DOKTER VANSPAUWEN CARINA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANSPAUWEN CARINA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.621.047

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.05.2014, NGL 26.06.2014 14218-0125-012
14/07/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Mo d 2.0

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor" behoud

aan lx BeigisC Staatsbl

I II 11 ll 111

*14135647*

03 ALI 2014

afdailnq HASSELT Griffie

ftChilliANK van ROOPI-IANDt:i.

te ANTwERPEN

Ondememingsnr : 0458.621.047 RPR Hasselt

Benaming: Dr. Caria Vanspauwen

(voluit):

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Zetel: 3850 Nieuwerkerken, Schelfheide 60

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING  MOGELIJKHEID OM EEN NIET-VENNOOT ALS ZAAKVOERDER TE BENOEMEN - BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Tekst:

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lutnmen op 30 juni 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Caria Vanspauwen" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing

De vergadering beslist, zoals vermeld in de "Praktische handleiding inzake professionele samenwerking tussen artsen" goedgekeurd op de zitting van de Provinciale Raad Limburg op 13 februari 2014 en bevestigd door de Orde van Geneesheren Provinciale Raad van Limburg bij brief van 12 juni 2014, om in de statuten de mogelijkheid te voorzien dat een niet-vennoot, die niet noodzakelijk een arts is, tevens als niet-statutaire zaakvoerder kan worden aangesteld, dat deze niet-statutaire zaakvoerder optreedt als mede-zaakvoerder, dat er minstens één zaakvoerder arts-vennoot dient te zijn, dat de beslissingen van de niet-vennoot zaakvoerder steeds bekrachtigd dienen te worden door de vennoot-zaakvoerder(s) en dat medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medisch praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,, expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder vallen. Tevens beslist de vergadering dat deze niet-vennoot zowel een natuurlijke persoon kan zijn als een rechtspersoon, met name een managementvennootschap en dat de duur van het mandaat van deze niet-vennoot zaakvoerder steeds beperkt is tot een maximum van 6 jaar (hernieuwbaar).

Bovendien beslist de vergadering dat indien er meer dan één zaakvoerder is, de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar kunnen verdelen, dat zodanige verdeling van taken aan of door derden niet kan worden tegengeworpen en dat er tevens lasthebbers van de vennootschap aangesteld kunnen worden, maar dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-medische rechtshandelingen geoorloofd zijn.

Tweede beslissing  Aanpassing van artikel 7 van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 7 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 7.- Bestuur en de vertegenwoordizinff

1. Bestuur

tiglagen bij het Belgisch Sfaatsblad - 14/07/2014 -Annexes du 1VIoniteur belge

'fs



behouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet-statutaire zaakvoerder(s) arts-venno(o)t(en). Een niet-vennoot, die tevens niet noodzakelijk een arts is, kan tevens als niet-statutaire zaakvoerder benoemd worden. Indien een dergelijke niet-vennoot tot zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als "mede"-zaakvoerder en dient minstens één zaakvoerder een arts-vennoot te zijn. De beslissingen van de niet-vennoot zaakvoerder dienen steeds bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder(s). Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder.

De niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijke persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde der Geneesheren bekend dient te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijke persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde der Geneesheren bekend te zijn.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

2. Bevoegdheden Vertegenwoordizing

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Iedere zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van zaakvoerder kan vergoed worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of de functie al dan niet bezoldigd zal worden uitgeoefend

Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is:

In geval van een éénhoofdige vennootschap mag het mandaat van de vennoot-zaakvoerder de duur van twintig (20) jaar niet overschrijden (hernieuwbaàr). Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, wordt het mandaat van de vennoot-zaakvoerder beperkt tot zes (6) jaar (hernieuwbaar).. Het mandaat van een niet-vennoot zaakvoerder is steeds beperkt tot een maximum van zes (6) jaar (hernieuwbaar). Zijn benoeming dient bekrachtigd te worden door de algemene vergadering.

4. Statutaire zaakvoerder  niet-statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt voor een welbepaalde duur van maximum twintig

(20) jaar bij een éénhoofdige vennootschap en voor maximum zes (6) jaar bij een meerhoofdige

vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige .beslissing van alle

vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat

steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een

statutenwijziging.

Als statutair zaakvoerder is aangesteld voor een termijn van twintig jaar vanaf heden:

Dokter Caria VANSPA UWEN, voormeld. Zit verklaart haar opdracht te aanvaarden.









iij ...1 sy le ;e gisci aa ssas- I I nnexes s u oniteur belge





Luik B - vervolg

1 De niet-vennoot zaakvoerder kan nooit statutair benoemd worden en kan slechts maximum voor zes (6) jaar (hernieuwbaar) benoemd worden,"

I Derde beslissing benoeming niet-statutaire zaakvoerder

iDe vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, voor een termijn van zes 1(6) jaar, vanaf heden: de naamloze vennootschap "V & P DIENSTEN" met maatschappelijke zetel te 3850 Nieuwerkerken, Schelfheidestraat 60, en met als londememingsnummer BTW BE0466.689.962, RPR Hasselt.

In de bijzondere algemene vergadering van de nv V & P Diensten de dato 28 april 2014 werd de heer PULINX Paul Guido Marie Armand Ghislain, geboren te Genk op 20 september 1957, echtgenoot van mevrouw VANSPAUWEN Caria, voormeld, wonende te Nieuwerkerken, Schelfheidestraat 60, benoemd tot vaste vertegenwoordiger voor het bestuurdersmandaat in de BVBA "DR. CARINA VANSPAUWEN".

De heer PULINX Paul, voormeld, hier aanwezig, verklaart dit mandaat in naam van de NV V & P DIENSTEN te aanvaarden en bevestigt dat de aanvaarding van zijn taak hem niet verboden is.

Vierde beslissing - doelwijziging

Volgens artikel 287 W. Venn. geeft de zaakvoerder in een verslag van 20 juni 2014 omstandige verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op 31 mei 2014.

De vennoot erkent dat hij van beide stukken heeft kunnen kennis nemen op de wijze als voorzien werd in het wetboek van vennootschappen. De buitengewone algemene vergadering beslist het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

De vergadering beslist ten gevolge hiervan het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt: bij punt 9 worden de eerste en tweede alinea vervangen door volgende tekst:

"9) De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de meerhoofdige vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriflelijkwordt vastgelegd"

vijfde beslissing aanpassing van artikel 6 van de statuten

De vergadering beslist om artikel 6 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de "Praktische handleiding inzake professionele samen-werking tussen artsen" goedgekeurd op de zitting van de Provinciale Raad Limburg op 13 februari 2014 als volgt:

1. de eerste en tweede alinea wordt vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ondeelbaar. De lidmaatichapsrechten verbonden aan een aandeel 'kunnen slechts

worden uitgeoefend door één enkel, persoon, die een natuurlijk persoon moet zijn.

Om als arts-vennoot te worden toegelaten moet men cumulatief aan vier voorwaarden voldoen:

1. De hoedanigheid van arts bezitten;

2. Ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der artsen;

3. Bevoegd zijn om in België zijn / haar beroep uit te oefenen;

4. Actief zijn / haar medische activiteit in het kader van de vennootschap uitoefenen."

2. Boven titel A wordt de volgende zin toegevoegd:

"Iedere overdracht van aandelen is voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de Provinciale Raad

onderworpen."

3. de woorden "Rechtbank van Koophandel" worden vervangen door "Rechtbank van eerste

aanleg".

Zesde beslissing machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Zevende macht_iging_coiirdinatie van statuten

"

orJ

behouden Luik B - vervolg

_mn 1.15

Belàlse r15; vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, Notaris te Lummen, alle machten om Staatsblad

de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Achtste beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan: STIERS & VELKENEERS, te 3440 Zoutleeuw, Grote Markt 21, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, verslag

zaakvoerder en staat activa en_passiva

e,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Mod 2.0

Rechtbank van koophandel

31 DEC, 2013

Griffie

1I] 1111 I11 I1I1 II I1I 1I iI 1I

<14011711*

Ondernemingsnr : 0458.621.047 :

Benaming : Dr. Carina Vanspauwen

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid

Zetel ; 3850 Nieuwerkerken, Scheiïheide 60

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMSRECHT te Lummen op 13 december 2013 nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " DR. CARINA VANSPAUWEN" het volgende besloten heeft

Eerste beslissing

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bedrijfsrevisor Frédéric CLUKKERS, bedrijfsrevisor BVBA; over de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook van het verslag van de zaakvoerder, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, aangezien de aanwezigen erkennen een afschrift te hebben ontvangen en kennis te hebben genomen van deze verslagen. Zij doen afstand van hun recht om vijftien dagen voor de vergadering de stukken te ontvangen.

Het besluit van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 198.924, 82 E bedraagt waarvoor 1.646 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij zullen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betre ende de rechtmati_heid en billi'kheid van de verrichtin

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

r

Voor-be-

houden aan

het Bel-

gisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden."

Tweede beslissing  KapitaaIsverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap met toepassing van artikel 537 W.I.B. te verhogen met HONDERDACHTENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD VIERENTWINTIG EURO en TWEEËNTACHTIG CENT (E 198.924,82) om het kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) te verhogen tot TWEEHONDERD ZEVENTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIERENTWINTIG EURO TWEEËNTACHTIG CENT (E 217.524,82) door het creëren van duizend zeshonderd zesenveertig (1.646) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

De algemene vergadering beslist dat deze duizend zeshonderd zesenveertig (1.646) nieuwe volledig volgestorte aandelen zullen worden toegewezen aan mevrouw VANSPAUWEN Ca-rina, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng in natura.

Derde beslissing  Inbreng

Mevrouw VANSPAUWEN Carina, voornoemd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de BV BVBA 'DR. CARINA VANSPAUWEN' en verklaart inbreng te doen van HONDERD ACHTENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD VIERENTWINTIG EURO TWEEËNTACHTIG CENT (E 198.924,82) en dit door middel van een inbreng van de rekening-courant, ten bedrage van HONDERD ACHTENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD VIERENTWINTIG EURO en TWEEËNTACHTIG CENT (E 198.924,82);

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle leden van de vergadering, aanwezig, erkennen kennis te hebben, worden de duizend zeshonderd zesenveertig (1.646) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegewezen aan mevrouw VANSPAUWEN Carina, voornoemd, die aanvaardt.

Vierde beslissing - Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op TWEEHONDERD ZEVENTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIERENTWINTIG EURO en TWEEËNTACHTIG CENT (E 217.524,82) wordt gebracht en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd zesennegentig (2.396) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing  Wijziging van artikel 5 van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende .tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd zeventienduizend vijfhonderd vierentwintig euro tweeëntachtig cent (6 217.524, 82) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd zesennegentig (2.396) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend éénduizend honderd zestigste van het maatschappelijk vermogen." Zesde beslissing  machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zevende beslissing  machtiging coördinatie van statuten

De vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, Notaris te Lummen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Achtste beslissing machtigingadministratieve formaliteiten

Voor-be-

houden aan

het Bel-

giscE

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan: BVBA STIERS & VELKENEERS, te Zoutleeuw, Grote Markt 21, aangestelden en lasthebb ers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de belastingen. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2012 : HAT000486
02/09/2011 : HAT000486
04/06/2010 : HAT000486
08/06/2009 : HAT000486
06/06/2008 : HAT000486
05/06/2007 : HAT000486
03/06/2005 : HAT000486
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.05.2015, NGL 24.07.2015 15340-0070-013
11/06/2004 : HAT000486
18/02/2004 : HAT000486
20/06/2003 : HAT000486
21/06/2002 : HAT000486
03/06/1999 : HAT000486
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 29.08.2016 16491-0601-013

Coordonnées
DOKTER VANSPAUWEN CARINA

Adresse
SCHELFHEIDESTRAAT 60 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande