DOROCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOROCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.884.223

Publication

20/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

18-11-2014

Griffie

*14310964*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567884223

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DOROCO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Hadewych DE BACKERE, handelend in haar hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van  DE BACKERE Hadewych , burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE BACKERE & VAN HEK  Geassocieerde notarissen , met zetel te Lommel op 14 november 2014, geregistreerd, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

R.V.R. BEHEER, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Korte Dijk 20, met ondernemingsnummer BTW BE 0468.528.212, RPR Hasselt.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Peter BERBEN te Neerpelt op 17 december 1999, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 januari 2000, onder nummer 20000101-536, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Philippe CROLLA, destijds te Lommel, op 5 februari 2014, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 maart 2014, onder nummer 14066880.

STATUTEN

Benaming : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  DOROCO .

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Ondernemersstraat 36.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in handel.

- Het bekomen van beursbudgetten en het uitwerken van de beurzen waar de groep zich toe engageert.

- Het verlenen van diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen beheer.

- Import- en export, groot- en kleinhandel, huren en verhuren van alle mogelijke goederen en producten.

- De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, het huren en het verhuren, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, van onroerende goederen en roerende goederen, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen over gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. Het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen. Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand

Onderwerp akte :

Ondernemersstraat 36 3920 Lommel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of vennootschappen en ondernemingen aangegaan.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- Het verlenen van marketingdiensten.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen mogen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid  Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend vijftien. Het betreft bijgevolg een verlengd boekjaar.

Gewone algemene vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van juni om twintig uur (20.00u). De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar 2016, overeenkomstig de statuten.

Zaakvoerders :

1/ het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2).

2/ in deze hoedanigheid te benoemen voor onbepaalde duur :

- Mevrouw VAN RENTERGHEM Dorien, wonend te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 93 bus 3;

- De heer VAN RENTERGHEM Robrecht, wonend te 3910 Neerpelt, Clercxhoevestraat 8 bus 1, die verklaren te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

3/ het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Volmacht.

De comparante stelt aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling de heer ZANDECKI Frank, voor ZANDECKI accountants  belastingconsulenten te 3550 Heusden-Zolder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Guido Gezellelaan 113, aan wie elk de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging, doorhaling, aansluiting van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds en voor alle andere vergunningen bij allerlei diensten indien nodig, betreffende het heden en ook voor de toekomst.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Hadewych De Backere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOROCO

Adresse
ONDERNEMERSSTRAAT 36 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande