DOKTER SUSIE KLERKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SUSIE KLERKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.701.915

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 14.08.2014 14429-0385-012
05/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306327*

Neergelegd

03-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501701915

Benaming (voluit): Dokter Susie Klerkx

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3600 Genk, Erkebosstraat 1 bus a

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend twaalf, op dertig november, voor Meester Ann BERBEN, Notaris met standplaats te Zutendaal, nog te registreren blijkt dat:

OPRICHTER

Mevrouw KLERKX Susie, geboren te Genk op dertig december negentienhonderd achtenzeventig, [Rijksregister nummer: 78.12.30-126.17], echtgenote van de heer HERMANS Bart Leonard Lisette, wonend te 3600 Genk, Erkebosstraat 1a.

Gehuwd te Genk op tien juli tweeduizend en vier onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris HOUBEN Herbert te Genk op zeven juni tweeduizend en vier, ongewijzigd sedertdien. INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld door mevrouw Susie Klerkx, voornoemd, welke verklaart in te schrijven op honderd zesentachtig (186) aandelen, met een waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij zesenzestig euro en zevenenzestig eurocent (¬ 66,67) per aandeel.

Het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening BE74 7350 3212 8307 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank.

NAAM

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en draagt de naam: «Dokter Susie Klerkx».

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Erkebosstraat 1/ a, 3600 Genk.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Alle activiteiten met betrekking tot de werkzaamheden van Geneesheer  Specialist met bijzondere bekwaming in de pneumologie.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Indien meerhoofdigheid dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met ten minste een 2/3de meerderheid schriftelijk vast te leggen.

Zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, geen verband houdend met de uitoefening van de geneeskunde, eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard voor zover deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en aanleiding zouden geven tot een regelmatige commerciële activiteit.

Van zodra er twee of meer vennoten zijn kan de vennootschap eveneens, doch ook uitsluitend als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. In verband met dit investeringsbeleid zullen de vennoten dezelfde regels van beraadslaging en besluiten in acht nemen als vermeld in artikel 286 van het wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot en dus geneesheer moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Het mandaat van de zaakvoeder is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTBESTEDING.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

VEREFFENINGSSALDO

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te

dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang

de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in

Luik B - Vervolg

mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij de vereffening van de vennootschap moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

Mevrouw KLERKX, Susie, geboren te Genk op dertig december duizend negenhonderdachtenzeventig, met woonplaats te 3600 Genk, Erkebosstraat 1 bus a, dewelke verklaart haar mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één september tweeduizend en twaalf worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

VOLMACHT

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van BPG Accountants CVBA die woonstkeuze doen op het kantoor te 3960 Bree Kruittorenwal 17 bus 1.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ann Berben te Zutendaal

Tesamen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DOKTER SUSIE KLERKX

Adresse
ERKEBOSSTRAAT 1, BUS A 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande