DOKTER VAN OOST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VAN OOST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.446.609

Publication

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.12.2012 12686-0427-010
17/02/2012
ÿþ Mol Z1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

06 FEB. 2012

te HASSELT

Griffie

Voor- 11111111 IIIIIIII II II

behouder "12040449*

aan het

Belgisch Staatsbla

I



J

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0462.446.609

DOKTER VAN OOST

burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Oostereindestraat 30 te 3560 Lummen

ijinge bij lïëï Bergisch st át'sbîád 17/OZ/2OTZ - Annexes du Moniteur berge

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 29 december 2011, geregistreerd te Beringen 1 op 6 januari 2012, vijf bladen, geen verzending, boek 428, blad 09 van 14, ontvangen vijfentwintig euro, zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER VAN OOST' met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Oostereindestraat 30 en met ondernemingsnummer 0462.446.609 en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Koophandel te Hasselt, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT:

De algemene vergadering besliste de naam van de vennootschap te wijzigen in "ORELO".

TWEEDE BESLUIT:

A) de voorzitter ontsloeg de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag. van de zaakvoerder is een staat van actief en passief opgesteld op 30 september 2011;

De algemene vergadering verklaarde kennis genomen te hebben van bedoelde stukken.

B) de vergadering besliste het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat de nieuwe doelsomschrijving voortaan luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

- de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging, de verhuring, de ontwerpen, het vervaardigen, het verstelwerk van alle bovenstaande diensten, en producten, inclusief alles wat samen hangt met telecom, navigatietoestellen, alle elektrische en elektronische materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben, de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van alle elektrische en elektronische installaties.

- de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging, de verhuring, het ontwerpen, het vervaardigen, het verstelwerk van meubels, stoelen, zitbanken, krukken, ... in de ruime betekenis van het woord, Dit geldt ook voor alle materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op

hebben, de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van alle meubels, stoelen, zitbanken, krukken, in de

ruime betekenis van het woord.

- de vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks, met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan tel bevorderen of te vergemakkelijken,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De algemene vergadering stelde vast dat gezien voormelde doelswijziging de vennootschap niet langer een burgerlijke vennootschap meer is.

DERDE BESLUIT:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

A) de algemene vergadering besliste tot de omzetting van het kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend frank (750 000 BEF) naar achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) en invoering van fractiewaarde.

B) De algemene vergadering stelde vast dat de omzetting in euro van het kapitaal verwezenlijkt is. Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal voortaan ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (¬ 18.592,01) en wordt het vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal.

VIERDE BESLUIT:

De algemene vergadering besliste tot schrapping van het statutair zaakvoerderschap en stelde vast en bevestigde het ontslag van de vroegere statutaire zaakvoerder, de heer VAN OOST Stephan, waartoe werd beslist bij de bijzondere algemene vergadering van 12 juli 2011 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 28 september nadien onder nr 11146295.

VIJFDE BESLUIT:

De algemene vergadering besliste, rekeninghoudend met voorgaande besluiten en de invoering van het Wetboek van vennootschappen de statuten van de vennootschap te actualiseren en voortaan vast te stellen als volgt, hierna bij uittreksel weergegeven:

Naam ; de vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "ORELO".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen, met als adres Oostereindestraat 30. Doel : de vennootschap heeft tot doel:

- de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging, de verhuring, de ontwerpen, het vervaardigen, het verstelwerk van alle bovenstaande diensten, en producten, inclusief alles wat samen hangt met telecom, navigatietoestellen, alle elektrische en elektronische materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben, de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van alle elektrische en elektronische installaties.

- de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging, de verhuring, het ontwerpen, het vervaardigen, het verstelwerk van meubels, stoelen, zitbanken, krukken, ... in de ruime betekenis van het woord. Dit geldt ook voor aile materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben, de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van alle meubels, stoelen, zitbanken, krukken, ... in de ruime betekenis van het woord.

- de vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of

anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het

buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat. Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Kapitaal : het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN EEN CENT (E 18.592,01) en wordt het vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van éénlzevenhonderd vijftigste (11750ste) van het kapitaal.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

Algemene vergadering ; de gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op twintig juni van elk jaar om twintig uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

c

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ontbinding : ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, niet gewone meerderheid van stemmen,

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de alge-imene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

ZESDE BESLUIT

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van het proces-verbaal

-verslag van de zaakvoerder en staat van aktief en passief omtrent de doelswijziging

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

28/09/2011 : HAT000645
05/09/2011 : HAT000645
06/09/2010 : HAT000645
03/09/2009 : HAT000645
08/10/2008 : HAT000645
31/07/2007 : HAT000645
14/08/2006 : HAT000645
10/10/2005 : HAT000645
28/09/2004 : HAT000645
11/08/2003 : HAT000645
14/11/2002 : HAT000645
18/11/1999 : HAT000645
22/01/1999 : HAA014815

Coordonnées
DOKTER VAN OOST

Adresse
OOSTEREINDESTRAAT 30 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande