DR JOYCE PENNINGS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR JOYCE PENNINGS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.702.130

Publication

19/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van YO)PHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 7 MEI 2014

Griffie

III! Ici, 1,11111110 u i

} bel ai ee Sta

Ondernemingsnr : 0844.702.130 Benaming (voluit) : ., Dr Joyce Pennings

(verkort)

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Trekschurenstraat 87, 3500 Hasselt, België

(volledig adres)

Onderwerp(enl akte :Zetelverpfaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Bij beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap

verplaatst naar Trekschurenstraat 126 te 3500 Hasselt en dit vanaf 30/01/2014.

Hasselt, 30/01/2014.

Pennings Joyce

Zaakvoerder

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : Recto (Naam en hoedanigheid inde ins trdnienterendénotaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2012
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vooi

behout

aan h

Belgis

Staatst



*izoseoav"



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2.6 -9- o2

HASSELT

 Griffie

Ondernemingsnr : © 3 y Li

Benaming :

(voluit): DR JOYCE PENNINGS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 87

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 20 maart 2012, neergelegd ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

Mevrouw PENNINGS Joyce Maria Johannes, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Geleen (Nederland) op 5 mei 1979, (N.N. 79.05.05 410-67), in echt met de heer VAN NEER Luc Wilhelmus Petrus, wonend te 6191 GK Neerbeek (Nederland), Spaanse Singel 3. Gehuwd onder het Nederlands wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkse voorwaarden, te weten onder het stelsel van algehele gemeenschap, niet gewijzigd tot op heden, zoals zij verklaart.

1. OPRICHTING

De verschijnster verzoekt mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens Belgisch recht, met als naam "DR JOYCE PENNINGS", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 87, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op liet kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld.

De verschijnster stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap geplaatst en volstort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-), zodat zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-) verschuldigd blijft.

2. STATUTEN

Artikel 1:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming "DR JOYCE PENNINGS".

Artikel 2:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 87.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

1 1) De uitoefening van de geneeskunde, door haar vennoten, zijnde geneesheren ingeschreven

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

, "

Voor-tbehouden Luik B - vervolg

aan het `ëigiscfi' Staatsblad lop de lijst van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdende met de medische plichtenleer omtrent de uitoefening van de geneeskunde en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en bijkomende i aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en eventueel de betaling aan de geneesheren-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap gepresteerd hebben.

! De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

2) Het -verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3) Het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, die I nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

1 4) Het ter beschikking stellen van alle nodige apparatuur en begeleidende accommodaties, !nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

5) Het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in l verband met voormelde activiteiten.

6) Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig voor voormelde activiteiten. En verder het optimaal beheer van de reserves als I goed huisvader en het veiligstellen ervan. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

7) De mogelijkheid scheppen om de geneesherenvennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde aan de spits te blijven van hun discipline. De vennootschap kan in het kader van voornoemde activiteiten en mits naleving van de Code der geneeskundige I plichtenleer in verband met vennootschappen en overeenkomsten:

a. overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met `kosten) associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en VZW's.

b. vennoot zijn van een (kosten)associatie of een middelenvennootschap van geneesheren of lid zijn van een vzw van geneesheren.

c. zolang éénhoofdig kan ze toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele I vennootschap met rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een VZW.

I De vennootschap kan bovendien als bijkomstig doel alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende werkzaamheden verrichten die van Hard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de !verwezenlijking van haar doel te bevorderen met dien verstande dat de vennootschap, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming kan geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook op voorwaarde dat deze handelingen het burgerlijke karakter van de vennootschap niet wijzigen en aanleiding zouden geven tot een regelmatige commerciële activiteit. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met ten minste 2/3`re meerderheid schriftelijk vast te leggen.

1 8) De aan- en verkoop alsook het beheer en verhuur van eigen onroerend goed.

I De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met ! derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap is gehouden de bepalingen van de "Code van Geneeskundige Plichtenleer" ! te eerbiedigen.

l Artikel 4:

lDe vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

I Artikel 5:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die I ieder 1/186ee van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 12:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen























Voor- Luik B - vervolg

',berioud n gekozen onder de geneesheren-vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een duur die de twintig (20) jaar niet mag overschrijden. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat van de zaakvoerder beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar.

aan het Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder.

Belglsci Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien zij tevens vennoot is. Zijn/haar opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Staatsblad Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij/zij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

Artikel 14:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Artikel 18:

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 20 uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 25:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar. Artikel 27:

Het te stemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt :

1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vouning van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtneming van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

3. VERKLARINGEN VAN DE COMPARANTE

3.2. Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal_plaatsvinden in het jaar 2014. J



















~ r" J



Voor Luik B - vervolg

" behbudtn 3.3, Overname verbintenissen

aan het De comparante verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

FeTgTscfi De comparante verklaart dat de vennootschap met toepassing van art. 60 W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van deze akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Staatsblad De verbintenissen aangegaan tussen het verlij den van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. BENOEMING  AANVAARDING

4.1, Niet -statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparante mij, notaris, verzocht

te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder:

Voornoemde mevrouw PENNINGS Joyce die haar mandaat aanvaardt.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

4.2. Bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

4.3. Over an ! sre ' elin zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de

datum van de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennootivan de

rechtspersoon in oprichting en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als

orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

4.4. Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen

ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, neergelegd voor registratie ter verkrijging van onmiddellijke rechtspersoonlijkheid.

Notaris Tom COLSON







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte.



06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16556-0350-009

Coordonnées
DR JOYCE PENNINGS

Adresse
TREKSCHURENSTRAAT 126 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande