DOKTER SARAH JANSSENS - PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SARAH JANSSENS - PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.196.436

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 27.03.2014 14075-0594-012
11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 28.08.2014 14570-0335-013
20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 18.03.2013 13065-0381-012
14/03/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J fIIIf 1101011 ll0 1101 hifi 1111111110111

*11039778*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 -03- 2011

HASSELT

Benaming : DOKTER SARAH JANSSENS - PSYCHIATER

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besibten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Kerk-de-Stad, Terbermenweg 76

Ondernemingsnr : o  .._\ - G `-1 3 6

Voorwerp akte : OPRICHTING

Het volgende blijkt uit een akte verleden voor Tine Smeets, notaris te Maasmechelen met standplaats te. Eisden, op 1 maart 2011, "Geregistreerd te MAASMECHELEN op 02 MAART 2011, boek *, blad *, vak *; * bladen, geen verzendingen. Ontvangen: * Euro (* ¬ ). vr. de e.a.lnspecteur i.o. (getekend) *"

1° Bij genoemde akte werd een burgerrechtelijke vennootschap onder de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "DOKTER SARAH JANSSENS -; PSYCHIATER".

2' De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3540 Herk-de-Stad, Terbermenweg 76. 3° Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4° Zij werd opgericht door :

JANSSENS Sarah (rijksregisternummer 781023-106-39), psychiater, geboren te Hasselt op drieëntwintig: oktober negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke: samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2600 Antwerpen, Terlinckstraat 104.

5' Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ); het werd volledig geplaatst en deels volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00 ¬ ).

6° Het kapitaal is verdeeld in honderd (100.) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. : Het kapitaal is volledig geplaatst door voornoemde JANSSENS Sarah.

7° Het boekjaar gaat in op één januari (voor de eerste maal op één maart tweeduizend tien) en eindigt op: eenendertig december (voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend elf), met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert één december tweeduizend tien voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van. Vennootschappen. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel van het, arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig artikel 2§4 van het wetboek van vennootschappen.

8° Bestemming van de winst  Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst van de vennootschap-ten minste één/twintigste voorafgenomen om de:

wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Een beschikbare reserve kan enkel aangelegd worden met eenparig akkoord van de geneesheren-

vennoten.

De aanwending van het saldo van de netto-winst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de

algemene vergadering.

9° (Artikel 16 van de statuten) : Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn. Indien de'

vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luík B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleidt tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met uitzondering van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk -- inclusief eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

(Artikel 17 van de statuten): Intern bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

(Artikel 18 - Externe vertegenwoordigingsmacht.)

ledere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

(Artikel 19 - Bijzondere volmachten)

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, doch enkel voor niet-medische zaken.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

100 Nihil

11° Het doel van de vennootschap werd letterlijk beschreven als volgt:

De uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als psychiater in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De erelonen worden geïnd door en voor de vennootschap.

Het verlenen van kwaliteitsvol advies, consultancy en research in het domein van het medische; in het bijzonder voor wat betreft de ziektepreventie en de gezondheidspromotie.

Dit houdt onder meer in:

-het op vraag geven van relevante informatie, raad, meningen of voorlichting met betrekking tot de vermelde materies;

-het helpen sturen van processen wat onder meer gerealiseerd wordt via: counseling, intervisie, geven van voorlichting, begeleiding van processen, enzovoort;

-het geven van vorming, wat zowel vraaggestuurd als aanbodgericht kan zijn;

-het verrichten en ondersteunen van opzoekwerk teneinde wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de doelstelling te faciliteren;

-de mogelijkheden scheppen om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun opdrachtendomein aan de spits van de evolutie te blijven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks verbintenissen aangaan met personen, overheden, organisaties, verenigingen, vennootschappen, instellingen, onderzoekunits enzovoort voor zover deze het doel van de vennootschap helpen ondersteunen en realiseren. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Kredieten en leningen aangaan en toestaan, aankopen, huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor voornoemde activiteiten, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doen enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Alsook het aanleggen van reserves hiervoor.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar input kunnen leveren of het aanbod van haar services kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere medische vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het bovenvermeld doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

, ti

Luik B - Vervolg

12" De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om elf (11.00) uur, op de tweede dinsdag van de maand juni. Valt deze dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Benoeming van zaakvoerder:

In de oprichtingsakte werd JANSSENS Sarah voornoemd als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de

duur van de vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel

notaris Tine Smeets te Maasmechelen met standplaats te Eisden,

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 29.08.2015 15572-0244-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 31.08.2016 16576-0192-012

Coordonnées
DOKTER SARAH JANSSENS - PSYCHIATER

Adresse
TERBERMENWEG 76 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande