DOKTER VANWETSWINKEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANWETSWINKEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.431.647

Publication

06/06/2014
ÿþ I r. Mod Word iii

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 7 MEI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.431.647

Benaming

(voluit) ; Dokter Vanwetswinkel

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Plantenstraat 53, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Heden, op 22 april 2014, om 20.00 uur, wordt op de maatschappelijke zetel van de vennootschap een

bijzondere algemene vergadering gehouden in aanwezigheid van alle aandeelhouders, met name:

- Vanwetswinkel Gaston

De vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

1. Kennisname van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de

vereffeningsrekeningen

2, Kwijting aan de vereffenaar

3. Sluiting van de vereffening

4. Bewaring boeken en bescheiden/ maatregelen genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die niet konden afgegeven worden

Vervolgens worden volgende beslissingen genomen met éénparigheid van stemmen:

Aangezien aile 100 aandelen vertegenwoordigd zijn en alle vereffenaars aanwezig zijn, moeten de formaliteiten voor bijeenroeping niet worden aangetoond.

Alle aanwezige aandeelhouders hebben zich geschikt naar de voorwaarden om tot de algemene vergadering toegelaten te worden.

Alle aandeelhouders hebben kennis genomen van de stukken overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Kennisname van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

De vereffenaar doet verslag van zijn werkzaamheden en bespreekt de rekeningen van de vereffening, zoals ' voorgelegd op de zetel van de vennootschap conform artikel 194 W, Venn..

De rechtbank van koophandel heeft zich op 16 april 2014 akkoord verklaard met het verdelingsplan dat de vereffenaar heeft voorgesteld.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar en de rekeningen die hij voorlegt goed, 2, Kwijting van de vereffenaar

De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht, Evenwel zal de vereffenaar nog het nodige te doen voor de bekendmaking van de sluiting van de vereffening evenals voor het indienen van de aangifte in de roerende voorheffing en in de vennootschapsbelasting naar aanleiding van de sluiting van de vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3. Sluiting van de vereffening

Aangezien alle activa te gelde zijn gemaakt en alle schulden aan derden zijn vereffend, beslist de vergadering vervolgens de vereffening te sluiten zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

4. Bewaring boeken en bescheiden/maatregelen genomen voor de consignatie van waarden en gelden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste 5 Jaar bewaard worden door de heer Vanwetswinkel Gaston.

De algemene vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en vennoten aan hen konden afgegeven worden en dat er bijgevolg geen gelden noch waarden zijn die in bewaring moeten gegeven worden bij de Deposito  en Consignatiekas

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de vergadering opgeheven om 21.00 uur,

Lasthebber

Wouters Pascale

Hierbij ingesloten: het origineel getekend verslag inclusief de volmacht

Voor-

 beiouden

aan het

Beiglsch

Staatsblad

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.06.2014 14200-0346-010
17/01/2014
ÿþe Mod Word 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad '

RECHTBANK VAN KOOMIANDEL

0 $ -01- 2014

Griffie

HASSELT

Ondernemingsnr : 0884.431.647

Benaming (voluit) : Dokter Vanwetswinkel

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Plantenstraat 53 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Karl Smeets te Hasselt op 11 december 2013, geregistreerd drie bladen' geen verzendingen te Hasselt 1, op 13 december2013, boek 801, blad 61, vak 01, ontvangen: vijftig euro (50t),, getekend de Ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen, heeft genomen:

A. VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de, vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per éénendertig oktober tweeduizend dertien.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, voor de BVBA HUBERT VENCKEN" met kantoor te 3960 Bree, Millenstraat 34, welk opgesteld werd met betrekking tol: deze ontbinding.

Het verslag werd opgesteld op zes decembertweeduizend dertien.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

' In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft he bestuursorgaan van de vennootschap DOKTER VANWETSWINKEL BVBA een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 31.10.2013 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 331.757,80 en een netto actief van ¬ 289.447, 08.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget voort de kosten van vereffening.

Opgemaakt te Bree, 6 december 2013,"

B. VROEGTIJDIGE ONTBINDING

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en stelt haar; in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

C. ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding beslist de vergadering uit haar functie van zaakvoerder te ontslaan :

De heer VANWETSWINKEL Gaston, nationaal nummer 48.02.28-237.42, wonende te 3500 Hasselt,` Plantenstraat 53.

Kwijting voor zijn bestuur voor het lopende boekjaar zal gegeven worden op de eerstvolgende jaarvergadering of op de vergadering van de sluiting van de vereffening.

D. BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist te benoemen tot vereffenaar :

De heer VANWETSWINKEL Gaston Frederik Paulus, geneesheer, geboren te Hasselt op

achtentwintig februari negentienhonderd achtenveertig, nationaal nummer 48.02.28-237.42, wonende te 3500

Hasselt, Plantenstraat 53.

De heer VANWETSWINKEL Gaston, voornoemd, verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de',

; bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

sumo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan. het

Eroigisch

Staatsblad

Luik B - vervnla

Genoemde vereffenaar verklaart van ondergetekende notaris toelichting te hebben gehad wat betreft, artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid dat de benoeming van de vereffenaar aan de Voorzitter van de Rechtbank ter bevestiging moet worden voorgelegd.

De vereffenaar verbindt zich om - binnen een termijn van tien dagen vanaf heden - een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie van haar benoeming door de Voorzitter van de Rechtbank, aan ondergetekende notaris te bezorgen, om bij onderhavige akte te voegen, ten einde de neerlegging overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen mogelijk te maken.

E. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering van haar opdracht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal zij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te laten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Zij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die zij passend' zal oordelen. Zij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere volmacht, wordt de vennootschap in vereffening verbonden, in en buiten rechte, door de enige vereffenaar, alleen optredend.

F. MACHTEN AAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering geeft aan de vereffenaar de nodige machten om de genomen beslissingen uit te

voeren.

Voor ontiodend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, staat van activa en

passiva, verslag van de bedrijfsrevisor, homologatie aanstelling vereffenaar.

Meester Karl Smeets, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 17.07.2013 13314-0360-010
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 25.06.2012 12205-0563-010
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 12.08.2011 11397-0425-011
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 30.07.2010 10361-0408-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 28.08.2009 09668-0060-011
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 04.08.2008 08521-0392-010

Coordonnées
DOKTER VANWETSWINKEL

Adresse
PLANTENSTRAAT 53 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande