhavige akte, zijn ten Vaste van de overnemende vennootschap,

7/ BELASTINGEN: De overnemende vennootschap verklaart de onroerende voorheffing en alle andere lasten met inbegrip van de nog niet gevestigde verhaalbelastingen, vanaf heden te betalen, pro-rata temporis.

Hypothecaire toestand - ontslag ambtshalve inschrijving - rechtsbekwaamheid

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris, heeft de overgenomen vennootschap verklaard dat er bij haar weten geen juridische procedures hangende zijn betreffende de over te dragen onroerende goederen, dat er geen stedenbouwkundige inbreuken bestaan, dat er ook geen juridische procedures tegen haar hangende zijn en dat zij geen documenten getekend heeft zoals hypothecaire volmachten en dergelijke, waardoor een hypothecaire inschrijving of een overschrijving zou kunnen genomen worden op het huidig overgedragen onroerend goed.

De overgenomen vennootschap verklaart volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een gerechtelijk akkoord aangevraagd te hebben en niet te vallen onder toepassing van de collectieve schuldenregeling.

De bevoegde hypotheekbewaarder wordt ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

RUIMTELIJKE ORDENING

A. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO: 1° dat voor de onroerende goederen geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van:

Een vergunning (dossier 1992/00251) voor het ophogen van de grond verleend op 14 mei 1992;

- Een vergunning (dossier 20081006861IS) voor het bouwen van een

nieuwhbou vrijstaande woning, voorwaardelijk vergund op 22 januari 2009;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze onroerende goederen volgens de brief van de Stad Hasselt de dato vijfentwintig november tweeduizend en elf is: woongebied met landelijk karakter, natuurgebied.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de overdragende vennootschap), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° de over te dragen goederen niet gelegen zijn in een zone die op het definitief ruimtelijk uitvoeringsplan wordt aangeduid als zone waar het voorkooprecht geldt, hetgeen de inbrengers bevestigen.

5° dat voor de onroerende goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

U . L 6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge De overnemende vennootschap verklaart dat zij een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd de dato vijfentwintig november tweeduizend en elf betreffende de goederen heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De overnemende vennootschap moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar alle geldende reglementen, verordeningen en vergunningen, dat de overdragende vennootschap hieromtrent nooit verontrust noch aangesproken kunnen worden.

De overdragende vennootschap verklaart dat zij voor alle door hen verrichte stedenbouwkundige handelingen de vereiste vergunning hebben bekomen.

WATERTOETS

De bij onderhavige akte ingebrachte goederen zijn niet gelegen in een mogelijk effectief overstromings-gevoelig gebied, overeenkomstig de raadpleging door ondergetekende notaris van de overstrom ingskaarten.

BEPALINGEN IN VERBAND MET HET BODEMDECREET

a) De overgenomen vennootschap verklaart dat de overnemende vennootschap vóór het ondertekenen van onderhavige akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op drie november tweeduizend en elf overeenkomstig artikel 101 van het bodemdecreet.

Dit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit."

b) De overnemende vennootschap verklaart onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die zij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116, § 1 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige verkoop.

c) De overgenomen vennootschap verklaart wat betreft het overgedragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De overgenomen vennootschap verklaart verder dat op de grond, voorwerp van deze overeenkomst, geen inrichting gevestigd is of was, noch een activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is op de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in art. 6 van het Decreet.

e) Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk VIII: Overdrachten" van het decreet- op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

DIVERSE VERKLARINGEN

De overgenomen vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen niet zijn opgenomen op een ontwerp van lijst van noch definitief is beschermd als archeologisch patrimonium.

De overgenomen vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen geen geklasseerd gebouw of monument zijn en bij hun weten niet gelegen zijn in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of dorpsgezicht.

De overgenomen vennootschap verklaart dat noch de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, noch een sociale huisvestingsmaatschappij, noch de gemeente of het OCMW, op de onderhavig ingebrachte goederen een zakelijk of een huurrecht bezitten of het sociaal beheersrecht hebben verkregen, noch dat de woning opgenomen is in de inventaris voor leegstand, en dat zij nooit een leegstands- of krotbelasting hebben moeten betalen, noch dat de woning ongeschikt of onbewoonbaar werd verklaard en dat het conformiteitsattest nooit geweigerd werd.

De overdragende vennootschap verklaart dat er aan dit eigendom sinds één mei tweeduizend en één, geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

ELECTRICITEITSINSTALLATIE

Overeenkomstig het EPB-decreet van tweeëntwintig december tweeduizend en zes hebben de beide vennootschappen een controlebezoek laten uitvoeren betreffende de energieprestatie van het overgedragen gebouw door een erkend deskundige. De overnemende vennootschap is bij gevolg in het bezit van minstens een kopij van het verslag.

De overnemende vennootschap bevestigt te weten dat het energieprestatiecertificaat een louter informatief document is.

ENERGIEPRESTATIECERTIfr ICAAT

De overgenomen verklaart dat het voorwerp van deze overdracht een wooneenheid is in de zin van artikel 276 bis van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties van 10 maart 1981, waarvan de elektrische installatie het voorwerp is geweest van een volledig controleonderzoek in de zin van het reglement voorafgaandelijk de ingebruikname van de installatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap verklaart in het bezit te zijn van een exemplaar van het procesverbaal.

De aandacht van de overnemende vennootschap wordt erop gevestigd dat de installatie binnen vijfentwintig (25) jaar na de keuring terug dient gekeurd te worden door een erkend organisme overeenkomstig artikel 271 van het Algemeen Reglement.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitters van de beide algemene vergaderingen verzoeken mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2011, tweehonderd zevenentachtigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro drieëntachtig cent (287.552,83 EUR) bedraagt en als volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap: Kapitaal

- Achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap. Zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) van het voornoemde kapitaal werd op heden nog niet volstort welk wordt weergegeven in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

Reserves

- Tweehonderd en zesduizend achthonderdzestig euro (206.860,00 ¬ ) afkomstig van de wettelijke, belastingvrije en beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de wettelijke, belastingvrije en beschikbare reserves van de overnemende vennootschap. Overgedragen Winst

- vierenveertigduizend zeventig euro zevenendertig cent (44.070,37 ¬ ) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de overnemende vennootschap.

Resultaat van het lopende boekjaar

- een minwaarde van zesendertigduizend honderd zevenenvijftig euro drieëndertig cent (36.157,33 ¬ ) met betrekking tot het resultaat van het lopende boekjaar, wordt toegevoegd aan het resultaat van het lopende boekjaar van de overnemende vennootschap.

Overgedragen Winst

- eenenvijftigduizend vijfhonderd negentig euro achtenveertig cent (51.590,48 ¬ ) afkomstig van de voorzieningen van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de voorzieningen van de overnemende vennootschap,

Schulden

- achtduizend zevenhonderd negenentachtig eenendertig cent (8.789,31 ¬ ) afkomstig van de schulden van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de schulden van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit in toepassing van artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen, het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet voorzien zijn in het doel van de overnemende vennootschap, en dit zoals nader uitgewerkt in het vijfde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap thans zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 ¬ ) bedraagt en vertegenwoordigd is door honderd tachtig (180) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

VIJFDE BESLUIT  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OVERNEMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap DOKTER GERRIT KOPPERT BVBA beslist haar maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3500 Hasselt, Herkerstraat 40.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering van de overnemende vennootschap de statuten aan te passen als volgt:

In artikel één wordt de eerste paragraaf vervangen door:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Herkerstraat 40, maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s)."

Artikel drie, wordt aangevuld na de eerste gedachtestreep met:

" het verrichten van prestaties die betrekking hebben op de klinische biologie, met name het uitvoeren van scheikundige, hematologische, microbiologische en fysische analyses; de geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgevoerd en geenszins door de vennootschap"

Artikel vjjf wordt vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 E). Het wordt vertegenwoordigd door honderd tachtig (180) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

i

ZEVENDE BESLUIT -- ONTSLAG EN KWIJTING -- BENOEMING ZAAKVOERDER De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap DOKTER PETRA LOKERE BVBA, De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor haar opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2011 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap benoemt een nieuwe zaakvoerder, voor onbepaalde duur, mevrouw Petra LOKERE, wonende te 3500 Hasselt, Steenberg 62 D, nationaal nummer 71.04.17-026.13;. Het mandaat van de zaakvoerder is, behoudens tegenstrijdig beslissing van de algemene vergadering bezoldigd

ACHTSTE BESLUIT  MACHTIGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen op naam van de overnemende vennootschap in te schrijven in het register der aandelen van de overnemende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie. De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering van de overnemende vennootschap benoemt tot bijzondere gemachtigden, #, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de geregistreerde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aanlieet

Belgisch

Staatsblad

Bijegëri"bij Tiél-Sélgi§c7i 3táiitsblrid = 031ü3/2ü12 - Annexes di 1VIóniteur bete

24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 20.02.2012 12041-0372-011
22/11/2011
ÿþ\ `

(~'~~

~

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I " 11171 5536"

III

Ondemeniingsnr : Benaming 0475.722.147

(voluit) : Dokter Petra Lokere

Rechtsvorm : )rlijke vennootschap onder de voren van bes oten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenberg 62 D, 3500 Sint-Lambrechts-Herk

OnoierwelrB2~~te : Fusievoorstel (art. 693 Wetboek van vennootschappen)



Neerlegging van het fusievoorstel dd. 7 november 2011 inzake de fusie door overneming van BVBA DOKTER PETRA LOKERE (over te nemen vennootschap) door BVBA DOKTER GERRIT KOPPERT (ovememende vennootschap).

mevrouw Petra Lokere, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 15.02.2011 11033-0119-011
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.02.2009, NGL 29.04.2009 09121-0111-011
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 09.02.2008, NGL 27.03.2008 08084-0290-013
03/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 10.02.2007, NGL 29.03.2007 07101-1218-012
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 11.02.2006, NGL 10.04.2006 06106-1613-012
29/11/2005 : BGT000806
04/04/2005 : BGT000806
06/04/2004 : BGT000806
03/11/2003 : BGT000806
14/05/2003 : BGT000806
10/10/2001 : BGA018088

Coordonnées
DOKTER PETRA LOKERE

Adresse
STEENBERG 62 D 3500 SINT-LAMBRECHTS-HERK

Code postal : 3500
Localité : Sint-Lambrechts-Herk
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande