DR KONINGS ISABELLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR KONINGS ISABELLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.568.697

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 05.11.2013 13655-0135-011
28/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 23.11.2012 12645-0097-010
08/04/2011
ÿþ,11

Vo beho aan Belç Staat

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -03- 2011

HASSreffie

11l1 I111 11111 11I 1I11 ff111 111h 111111111 111

" 11053A~3*

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.568.697.

Benaming

(voluit) : Dr. Konings Isabelle

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : 3500 Hasselt, van Haesendoncklaan 31

Onderwerp akte : rechtzetting publicatie oprichting

Blijkt uit de publicatie van de oprichting van de vennootschap BV ovv BVBA Dr. Konings Isabelle, RPR Hasselt , ondernemingsnummer 0834.568.697, in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 maart 2011. onder nummer 11301857 dat de naam verkeerdelijk werd vermeld, als volgt: Dr Konings labelle.

De vennootschap heeft als correcte naam :

"Dr Konings Isabelle"

Notaris Herbert Houben

Tegelijk hiertrree neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301857*

Neergelegd

16-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr Konings Iabelle

0834568697

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3500 Hasselt, van Haesendoncklaan 31

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 15 maart 2011 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

Mevrouw KONINGS, Isabelle Jeanne Clemence, geboren te Hasselt op achttien september duizend negenhonderdvierenzeventig, met woonplaats te 3500 Hasselt, van Haesendoncklaan 31, echtgenote van de heer Marchal Filip, gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan een huwelijkscontract;

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De oprichtster verklaart het gehele kapitaal geplaatst is en dat het ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) volstort is als volgt:

Inbreng in geld.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld door mevrouw Konings Isabelle, in ruil waarvoor zij honderd (100) aandelen bekomt. Dit bedrag wordt volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro.

Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 7 maart 2011, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en draagt de benaming Dr Konings Iabelle.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te van Haesendoncklaan 31, 3500 Hasselt.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zetelverplaatsing dient meegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad

van de Orde der Geneesheren.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde volgens de betreffende wetgeving door de geneesheer-vennoot, meer in het bijzonder de uitoefening van de geneeskunde als kinderpsychiater, in naam en voor rekening van de vennootschap en rekening houdend met de Code van de geneeskundige plichtenleer, dat wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door een geneesheer-vennoot, bevoegd om deze activiteiten in België uit te oefenen, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren, die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van de praktijk door de vennoot; de uitvoering van de technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met de vermelde disciplines;

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteiten;

4. De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren;

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun disciplines aan de spits van de evolutie te blijven.

6. Het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves met het oog op het vrijwaren

van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken.

Het beheer van deze reserves of het veilig stellen ervan als een goed huisvader.

7. Als bijkomstig doel:

Het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt, of hiertoe aanleiding wordt gegeven. De vennoten dienen voorafgaandelijk, met tenminste een 2/3de meerderheid, de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid vast te leggen.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Kapitaal - aandelen.

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde. Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten. De duur van het mandaat van de zaakvoerder mag de 20 jaar niet overschrijden. Indien meerhoofdig is de duur beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Indien deze mandatarissen geen geneesheren zijn, dienen deze activiteiten zich te beperken tot niet-medische handelingen.

De bezoldiging der zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt.

De bezoldiging dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de twintigste van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten verleden worden en dit overeenkomstig het wetboek van vennootschappen. Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Winstverdeling.

Op het einde van elk boekjaar sluiten de zaakvoerders de boeken en geschriften af en maken zij de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vijftien dagen voor de Algemene Vergadering leggen zij de documenten, waarover sprake in artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Wijze van vereffening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan op 1 oktober 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

De oprichtsters stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

BENOEMINGEN

De B.V ov.v. BVBA Dr Konings Iabelle is opgericht en volgende beslissingen worden genomen:

1. mevrouw KONINGS, Isabelle, geboren te Hasselt op achttien september duizend negenhonderdvierenzeventig, met woonplaats te 3500 Hasselt, van Haesendoncklaan 31, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd,

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 30.08.2016 16558-0213-011

Coordonnées
DR KONINGS ISABELLE

Adresse
VAN HAESENDONCKLAAN 31 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande