DOKTERSPRAKTIJK NELE BEKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK NELE BEKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.420.823

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 27.09.2013 13617-0056-011
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 18.01.2013 13014-0054-011
22/03/2011
ÿþ}

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : DOKTERSPRAKTIJK NELE BEKE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marcel Torfsstraat 39 te 3970 Leopoldsburg

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel VRONINKS te Ham op acht maart twee duizend en elf, dat; er een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht door de hienavolgende persoon en met de volgende kenmerken:

1. VENNOTE-OPRICHTER: Juffrouw BEKE Nele Katrijn, geboren te Lommel op twaalf oktober negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 3970 Leopoldsburg, Marcel Torfsstraat 39.

2. NAAM: DOKTERSPRAKTIJK NELE BEKE;

3. ZETEL: Marcel Torfsstraat 39 te 3970 Leopoldsburg; kan naar elke andere plaats in België binnen het: Nederlandstalig taalgebied of het tweetalige Brusselse hoofdstedelijk gebied overgebracht worden bij beslissing van de zaakvoerder;

4. DOEL: De vennootschap stelt zich tot doel:

1) De uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische; plichtenleer, en onder de eigen onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer.

De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een; vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3) Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde: activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4) De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

5) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde; in zijn disciplines bij te blijven.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende patrimoniumvemchtingen uitvoeren, mits inachtneming; van de regels van de medische deontologie, en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen: en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke; verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan als bijkomstig doel roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer van de reserves; als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig karakter krijgt en aanleiding geeft tot het ontwikkelen van een: commerciële activiteit. In dat geval zal een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het; investeringsbeleid dienen te worden vastgelegd.

5. KAPITAAL: ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00), volstort in speciën ten bedrage! van twaalf duizend vierhonderd euro; het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke; aandelen op naam en ondeelbaar, zonder vermelding van nominale waarde;

6. DUUR: voor onbepaalde tijd vanaf de oprichtingsdatum;

7. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder die vennoot moet zijn.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten!

beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen, voor niet-medische:

aangelegenheden.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd;

door de enige zaakvoerder alleen optredend.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een periode van twintig jaar, voormelde oprichter

.Juffr_ouw.Nele_Katrijn. BEKE ,. wonende.. te..3.9701eopoldsburg,.Marcel. Torfsstraat 39

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

laa C 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11064131

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10itAART2011

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

O 3(-1- 4-2- o 23

Voor* trétiouden aan het Belgisch Staatsblad

8. GEWONE ALGEMENE VERGADERING: de eerste maandag van de maand juni om negentien uurvin de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping; en voor de eerste maal in twee duizend en twaalf. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

9. BOEKJAAR: van één januari tot en met éénendertig december. Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op éénendertig december twee duizend en elf.

10. OVERNAME VERBINTENISSEN: sedert één januari twee duizend en elf tot aan de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel VRONINKS te Ham.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk met dit uittreksel wordt neergelegd: een eensluidend afschrift van de oprichtingsakte de dato acht maart twee duizend en elf dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0140-011

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK NELE BEKE

Adresse
MACEL TORFSSTRAAT 39 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande