DOSEVUE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOSEVUE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 524.914.411

Publication

21/02/2014
ÿþ Ikr1Kad tt.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla 1111 i

11111311







RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 -02- 2014

qrtffei_T

Ondememingsnr : 0524914411

Benaming

(voluit) : DOSEVIIE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Scheepvaartkaai 16A 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit notulen raad van bestuur dd- 23.122013 inzake verplaatsing maatschappelijke zetel

De raad van bestuur beslist met unanimiteit van stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 3500 Hasselt. Scheepvaartkaai 16A, naar 3500 Hasselt, Bampslaan 21, en dit met ingang vanaf 1 januari 2014.

D'Agostino Emiliano

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2013
ÿþMod Word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Voor, behoud

aan hf

Belgis1 Staatsb

Ortdernemingsnr 52,l.l g,lt~ +-t.l ~1 Benaming

(voluit) : DoseVue

(verkort) :

iu

11

1111

RECH70ANK VAN KOOPHANYOEL

2 8 UT 2013

HA S T

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Scheepvaartkaai 16a

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden op 22 maart 2013 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de nv opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm

nv "DoseVue"

2, zetel:

3500 Hasselt, Scheepvaartkaai 16a

3. oprichter(s):

1) De heer D'AGOSTINO Emiliano, geboren te Paderno Dugnano (Italië) op 22 juli 1975, wonende te 2400 Mol, Ispralaan 37.

2) De stichting van openbaar nut "Studiecentrum voor Kernenergie / Centre d'Etude de l'Energie Nucléaire",afgekort "SCK" CEN" met zetel te 1160 Brussel, Herrmann-Debrouxlaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0406.568.867.

4. doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in. België als in het buitenland: bij te dragen tot de verdere ontwikkeling en toepassing van ioniserende stralingen in de medisch-farmaceutische nijverheid, als daar zijn de radiotherapie, de dosimetrie en stralingsbescherming.

De bevordering en de verbetering van de nucleaire en radiologische toepassingen in de medische diagnostiek, onder meer door de ontwikkeling en de exploitatie van de knowhow binnen deze gebieden,

Zonder dat deze lijst limitatief is, mag de vennootschap de volgende activiteiten uitoefenen:

-aan Belgische of buitenlandse overheden en professionele organisaties ondersteuning en expertise leveren inzake het gebruik van ioniserende stralingen binnen de medische en farmaceutische sector;

-eventueel in samenwerking met andere Belgische of buitenlandse organisaties, om het even welke studie of programma voor onderzoek en ontwikkeling leiden op het vlak van, onder andere, zonder hiertoe beperkt te zijn: uitrustingen,, technieken rekencodes,. informaticaprogxamma's of

Op de laatste biz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti veiligheidssoftware met betrekking tot het gebruik van ioniserende stralingen binnen de farmaceutische nijverheid met het oog op de medische diagnostiek;

-het verrichten van metingen van de stralingsdosis uitgezonden door een radioactieve bron;

-het aangaan van samenwerkingsovereenkomsten met Belgische of buitenlandse organisaties en fondsenwerving met het oog op wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van diverse producten en technieken verband houdend met het gebruik van ioniserende stralingen binnen de medisch-farmaceutische sector;

-het deelnemen aan internationale werkgroepen, met name in het kader van de Europese Unie of van internationale organisaties zoals de OESO of het IRAE;

-het organiseren van programma's voor opleiding, informatie of bijstand organiseren, actieve stages organiseren, en het verlenen van studiebeurzen en fmanciering van interne en externe onderzoeksprogramma's die verband houden met haar doel en haar activiteiten;

-het (laten) investeren in, het (laten) ontwikkelen, het (laten) vervaardigen, het (laten) produceren en het (laten) commercialiseren en valoriseren, door onder andere het verstrekken van licenties, van producten in brede zin die verband houden met haar doel en haar activiteiten.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel.

Zij mag, met name, geïnteresseerd zijn bij wijze van inbreng, van gehele of gedeeltelijke fusie, van inschrijving, van financiële deelneming of op iedere andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, die een gelijkaardig of met het hare verband houdend doel hebben, of die van aard zijn haar bedrijvigheid te begunstigen of uit te breiden.

Zij mag zich borg stellen voor derden.

Zij mag in alle vennootschappen mandaten van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

5. kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 E), volledig volstort.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één / zeshonderdtwintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn verdeeld in :

-vierhonderd zeventig aandelen klasse A (470 A);

-honderd vijftig aandelen klasse B (150 B).

6. bestuur:

Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie (3) en maximum vijf (5) leden, al dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering, die ze te allen tijde kan ontslaan, met dien verstande dat steeds één (1) bestuurder zal benoemd worden op voordracht van de klasse A aandeelhouder (hierna te noemen de "Bestuurder klasse A") en de overige bestuurders zullen benoemd worden op voordracht van de klasse B aandeelhouder (hierna te noemen de "Bestuurder klasse B").

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een bestuurder tot gedelegeerd bestuurder wordt aangeduid, zal deze steeds voorafgaandelijk dienen aanvaard te worden door de Bestuurder klasse B.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan,

liet mandaat van de bestuurders wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens wijziging door de algemene vergadering.

Openvallen van een mandaat,

lij een vacature in de raad van bestuur, ten gevolge van overlijden, ontslag of andere reden, kan de voorziening hierin voorlopig geschieden door de overige bestuurders gezamenlijk handelend, kiezende uit kandidaten voorgesteld door de klasse van bestuurders waartoe de te vervangen bestuurder behoorde; ingeval ingevolge de vraag naar vervanging van een bestuurder, geen bestuurder meer in de betrokken klasse benoemd is, zal voorlopig door de overige bestuurders in de vervanging voorzien worden.

In dergelijk geval wordt door de eerstvolgende algemene vergadering tot de definitieve benoeming

overgegaan. Het aldus benoemde nieuwe lid, brengt het mandaat van hem die hij opvolgt ten einde.

Voorzitterschap.

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter kiezen, De voorzitter zal evenwel ten allen tijde een Bestuurder klasse B zijn.

Vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of door twee bestuurders, zo dikwijls als de belangen van de vennootschap het vereisen.

Elk van de bestuurders kan de voorzitter verzoeken om tot bijeenroeping van de raad van bestuur over te gaan,

De vergaderingen worden gehouden op in de oproepingsbrief vermelde plaats.

Beraadslagingen.

De bestuurders vormen een college dat alleen geldig kan beraadslagen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd is, waaronder minstens twee Bestuurders klasse B.

Voor hetgeen niet in deze statuten voorzien is wordt verwezen naar de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De beslissingen worden met meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen, met dien verstande dat de meerderheid dient gevormd te worden door de positieve stem van minstens één (1) Bestuurder klasse B, andere dan de voorzitter.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulk vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders met dien verstande dat alle bestuurders hun stem laten gelden. Deze procedure kan niet aangewend worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen, ondertekend door op zijn minst de meerderheid van de aanwezige leden.

Kopies of uittreksels van deze notulen worden door twee bestuurders ondertekend.

Machten.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Dagelijks bestuur - Directiecomité.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook haar vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat overdragen :

- hetzij aan één of meer van haar leden die de titel van gedelegeerd bestuurder dragen; - hetzij aan één of meer afgevaardigden die in of buiten hun midden gekozen is.

De raad van bestuur en de afgevaardigden in het dagelijks bestuur kunnen, in het kader van dit bestuur, bijzondere machten verlenen aan om het even welke lasthebber.

De raad van bestuur mag de leiding van één of meer zaken van de vennootschap aan één of meer directeurs of gevolmachtigden toevertrouwen, al dan niet lid van de raad van bestuur en daarenboven elke lasthebber met bijzondere opdrachten belasten.

De raad van bestuur kan van de hierboven omschreven bevoegdheden gebruik maken en op ieder ogenblik aan de toegekende opdrachten een eind stellen.

Hij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen aan te rekenen op de algemene kosten van de personen aan wie hij delegatie verleent.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

7. Vertegenwoordiging;

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd ofwel door twee bestuurders samen handelend, ofwel door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

8. Boekjaar:

Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

9. Jaarvergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de tweede dinsdag van de maand mei van ieder jaar om 15.00 uur. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand mei in 2015.

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering:

De aandeelhouders worden tot de vergaderingen toegelaten mits het aantonen van hun identiteit.

De oproepingsbrieven kunnen voorschrijven dat om te worden toegelaten tot de algemene vergadering elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam of zijn bewijzen van gedematerialiseerde aandelen, moet deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zij kunnen ook voorschrijven dat de houders van gedematerialiseerde aandelen, de raad van bestuur binnen een zelfde termijn, schriftelijk (per brief of volmacht) verwittigen betreffende hun voornemen aan de vergadering deel te nemen en voor welk aantal titels zij wensen deel te nemen aan de stemming.

De overdrachten van eender welke Effecten van de vennootschap worden gedurende de vijftien kalenderdagen die aan de vergadering voorafgaan opgeschort.

Vertegenwoordiging.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf de voorwaarden heeft vervuld om de vergadering bij te wonen. De gevolmachtigde moet niet noodzakelijk zelf aandeelhouder zijn.

De rechtspersonen kunnen door een gevohnachtigde, al dan niet aandeelhouder, vertegenwoordigd worden, elk der gehuwden door zijn echtgenoot; minderjarigen, onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen handelen via hun wettelijke vertegenwoordigers.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Bureau.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de rand van bestuur of bij gebreke van deze door een gedelegeerd bestuurder of bij gebreke van deze laatste door de oudste bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter duidt de secretaris en een stemopnemer aan. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon.

De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

Aantal stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In geval van aankoop of inpandneming door de vennootschap van eigen aandelen wordt het aan deze aandelen verbonden stemrecht geschorst.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: de voornaam en naam of de benaming van de aandeelhouder, zijn woonplaats of zijn hoofdkantoor, aantal aandelen waarvoor hij aan de stemming door briefwisseling deelneemt, de agenda, de richting van de stemming of de onthouding op ieder van de punten die op de agenda worden vermeld en eventueel de geldigheidstermijn van het mandaat. Dit formulier moet ondertekend zijn.

Beraadslagingen-besluiten.

Beraadslaging

De algemene vergadering kan enkel rechtsgeldig beraadslagen en besluiten als minstens de aanwezigheidsvereisten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen voor de relevante vergadering van aandeelhouders vervuld zijn.

De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergadertechniek.

De algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over de punten die in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin impliciet vervat.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe niet éénparigheid van stemmen besloten wordt.

Besluitvorming

De besluiten in de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap worden geldig genomen met een meerderheid van de ter vergadering geldig uitgebrachte stemmen, behoudens strengere meerderheidsvereisten bepaald door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten, en met dien verstande dat de klasse B aandeelhouder steeds op de bedoelde vergadering dient aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd te zijn en er zijn stem dient uit te brengen,

In afwijking van de voorgaande alinea en behoudens strengere bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen vereisen de hiernavolgende beslissingen een meerderheid van tachtig procent (80%) van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde aandelen:

-investeringen of desinvesteringen niet voorzien in het budget

zoals goedgekeurd door de raad van bestuur;

-de goedkeuring van de jaarrekening;

-de overdracht van een algemeenheid of een bedrijfstak van de

vennootschap;

-de toelcennïng aan de raad van bestuur van de bevoegdheid om het

maatschappelijk kapitaal te verhogen door middel van het toegestaan kapitaal;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het nemen van participaties in andere ondernemingen;

-de oprichting van een bijkantoor of dochteronderneming van de

vennootschap;

-de inkoop, verkoop of vernietiging van eigen aandelen;

-fusie, (partiële)splitsing en omzetting van de vennootschap of

een andere reorganisatie of herstructurering van de vennootschap;

-kapitaalverhoging en kapitaalvermindering van het maatschappelijk

kapitaal van de vennootschap;

-afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving

bij uitgifte van aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, converteerbare obligaties en warrants;

-uitgifte van aandelen, converteerbare obligaties, warrants of

andere Effecten;

-invereffeningstelling en ontbinding van de vennootschap;

-enige wijziging van de statuten;

-ontslag en benoeming van de bestuurders en de commissaris;

-vaststelling van de bezoldiging van de bestuurders en de

commissaris;

-verlenen van kwijting aan de bestuurders en desgevallend vaste

vertegenwoordigers;

-uitkering van (tussentijdse) dividenden en tantièmes.

De stemmingen komen tot stand door opgeheven hand of door naamlijst, tenzij de algemene vergadering, met de meerderheid van de stemmen, hierover anders besluit.

Een lijst van deelnemers die de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen aangeeft, wordt door elk van hen of door hun gevolmachtigden ondertekend alvorens de zitting bij te wonen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

11. Bestemming winstfvereffeningssaldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle onkosten, lasten, de nodige afschrijvingen en de aanzuiveringen van minwaarden, maakt de jaarlijkse netto-winst uit van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt is geworden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de raad van bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolgen van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 Wetboek van Vennootschappen.

12. Bestuurder(s):

Er warden 4 bestuurders benoemd.

Worden in hoedanigheid van bestuurder benoemd voor een termijn van zes jaar ingaande op heden:

op voordracht van de aandeelhouders klasse A:

- de heer D'Agostino Emiliano, voornoemd, hier aanwezig, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet;

op voordracht van de aandeelhouders klasse B:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Viziphar Biosciences met zetel te 2460 Kasterlee, Populierenlaan 14 en met ondernemingsnummer 0862.727.797,

hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder : de heer Van Reet Gustaaf, geboren te Herselt op 2 oktober 1945, wonende te 2460 Kasterlee, Populierenlaan 14, die dit mandaat aanvaard heeft, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet, Overeenkomstig artikel 61 §2 Wetboek van Vennootschappen werd de heer Van Reet Gustaaf, voormeld, benoemd tot vaste vertegenwoordiger van Viziphar Biosciences voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat in onderhavige vennootschap.

- de heer SOLS Guy, geboren te Lommel op 21 juli 1955, wonende te 3971 Leopoldsburg (Reppen), Beringsesteenweg 51, die dit mandaat aanvaard heeft, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet;

- de heer LEGRAIN Christian Marie, geboren te Charleroi op 22 oktober 1953, wonende te 1348 Louvain-La-Neuve, Avenue Hennebel 6, die dit mandaat aanvaard heeft, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Hun opdracht zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend negentien,

Hun opdracht wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13.Raad van bestuur

,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.\.;--"

Benoeming voorzitter raad van bestuur,

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Viziphar Biosciences, voorspeld, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Van Reet Gustaaf, voormeld,

welke verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden. Deze opdracht is onbezoldigd.

Benoeming gedelegeerd bestuurder.

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder:

de heer D'AGOSTINO Emiliano, voormeld, welke verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Zijn opdracht is onbezoldigd.

14. Volmacht:

De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEAGLE met zetel te 3940 Hechtel-Eksel, Peerderbaan 16 en met ondernemingsnummer 0836.742.388 RPR Hasselt, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: mevrouw Bénédicte Haven, wonende te 3940 Hechtel-liksel, Peerderbaan 16, of een daar haar indeplaatsgestelde,

ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien Eerens, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOSEVUE

Adresse
SCHEEPVAARTKAAI 16A 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande