DR. ABRAMOVA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ABRAMOVA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.967.504

Publication

09/03/2012
ÿþ*12053156

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i eergelega ter grittie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 7 -02- 2012

De Hoofdgrittier, Griffie

Ondernerningsnr :

Benaming

(voluit) : Dr. Abramova

Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Oude Baan 247

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 16 februari 2012, geregistreerd te Maasmechelen op 21 februari 2012, boek 5/285, blad 25, vak 20, zes bladen, geen verzendingen, ontvangen, vijfentwintig euro, dat nagemelde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opricht:

Mevrouw ABRAMOVA Irina, geboren te Dresden (Duitsland) op 10 maart 1977, (N.N, 77.03.10 542-20), in echt met de heer DUENAS-CARDONE Edwardo, wonend te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 247.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden zoals zij verklaart.

1. OPRICHTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Voornoemde mevrouw ABRAMOVA Irina, schrijft in op honderd (100) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-), zodat zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-) verschuldigd blijft.

Aldus beschikt de vennootschap bijgevolg over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-)

2. STATUTEN

Artikel 1:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, met als benaming "DR. ABRAMOVA".

Artikel 2:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 247.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

1) De uitoefening van de geneeskunde, in het " bijzonder een huisartsenpraktijk, door haar vennoten, zijnde

geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdende met de medische plichtenleer omtrent de uitoefening van de geneeskunde en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en eventueel de betaling aan de geneesheren-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap gepresteerd hebben.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3) Het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

4) Het ter beschikking stellen van aile nodige apparatuur en begeleidende accommodaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

5) Het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met voormelde activiteiten,

6) Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig voor voormelde activiteiten. En verder het optimaal beheer van de reserves als goed huisvader en het veiligstellen ervan. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die.zij,aodig.of_nuttig.achtQm_ditdoeJ_rechtstreeks.rzf.onrechtsireeKs.te_bereiken

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

7) De mogelijkheid scheppen om de geneesherenvennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde aan de spits te blijven van hun discipline. De vennootschap kan in het kader van voornoemde activiteiten en mits naleving van de Code der geneeskundige plichtenleer in verband met vennootschappen en overeenkomsten:

a. overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met `kosten) associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en VZW's.

b. vennoot zijn van een (kosten)associatie of een middelenvennootschap van geneesheren of lid zijn van een vzw van geneesheren.

c. zolang éénhoofdig kan ze toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een VZW.

De vennootschap kan bovendien als bijkomstig doel alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende werkzaamheden verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen met dien verstande dat de vennootschap, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming kan geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook op voorwaarde dat deze handelingen het burgerlijke karakter van de vennootschap niet wijzigen en aanleiding zouden geven tot een regelmatige commerciële activiteit. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met ten minste 2/3de meerderheid schriftelijk vast te leggen.

8) De aan- en verkoop alsook het beheer en verhuur van eigen onroerend goed, alsook de aankoop van vruchtgebruik van onroerende goederen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap is gehouden de bepalingen van de "Code van Geneeskundige Plichtenleer" te eerbiedigen.

Artikel 5:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-). en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 12:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-'ders, natuurlijke personen gekozen onder de geneesheren-vennoten, Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een duur die de twintig (20) jaar niet mag overschrijden. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat van de zaakvoerder beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien zij tevens vennoot is. Zijn/haar opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij/zij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

Artikel 14:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die hande-'lingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Artikel 16:

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel 18:

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 2de vrijdag van de maand juni om 20 uur. Artikel 25:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar.

Artikel 27:

Het te stemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt

1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/1 Ode) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2, over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtneming van de wettelijke bepalingen betreffende de voor

4

i k «Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doe! van de vennootschap.

VERKLARINGEN VAN DE COMPARANTE

Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering za! plaatsvinden in het jaar 2014.

PRO FISCO begint het eerste boekjaar op 1 februari 2012.

Overname verbintenissen

De vennootschap is gebonden en gehouden door alle handelingen van de voornoemde persoon, dokter ABRAMOVA fritta, die in het kader van haar voormeld doel zijn gesteld en die aanleiding geven tot betalingen vanaf 1 januari 2012, ongeacht de prestatiedatum, zodat al deze handelingen en prestaties van voormelde persoon dienen gezien te worden als gesteld voor rekening en in naam van de op heden opgerichte vennootschap, in uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Niet -statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparante mij, notaris, verzacht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder, voor een duur van twintig (20) jaar vanaf heden:

Voornoemde mevrouw ABRAMOVA Irina die haar mandaat aanvaardt,

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Volmacht.

De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BT f.W., alle verplichtingen inzake de sociale zekerheid der zelfstandigen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen als aannemer en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties met name:

elke zaakgelastigde optredende namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOBEL CONSULT", gevestigd te 3630 Maasmechelen, Olympialaan 12 bus 1, BTW-nr BE 0874.868.338  RPR Tongeren.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, neergelegd ter verkrijging van onmiddellijke rechtspersoonlijkheid.

Geassocieerde Notaris Tom COLSON







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte houden de volmacht,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
DR. ABRAMOVA

Adresse
OUDE BAAN 247 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande