DOKTER VAN DAMME

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VAN DAMME
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.532.690

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 01.07.2014 14257-0546-010
17/02/2014
ÿþ~ 4;

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*19093791111111101

1F1KHTPANKVAN KOOPHANDEL

~ 6 -02- ?fiii`;

PAM>,T

Ondernemingsnr : 0476.532.690

Benaming

(voluit) : Dokter Van Damme

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Neusden-Zolder (Zolder), Mommestraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bezoldiging mandaat zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 9/1212013 OM 10:00 UUR

De enige vennoot besluit dat het mandaat van zaakvoerder, uitgeoefend door de heer Bava Van Damme, wonende te 3550 Neusden-Zolder (Zolder), Mommestraat 27, onbezoldigd zal worden uitgeoefend met ingang van 3111212013.

Voor ontledend uittreksel

De heer Bava Van Damme

Zaakvoerder

Bijlagen.bij.het_&elgischJS.taatsblad 17102/20.14 A,eoexes du Moniteur beige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2014
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HECHTBANK 'van KOOPNAi!@£A

te ANTWERPEN, aEdeling HAS.,EU

0 5 NOV. 201k

Griffie

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mommestraat 27 te 3550 Neusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING.

Uit een akte, verleden voor meester Leert VAN BREEDAM, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 14 augustus 2014, geregistreerd in het le registratiekantoor te Hasselt Il, in deel 5/442 blad 86 vak 14,'. houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap', onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER VAN DAMME", blijkt onder meer:

1) Er werd kennis genomen van navolgende verslagen:

- het bijzonder verslag, door de heer Van Damme opgesteld in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, de dato 4 augustus 2014, ter toelichting van de hierna voorgestelde ontbinding en invereffeningstelling van de. vennootschap, en van de aan dit verslag gehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 4 augustus 2014;

- het verslag, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, BTW BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1, gedateerd: 4 augustus 2014, over voormelde staat van actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, opgemaakt naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap..

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 4 augustus 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «DOKTER VAN DAMME», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als, permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

00e staat van activa en passiva per 4 augustus 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 113,490,76 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 85.718,42 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

©Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 7.331,84 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

:ln deze staat geen rekening wordt gehouden niet de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW,. RSZ, vennootschapsbelasting, Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

:Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111

*14208071*

Ondernemingsnr : 0476.532.690

Benaming

(voluit) : DOKTER VAN DAM M E

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r ;.JI

Voor- behouden aan het,

«' Belgisch Staatsblad

Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hierboven werd gesteld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BV BVBA «DOKTER VAN DAMME» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

2) De vennootschap werd vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld met ingang van 14 augustus 2014.

3) De enige vennoot heeft uitdrukkelijk verklaard:

1) Dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens een provisie voor de verschuldigde vennootschapsbelastingen AJ 2015 ten bedrage van ¬ 5.208,63 en een provisie voor de verschuldigde roerende voorheffing ten bedrage van ¬ 157,06.

De betalingsbewijzen betreffende de provisie voor de verschuldigde vennootschapsbelasting en roerende voorheffing, werden voorgelegd.

De enige vennoot heeft verklaard dat er geen andere schulden meer bestaan,

Aldus heeft de algemene vergadering vastgesteld en heeft de ondergetekende notaris bevestigd op basis van deze elementen dat er geen te vereffenen passiva meer zijn.

De enige vennoot verbindt zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor aile eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) Dat er geen vereffenaar is benoemd.

3) Dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer VAN DAMME Bavo Jozef Frans Maria, geneesheer, geboren te Dendermonde op 20 juni 1948, echtgenoot van mevrouw HOYDONCKX Maria Louisa Virginie, geboren te Zolder op 5 februari 1955, wonende te 3550 Neusden-Zolder, Mommestraat 29, in zijn hoedanigheid van enige vennoot van de alsdan vereffende vennootschap.

Machtiging werd verleend aan de heer Van Damme voornoemd, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, op de bankrekening(en) van de vennootschap, teneinde het vereffeningssaldo, na afhouding en doorstorting van de verschuldigde liquidatieheffing, uit te keren aan de enige vennoot,

De enige vennoot heeft dan ook beslist tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en heeft zich uitdrukkelijk akkoord verklaard om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

Hij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

4) Ingevolge de ontbinding van de vennootschap is het mandaat van de zaakvoerder, de heer Van Damme Bavo voornoemd, van rechtswege beëindigd,

5) De vereffening werd gesloten en de vennootschap heeft vanaf 14 augustus 2014 definitief opgehouden te

" bestaan.

6) De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden te 3550 Heusden-Zolder, Mommestraat 27,

7) Volmacht werd verleend aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

* Mejuffrouw Leen Petré;

* Mejuffrouw Julie Schaerlaken,

met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingslolcet en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap ais de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Getekend door geassocieerd notaris Leen VAN BREEDAM te Zolder.

Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2013
ÿþ"

(nq ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B

St7 *isoisse3*

RECHT-BANK VAN KCOakANOEt

10 JAN, 2313

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr: 0476.532.690

Benaming

(voluit) : DOKTER VAN DAMME

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder (Zolder), lVlommestraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER DD 12 OKTOBER 2012:

De zaakvoerder bevestigt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 oktober 2012 verplaatst werd van 3550 Heusden-Zolder (Zolder), Mommestraat 29 naar 3550 Heusden-Zolder (Zolder), Mommestraat 27.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

De heer Bava Van Damme

Zaakvoerder

-

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handiekening.

09/07/2012 : HAT000955
29/06/2011 : HAT000955
18/08/2010 : HAT000955
20/07/2009 : HAT000955
28/07/2008 : HAT000955
28/08/2007 : HAT000955
08/09/2006 : HAT000955
03/08/2005 : HAT000955
12/07/2004 : HAT000955
24/07/2003 : HAT000955
12/01/2002 : HAA019520

Coordonnées
DOKTER VAN DAMME

Adresse
MOMMESTRAAT 27 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande