DOKTER WALCZAK WLADY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER WALCZAK WLADY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.461.187

Publication

27/05/2013
ÿþ~ le\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*13079363*

V beh

aa

Bel stag

-RECHTBANK VAN KOOPHANDEI..

'115 -05- 7013

HASSELT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.461.187

Benaming

(voluit) : Dokter Wlady Walczak

(verkort) ;

Burgsrlijke vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Broederspad 6, 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt overgeplaatst naar de Mommestraat 29, 3550 Heusden-Zolder met terugwerkende kracht op 01/01/2013.

Mevrouw Walczak Wlady

Zaakvoerder

03/06/2011
ÿþ"

Mati 2S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : b . "

Benaming : Dokter Wafczak Wiady

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Broederspad 6

3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Koersel (Beringen) op 19 mei 2011, nog te registreren, blijkt dat :

** Oprichter :

Mevrouw WALCZAK Wladv Leopoldine Jeanine, geboren te Maaseik op vijf september negentienhonderdzevenenzestig, (RR 67.09.05-250.03) echtgenote van de heer REUTEN Stefan Peter Jan Norbert, geboren te Maaseik op drieëntwintig augustus negentienhonderdzesenzestig. (RR 66.08.23139.31), wonend te 3550 Heusden-Zolder, Broederspad 6.

-- een burgerlijke vennootschap opgericht heeft onder de vorm van een BVBA met volgende kenmerken :

** Benaming : Dokter Walczak Wlady

** Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Broeders pad 6

** Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

1. de uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische aktiviteit in de huisartsgeneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en onder de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2. Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3. Het inrichten van medische diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4. De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodatie, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

6. Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten) associaties.

Het optimale beheer van de reserves als een goed huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om de reserves rechtstreeks of onrechtstreeks veilig te stellen, te verwerven of uit te bouwen, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap in het gedrang te brengen, en zonder aanleiding te geven tot enige commerciële activiteit. Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen alsook alle handelingen dienaangaande stellen, volgens het investeringsbeleid bepaald door de vennoten met tenminste een twee-

Op ae laatste blz van Luik 6 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

~= I~N~I~II~~I~I~NNMIIIV

" iioeasas

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -05- 2011

Ft4seur

dari "

mOd 2.1

derde meerderheid, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een commercieel karakter heeft.

** Kapitaal : Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met elk een breukwaarde van éénlhonderdste van het kapitaal.

** Boekjaar : Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december van hetzelfde jaar en voor het eerste jaar tot 31 december 2012.

** Jaarvergaderina : elke derde vrijdag van juni om 19:00 uur en voor de eerste keer op de derde vrijdag van juni 2013.

** Reserves, winstverdeling :

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten,de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste 1/20° voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze 1/10° van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen en rekening houdend met het doel van de vennootschap. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De ; dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

"Zaakvoerder : De oprichter duidt zichzelf aan als enige zaakvoerster van de BVBA voor een duur van 20 jaar, hetzij tot vlak na de jaarvergadering die zal gehouden worden in het jaar 2033.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Paul Boesmans

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd :.'e rechtspersoon ten aanren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.08.2015 15530-0100-008

Coordonnées
DOKTER WALCZAK WLADY

Adresse
MOMMESTRAAT 29 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande