DR ETIENNE KERRE, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR ETIENNE KERRE, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.941.320

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 04.07.2014 14273-0188-009
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 18.07.2013 13318-0173-009
05/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305225*

Neergelegd

01-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR ETIENNE KERRE, huisarts

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3600 Genk, Maastrichterweg 18

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op eenendertig augustus tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « DR ETIENNE KERRE, huisarts », met zetel te 3600 Genk, Maastrichterweg 18, met onbeperkte duur, door:

-de heer KERRE Etienne Julien Joseph, geboren te Dendermonde op twaalf mei negentienhonderd zevenendertig, wonende te 3600 Genk, Maastrichterweg 18

waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volstort is ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer Kerre Etienne, voornoemd, die een som gestort heeft van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), waarvoor hem aandelen worden toegekend, deels volstort werden.

3) met een boekjaar dat begint op een januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf;

4) met de jaarvergadering op de derde vrijdag van de maand mei om tien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien (2013).

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geneesheren-vennoten moeten zijn.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een periode van zes (6) jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

De heer Etienne KERRE, voornoemd, wordt benoemd tot gewone zaakvoerder van de vennootschap. Voormelde ingebrachte geldbedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE53 7340 3261 5853 bij de KBC Bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze bank op 30 augustus 2011.

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, specialiteit algemene geneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van

aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

- zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur;

- de activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met in acht name van wettelijke en administratieve regels ter zake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en

collusie te weren;

- de vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een geneesheer verboden zijn;

- de vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen; dit zal enkel gebeuren door de door de geneesheren-vennoten, wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is. De geneeskunde wordt

0838941320

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

uitgeoefend onder de specifieke aansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap;

- de geneesheer-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen;

- De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

°deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen ° deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook

° tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan zij dit bijkomstig doel enkel nastreven, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren goedgekeurd werd.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam.

Zij kunnen slechts door een geneesheer, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, bevoegd om in België zijn/haar beroep uit te oefenen en die zijn/haar medische activiteit uitoefent in het kader van de vennootschap, verworven worden.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De geneesheer-vennoot, evenals de vennootschap dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geneesheren-vennoten moeten zijn.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een periode van zes (6) jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het statutair bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf procent (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in de gevallen zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van de stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), onder voorbehoud van goedkeuring door de rechtbank.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 21.08.2015 15447-0213-009

Coordonnées
DR ETIENNE KERRE, HUISARTS

Adresse
MAASTRICHTERWEG 18 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande