DOKTERSPRAKTIJK MARK PLAZIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK MARK PLAZIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.944.767

Publication

26/01/2015
ÿþ mod 11,1

~FtF;~L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

flhII iio id ii idd

*15013399*

IIA



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

14 JAN, 2015

afddliitwerpen



Ondernemingsnr : 0829.944.767

Benaming (voluit) : Plazier

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Monnikenhoflaan 25 bus 5

2620 Hemiksem

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING ZETEL - WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET HANDELSVORM, ONDER DE RECHTSVORM VAN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - GOEDKEURING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 december 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van gewone commanditaire vennootschap "Plazier", met maatschappelijke zetel te 2620 Hemiksem, Monnikenhoflaan 25 bus 5, ondernemingsnummer 0829.944.767 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Dokterspraktijk Mark Plazier",

TWEEDE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 3500 Hasselt, Koning Boudewijniaan 4 bus 9.

DERDE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen, zoals hierna zal blijken uit de goedgekeurde statuten.

VIERDE BESLISSING.

De 25 aandelen met een waarde van tien euro (¬ 10,00) per aandeel warden omgezet in 25 aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder 1125sie van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ACHTTIENDUIZEND DRIEHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.350,00) om het te brengen van TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 250,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volgestort ten belope van TWAALFDUIZEND HONDERDVIJFTIG EURO (¬ 12,150,00).

De heer Plazier Mark, wonende te 2620 Hemiksem, Monnikenhofla-,' 25 B5, verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 00,00) bij te storten.

ZESDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guy Parmentier", kantoor houdende te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd dcor de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, als volgt:

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP o.v.v, Gewone Commanditaire Vennootschap 'PLAZIER" tot een BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O. V.V.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

9. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 november 2014 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 23.646, 74 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 november 2014 LAGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 250,00 EUR en dit ten belope van

-23.896,74 EUR.

EN

Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 november 2014 LAGER is dan het minimumkapitaal vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Dat daarbij gewezen wordt op de eventuele aansprakelijkheid van de personen bedoeld in art. 785 W. Venn. en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen.

4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuil.

Schoten, 22 december 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsre visar.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 november 2014, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor. De bestanddelen van het actief en passief van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van gewone commanditaire vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap worden gewijzigd.

De burgerlijke venncotschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen. De 1.860 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de heer Plazier Mark voormeld, à rato van één aandeel in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van gewone commanditaire vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 1 december 2014 werden gedaan door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen blijft de vennoot ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf het welk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen, overeenkomstig artikel 76 van voormeld Wetboek.

ACHTSTE BESLISSING.

Aan de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van gewone commanditaire vennootschap, namelijk de heer Plezier Mark nagemeld wordt ontslag verleend. Hij bekomt kwijting over zijn mandaat.

NEGENDE BESLISSING.

In de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt.de. heer Plazier,. Mark, geboren te _Sliedrecht (Nederland)_ op_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

,43elgisch

Staatsblad

3.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan het

elgisch Staatsblad

mod 11.1

29 juni 1982, (rijksregisternummer 8/06.29-437.69), wonende te 2620 Hemiksem, Monnikenhoflaan 25 B5, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor een periode van 10 jaar; die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

TIENDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de

rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast; zij worden samengevat

als volgt:

Naam. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Dokterspraktijk Mark Plazier".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Koning Boudewijnlaan 4 bus 9. Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 oktober 2010.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

1) De uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als

. neurochirurg in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen

van de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap,

De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3) Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde , activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4) De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, of van een volledige materiële infrastructuur, nodig of nuttig voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

5) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

6) Met het oog op een optimale professionele samenwerking:

a) het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten) associaties, professionele vennootschappen, middelen-vennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk;

b) vennoot zijn van een (kosten) associatie of een middelen-vennootschap van geneesheren, lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren;

c) toetreden tot een (kosten) associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid, een middelen-vennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk,

7) Het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap roerende en onroerende goederen en zakelijke rechten kan verwerven en beheren. Zij kan ook alle rechtshandelingen dienaangaande stellen.

Dit alles zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat deze activiteiten een regelmatig en commercieel karakter mogen krijgen.

Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap deelnemen aan aile verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Kapitaal,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00)

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders, onder voorbehoud evenwel dat een toereikende reserve moet aangelegd worden, rekening houdend met het doel van de vennootschap

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is de eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten vereist.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" 1

Voorbehouden

aan het 'i3elgisch Staatsblad

Boekiaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel ,

van de vennootschap op 5 juni om 20.00 uur of de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennootschap, natuurlijke persoon of professioneel éénartsenvennootschap, mag zich op de

algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die vennoot moet zijn en die

de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen,

Bestuur - Vertegenwoordiging

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, tevens geneesheer en vennoot. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Hij zal benoemd zijn voor een periode van maximum tien jaar.

2. Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt,

3. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet medische rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Volmacht.

De heer Plazier Mark, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accad", te 2350 Vosselaar, Onze Lieve Vrouwstraat 4/1, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J, COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2015
ÿþ45

mad 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- RECHTBANK van KOOPHANDEL

behouden te ANTWERPEN

aan het 2 4 APR. 2015

Belgisch

Staatsblad

afdeleaSELT





Ondernemingsnr : 0829.944.767

Benaming (votait) : Dokterspraktijk Mark Plazier

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Boudewijnlaan 4 bus 9

3500 Hasselt

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 10 april 2015, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokterspraktijk Mark Plazier", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Koning Boudewijnlaan 4 bus 9, ondernemingsnummer 0829.944.767 RPR Hasselt, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Naar aanleiding van de doelwijziging wordt artikel 4 van de statuten vervangen door volgende tekst Artikel 4 Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1) De uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als

neurochirurg in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3) Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4) De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, of van een volledige materiële infrastructuur, nodig of nuttig voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

5) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

6) Met het oog op een optimale professionele samenwerking:

a) het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten) associaties, professionele vennootschappen, middelen-vennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk;

b) vennoot zijn van een (kosten) associatie of een middelen-vennootschap van geneesheren, lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren;

c) toetreden tot een (kosten) associatie, een middelen-vennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk

7) De vennootschap heeft als bijkomstig doe! beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het

investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap deelnemen

aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot

de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

TWEEDE BESLISSING.

De tweede zin van artikel 6.2 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

Om als vennoot te worden toegelaten moet men de hoedanigheid van arts bezitten, ingeschreven

zijn op de lijst van de Orde van Artsen, bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en

de medische activiteit uitoefenen in het kader van de vennootschap.

DERDE BESLISSING.

Artikel 7.1 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst :

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, tevens geneesheer en vennoot. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een hernieuwbare periode van maximum 20 jaar.

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Volmacht.

De heer Plazier Mark, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accad", te 2350 Vosselaar, Onze Lieve Vrouwstraat 411 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoordineerde statuten,













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0224-010

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK MARK PLAZIER

Adresse
KONING BOUDEWIJNLAAN 4 BUS 9 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande