DR. A. GOYENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. A. GOYENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.240.684

Publication

05/12/2013
ÿþMai 2.1

~'LjF71 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN





111111 2 5 -11- 2013

182949a



De Hoofdgriffier, Griffie







Ondernemingsnr : 0467.240.684

Benaming

(volut) : DR. A. GOYENS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3960 Bree, Witte Torenwal 9 bus Al

Onderwer" akte : STATUTENWIJZIGING -- KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Myriam Fransman-Daelemans te Bree op 20 november 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten eenparig de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING.

a) Goedkeuring verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag van de zaakvoerder, alsook van de lezing van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, te weten de heer VOS Roland, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Gafgebergstraat 42, betreffende de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste waarderingsmethoden, opgemaakt overeenkomstig het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de vennootschap. De comparante erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen,

VERSLAGEN VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN VAN DE ZAAKVOERDER

1- de heer VOS Roland, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42, bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, heeft het verslag opgesteld, zoals voorgeschreven in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, niet inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren;

2. het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en alle eventuele andere voordelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

4. het bestuursorgaan bij de bepaling van de uit te geven aandelen geen rekening houdt met de niet in de boekhouding uitgedrukte meer- en/of minwaarden of mogelijke latente schulden;

5. de door partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen dividendvordering bij' beslissing algemene vergadering d.d. 4 november 2013 voor een inbrengwaarde van één miljoen tweehonderd drie en twintig duizend euro (1.223.000,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

6. de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een inbrengwaarde van één miljoen twee honderd drie en twintig duizend (1.223.000,00 EUR) euro komt onder voorbehoud van de effectieve betaalbaarstelling op 15 november 2013, tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan mevrouw Alice Goyens, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Kabienstraat 44, toe te kennen 6.076 aandelen van de DR A. GOYENS BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BVBA, mits een vergoeding aan de huwgemeenschap indien daartoe een aanleiding bestaat, Elk aandeel vertegenwoordigt 1/7.126ste van het maatschappelijk kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor de inbreng van één miljoen twee honderd drie en twintig duizend euro (1.223.000,00 EUR) komt tenminste overeen met de toebedeling van het aantal en de fractiewaarde van d e aandelen als volgt:

Op de laatste blz. van Lui3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" l Identificatie van de vennoot Aantal aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge - mevrouw Alice Goyens 6.076 aandelen

Totaal aantal aandelen 6.076 aandelen Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven dividendvordering voor een waarde van één miljoen twee honderd drie en twintig duizend euro (1.223.000,00 EUR) zal deel uitmaken van deze inbreng in natura. De inbrenger zal alle in het huidig verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig met artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de DR A. GOYENS BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Haeselt, 15 november 2013 (getekend), Roland Vos, Bedrijfsrevisor."

2- De zaakvoerder heeft het bijzonder verslag opgesteld, voorgeschreven door het derde lid van voormeld artikel.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tong eren.

b)13eslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met EEN MILJOEN TWEEHONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 1.223.000,00) te verhogen, om het van HONDERD EN VIJFDUIZEND EURO (¬ 105.000,00) op EEN MILJOEN DRIEHONDERD ACHTENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 1.328.000,00) te brengen. De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van een dividendvordering voor een bedrag van één miljoen tweehonderd drieëntwintigduizend euro (¬ 1.223.000,00) en zal gepaard gaan met creatie van zesduizend zesenzeventig (6.076) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

c) Verwezenlijking van de kapitaalsverhoging door inbreng in natura en vergelding van deze inbreng

Mevrouw GOYENS Alice, voornoemd, verklaart namens de huwgemeenschap CLIJSTERS-GOYENS in te brengen, de volle eigendom van de dividendvordering die zij hebben op de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. A. GOYENS", voor een bedrag van één miljoen tweehonderd drieëntwintigduizend euro (¬ 1.223.000,00) zoals beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor,

Deze dividendvordering is ontstaan door uitkering van 1.358.888,89 euro reserves bij beslissing van bijzondere algemene vergadering de dato 4 november 2013. Na inhouding van de verplichte 10 procent roerende voorheffing bedraagt deze dividendvordering 1.223.000,00 euro netto.

Als vergelding voor voormelde inbreng in natura door de huwgemeenschap CLUSTERS-GOYENS, voornoemd, worden hen zesduizend zesenzeventig (6.076) volgestorte aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. A, GOYENS" toegekend voor het geheel in voile eigendom, welke aandelen enkel op naam van mevrouw GOYENS Alice alleen zullen worden ingeschreven, conform artikel 1401, ten vijfde, van het Burgerlijk Wetboek,

De 6.076 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de 1.050 reeds bestaande aandelen, en zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Gezegde inbreng in natura wordt op deze manier vergoed op basis van de boekhoudkundige waarde van de aandelen per 4 november 2013, zijnde tweehonderd en één euro negenentwintig cent (¬ 201,29) per aandeel, zoals blijkt uit voornoemd verslag van de bedrijfsrevisor, terwijl de fractiewaarde van de aandelen na deze kapitaalverhoging honderd zesentachtig euro zesendertig cent (¬ 186,36) per aandeel bedraagt.

d) Verklaring inzake de (gewijzigde) waarde van de aandelen

Voor zoveel als nodig verklaart de enige aandeelhouder zich akkoord met de werkwijze gehanteerd bij onderhavige kapitaalverhoging, waarbij:

- de kapitaalverhoging is verwezenlijkt in één beweging, waarbij niet is gewerkt met enige uitgiftepremie, doch waarbij het aantal nieuw gecreëerde aandelen bepaald is op basis van de boekhoudkundige waarde van de aandelen, en niet op basis van de fractiewaarde.

- de kapitaalverhoging is verwezenlijkt op basis van de boekhoudkundige waarde van de aandelen, waarbij geen rekening is gehouden met de niet in de balans uitgedrukte min- en/of meerwaarden of latente schulden. Enige waardeverschillen hieromtrent worden door de enige aandeelhouder als irrelevant beschouwd, aangezien de aandeelhoudersstructuur v68r en na kapitaalverhoging dezelfde is gebleven.

De enige aandeelhouder verklaart afstand te doen van iedere vordering of aanspraak ter zake.

e) Vaststelling dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is, zodat het kapitaal gebracht is op EEN MILJOEN DRIEHONDERD ACHTENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 1.328,000,00) vertegenwoordigd door zevenduizend honderd zesentwintig (7.126) gelijke aandelen zonder vermelding Van nominale waarde, die ieder één/zevenduizend honderd zesentwintigste (7.126ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT-AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSING,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en beslist artikel 5 der statuten te wijzigen ais volgt :

"Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN DRIEHONDERD ACHTENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 1.328.000,00) en is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door zevenduizend honderd

1ior-`tbeh~ilIen

aan het Belgisch Staatsblad

r

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

zesentwintig (7.126) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde,'die ieder één/zevenduizend

honderd zesentwintigste (7.126ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen,"

DERDE BESLUIT - COÖRDINATIE STATUTEN.

De vergadering geeft ondergetekende notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd

werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van

Koophandel.

STEMMING:

11 De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een

beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmes.,

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om veertien uur dertig (14.30u).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Myriam Fransman-Daelemans

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor en

gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.07.2013 13291-0023-017
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 13.06.2012 12161-0039-017
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 25.07.2011 11341-0125-017
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 09.06.2010 10156-0500-016
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 04.06.2009 09183-0225-018
29/12/2008 : TGT000567
20/06/2008 : TGT000567
07/06/2007 : TGT000567
09/06/2005 : TGT000567
28/05/2004 : TGT000567
20/06/2003 : TGT000567
06/06/2001 : TGT000567
24/11/1999 : TGA010390
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0446-016

Coordonnées
DR. A. GOYENS

Adresse
WITTE TORENWAL 9A, BUS 1 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande