DOKTERS VANDEURZEN-GABRIËLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERS VANDEURZEN-GABRIËLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.289.130

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 17.02.2014 14040-0303-010
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 13.02.2013 13034-0601-010
31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.09.2011, NGL 26.01.2012 12017-0215-010
29/12/2011
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

echtbank v. koophandel te TONGEREN

Q e -12- 21J11

De Hoofdgriffier, Griffie

III II II 11111111

'11196363*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

V beb ea Bel Sta

Ondernemingsvr : 0861.289.130

Sena in

(voluit) : Dokter KURT VANDEURZEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3960 Bree, Kleine Genatteweg 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter KURT VANDEURZEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3960 Bree, Kleine Genatteweg 16, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 1 december 2011 blijkt:

1. Naamswijziging

De algemene vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "Dokter KURT.

VANDEURZEN" in "Dokters Vandeurzen-Gabriëls".

Dienovereenkomstig integrale schrapping van artikel 1 van de statuten en vervanging ervan als volgt:

"Artikel 1: AARD en BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten

vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid bestaande onder de naam "Dokters Vandeurzen-Gabriëls.

De financiële aansprakelijkheid is beperkt tot het onderschreven kapitaal, maar de professionele

aansprakelijkheid van iedere pneumoloog-vennoot en van iedere huisarts-vennoot blijft onbeperkt."

2. Kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder

De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 01 december 2011, overeenkomstig artikel 287 Wetboek van Vennootschappen, betreffende de aanpassing van het doel van de vennootschap, en ontslaat de voorzitter van de vergadering van het voorlezen van dit verslag.

Bij dit verslag is tevens een staat van activa en passiva gevoegd, minder dan drie maanden oud, afgesloten per 30 september 2011.

Een origineel van dit verslag zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

3. Wijziging van het doel van de vennootschap

De algemene vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen. Dienovereenkomstig integrale schrapping van artikel 3 van de statuten en vervanging door navolgende bepaling:

"Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde als pneumoloog door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met in achtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en onder de eigen specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De uitoefening door de tweede geneesheer-vennoot van zijn volledige activiteit als huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot, en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, teneinde in hun discipline bij te blijven.

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

De vennootschap kan bovendien - mits in achtname van de regels van de medische deontologie - alle. werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De aktiviteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheren-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch sekretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde aktiviteiten.

De vennootschap mag alle burgelijke zaken, roerende en onroerende of financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan.met haar doel.

De vennootschap mag zich associëren met een of meerdere geneesheren van dezelfde of aanverwante disciplines of met één of meerdere burgelijke doktersvennootschappen, met het oog op een gezamelijke uitoefening van haar activiteiten.

De vennootschap kan tenslotte, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap, noch het prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap oefent haar aktiviteit uit mits de naleving van de regelen van medische deontologie.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van artikel 287 van het Wetboek vennootschappen, mits de voorafgaandelijke goedkeuring van de provinciale raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren."

4. Besluit tot kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen door een inbreng in geld van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 ¬ ), door uitgifte van honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen op naam.

Deze aandelen worden uitgegeven, door inbreng in geld, tegen de prijs van honderd euro (100,00 ¬ ) per aandeel, zonder uitgiftepremie, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, delend in de winst vanaf 1 december 2011.

Deze nieuwe aandelen worden genummerd van honderd zevenentachtig (187) tot en met driehonderd tweeënzeventig (372).

Door deze kapitaalverhoging zal de fractiewaarde van elk der aandelen één/driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het maatschappelijk kapitaal bedragen.

5. Inschrijving op en volstorting van de nieuwe aandelen

Inschrijving op en volstorting van de nieuwe aandelen:

Is hier tussengekomen, mevrouw GABRIËLS Ingeborg Jozef Aida, geboren te Bree op 11 augustus 1965, echtgenote van voornoemde heer VANDEURZEN Kurt Geert Alfons, wonende te 3960 Bree, Kleine Genatteweg 16.

Die verklaart in te schrijven op het geheel van deze kapitaalverhoging voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en dit gedeeltelijk vol te storten door een inbreng te doen in geld van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) waarvoor haar honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het maatschappelijk kapitaal elk toegekend worden, genummerd van honderd zevenentachtig (187) tot en met driehonderd tweeënzeventig (372). Aldus dient zij nog een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) te volstorten.

Het genoemde bedrag van in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder het nummer 363-0942367-52 bij de naamloze vennootschap ING België te Brussel, geopend ten name van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter KURT VANDEURZEN", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 22 september 2011, dat is overhandigd om in het dossier bewaard te worden.

Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap. Over die rekening kan alleen warden beschikt door personen die bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en pas nadat de instrumenterende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte.

6. Vaststelling van de verwezenlijking van deze kapitaalverhoging

De algemene vergadering verzoekt notaris Bart Van Der Meersch te Bree vast te stellen dat deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat op alle honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen werd ingeschreven door de inbrenger, mevrouw GABRIELS Ingeborg Jozef Aida, voornoemd, en dat deze honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) in geld werden volstort.

Aldus bedraagt het maatschappelijk kapitaal, na deze verhoging, zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 ¬ ) verdeeld in driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, genummerd van één (1) tot en met driehonderd tweeënzeventig (372).

"

A-

7. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De algemene vergadering besluit bijkomend te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder, voor een termijn van 6 jaar, ingaand vanaf 1 december 2011: mevrouw GABRIËLS Ingeborg Jozef Alda, huisarts, geboren te Bree op 11 augustus 1965, wonende te 3960 Bree, Kleine Genatteweg 16.

Het mandaat van de voormelde zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

' Zij verklaart uitdrukkelijk haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige bepaling welke

ertoe leidt dat de functie van zaakvoerder een onverenigbaarheid voor haar zou vormen.

Aan de zaakvoerder worden alle machten, voorzien in de statuten opgedragen.

De aandeelhouders verzoeken notaris Bart Van Der Meersch te Bree te akteren dat alle beroepsinkomsten als arts verworven door voormelde mevrouw GABRIËLS Ingeborg Jozef Aida met ingang vanaf 01 januari 2011 worden geacht te zijn verworven voor rekening van deze vennootschap.

8. Integrale schrapping van artikel 5 van de statuten en vervanging ervan door navolgende bepaling: "Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 ¬ ) en is volledig geplaatst en verdeeld in driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, genummerd van één (1) tot en met driehonderd tweeënzeventig (372)."

9. Wijziging van artikel 15 van de statuten.

Dienovereenkomstig schrapping van het eerste lid van artikel 15 van de statuten en vervanging ervan door

de hierna volgende bepaling:

"Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen, die daarenboven steeds vennoot moeten zijn."

Dienovereenkomstig tevens schrapping van het vierde lid van artikel 15 van de statuten en vervanging

ervan door de hierna volgende bepaling:

"Het mandaat van zaakvoerder is steeds van bepaalde duur. In geval van meerhoofdigheid is de duur van

het mandaat beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar."

10. Integrale schrapping van artikel 33 van de statuten betreffende het boekjaar en de jaarrekening, en

vervanging ervan door navolgende bepaling:

"Artikel 33 - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad

(of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Behoudens indien de vennootschap een niet-genoteerde kleine vennootschap is, stelt de zaakvoerdersraad

(of de zaakvoerder) bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven

van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over

de punten vermeld in artikel 96 van het wetboek van vennootschappen.

Indien zij een niet-genoteerde kleine vennootschap is, dient de vennootschap evenwel de verantwoording

bedoeld in artikel 96, 6° van het wetboek van vennootschappen te vermelden in de toelichting bij de

jaarrekening."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging

- bijzonder verslag van de zaakvoerder betreffende de aanpassing van het doel

- staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.12.2010, NGL 15.02.2011 11035-0130-010
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 28.01.2010 10029-0023-010
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.12.2008, NGL 30.01.2009 09030-0310-010
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.12.2007, NGL 15.02.2008 08046-0283-010
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 11.12.2006, NGL 29.01.2007 07032-1481-012
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 12.12.2005, NGL 30.01.2006 06034-4738-012
08/02/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 13.12.2004, NGL 02.02.2005 05042-4130-012
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 26.01.2016 16028-0130-013

Coordonnées
DOKTERS VANDEURZEN-GABRIËLS

Adresse
KLEINE GENATTEWEG 16 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande