DOKTER YVES MOUBAX

Divers


Dénomination : DOKTER YVES MOUBAX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 467.151.010

Publication

09/05/2014
ÿþMat12.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r' " F" ~ r r 7

v, koophandal Ani4verpirt, nfdi Tongeren

Voor-

behoud

aan he

Belgisc

Staatsb'









*19096729

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : BE 0467,151.010

Benaming : "Dokter Yves Moubax"

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Nieuwstraat 27

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- STATUTENWIJZIGING

Tekst

Uit een proces-verbaal verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven, op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, dragende de vermelding "Geregistreerd vier bladen één renvooi te Leuven 2e kantoor der Registratie op 28 MAART 2014 boek 1383 blad 72 vak 14 - Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.", blijkt het volgende:

"IS GEHOUDEN:

De enige vennoot handelend als buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER YVES MOUBAX", gevestigd te 3630 Maasmechelen, Nieuwstraat 27, met ondernemingsnummer BE 0467.151.010, rechtspersonenregister Tongeren.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Alain Libens te Sint-Truiden op 12 oktober 1999, houdende de statuten en bekendgemaakt in de in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 november 1999 onder nummer 471.

De statuten van de vennootschap zijn tot op heden ongewijzigd gebleven, zo wordt verklaard. (" .)

BERAADSLAGING - BESLUITEN

De algemene vergadering vat de agenda aan als volgt:

EERSTE BESLUIT -- BEVESTIGING OMZETTING KAPITAAL IN EURO

De algemene vergadering bevestigt dat het kapitaal van de vennootschap tachtigduizend achthonderd dertien euro negenentwintig eurocent (¬ 80.813,29) bedraagt, voorheen drie miljoen tweehonderd zestigduizend frank (3.260.000,00 BEF).

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

TWEEDE BESLUIT  VERNIEUWING MANDAAT ZAAKVOERDER

De algemene vergadering bekrachtigt aile handelingen gesteld door de heer Yves MOUBAX in de uitoefening van zijn mandaat als statutair zaakvoerder op grond van artikel 32 van de statuten dat bepaalt dat indien geen zaakvoerder (meer) is benoemd, de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder heeft. De algemene vergadering beslist om zijn mandaat als statutair zaakvoerder te hernieuwen en hem te herbenoemen voor onbepaalde duur. Stemming

Luik B - vervolg

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT  KENNISNAME DIVIDENDUITKERING

De algemene vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering

van 27 december 2013 waarbij beslist werd om in het kader van artikel 537 W.I.B, 1992 een

tussentijds dividend uit te keren.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIER BESLUIT  VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het verslag

van de heer Paul MOREAU, bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de zaakvoerder

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen,

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I,B. 1992, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd eenenzeventigduizend euro (¬ 171,000,00), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, om het van tachtigduizend achthonderd dertien euro negenentwintig eurocent (¬ 80.813,29) te brengen op tweehonderd eenenvijftigduizend achthonderd dertien euro negenentwintig eurocent (¬ 251.813,29), door de uitgifte van 6.898 nieuwe aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig eurocent (¬ 24,79) per aandeel van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata tamporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot en voor zoveel als nodig door zijn echtgenote, voormeld, van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT - INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

1, Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en zet hij uiteen dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap, zoals die uitvoerig beschreven staat in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot honderd eenenzeventigduizend euro (¬ 171.000,00), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, in de vennootschap in te brengen met instemming van zijn voormelde echtgenote, mede-inbrenger, die de akte in deze hoedanigheid tekent.

2. Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de enige vennoot, die aanvaardt, de 6.898 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De enige vennoot verklaart dat ook voor deze aandelen geldt dat de vermogensrechten toekomen aan de echtgenoten MOUBAX-MARTENS en dat de lidmaatschapsrechten toekomen aan de heer MOUBAX.

Bijzonderheden betreffende het regime van artikel 537 W.I.B. 1992

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien

Voor-

behouden

aan het

Belgise-h

Staatsblad

E



v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

in artikel 537 W.I.B. 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DAADWERKELIJKE VERVULLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd eenenzeventigduizend euro (¬ 171.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd eenenvijftigduizend achthonderd dertien euro negenentwintig eurocent (¬ 251.813,29), vertegenwoordigd door tienduizend honderd achtenvijftig (10.158) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig eurocent (¬ 24,79) per aandeel.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit artikel 5 van de statuten te wijzigen, rekening houdend met het zonet genomen besluit tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap, als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd eenenvijftigduizend achthonderd dertien euro negenentwintig eurocent (¬ 251.813,29) vertegenwoordigd door tienduizend honderd achtenvijftig (10.158) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig eurocent (¬ 24,79) per aandeel.

Historiek

Bij de oprichting bedroeg het maatschappelijk kapitaal drie miljoen tweehonderd zestig duizend frank (3.260.000 BEF) en werd het vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd zestig (3.260) aandelen met een nominale waarde van duizend frank ieder.

Bij de kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 verleden voor notaris Ann Wallays te Leuven op 27 maart 2014 werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op tweehonderd eenenvijftigduizend achthonderd dertien euro negenentwintig eurocent (¬ 251.813,29) en wordt het vertegenwoordigd door tienduizend honderd achtenvijftig (10,158) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig eurocent (¬ 24,79) per aandeel. Op deze kapitaalverhoging is volledig ingeschreven."

De algemene vergadering besluit artikel 14 paragraaf 2 van de statuten te wijzigen, rekening houdend met het zonet genomen besluit tot (her)benoeming van de statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, als volgt:

"De heer MOUBAX Yves, voormeld, is benoemd als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur,"

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLUIT  MACHTEN

De enige vennoot beslist aan de zaakvoerder en/of zijn gevolmachtigde de nodige machten te verlenen om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen en aan de notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

SLUITING

Vermits de dagorde uitgeput is, wordt de zitting geheven om 17 uur 30 minuten."

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Wailays

Tegelijk neergelegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

JI 1

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

-fAeigisc~Ti^ Staatsblad

- eensluidende uitgifte van proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

- verslagen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : TGA010349
02/09/2011 : TGA010349
01/09/2010 : TGA010349
27/08/2009 : TGA010349
04/08/2008 : TGA010349
09/08/2007 : TGA010349
04/09/2006 : TGA010349
22/07/2005 : TGA010349
01/10/2004 : TGA010349
22/08/2003 : TGA010349
06/01/2003 : TGA010349
07/10/2015 : TGA010349
19/12/2001 : TGA010349

Coordonnées
DOKTER YVES MOUBAX

Adresse
NIEUWSTRAAT 27 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande