DR. ANN GABRIELS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANN GABRIELS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.715.439

Publication

01/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*140709 7*

bel Be

Sta

n

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : DR. ANN GABRIELS

(verkort) :

3 tJ

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ow een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Langveldweg 55B

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bert VRANCKEN te As op 14 maart 2014, dat er een

vennootschap werd opgericht als volgt:

OPRICHTER

Mevrouw GABRIËLS Ann, kinderpsychiater, geboren te Genk op 24 maart 1981, wonende te 3660

Opglabbeek, Langveldweg 55B.

Art. 1 : Rechtsvorm -- benaming : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid met als benaming DR. ANN GABRIELS.

Art. 2 : Zetel : 3660 Opglabbeek, Langveldweg 55B.

Art. 3 : Doel : De vennootschap heeft tot doel :

1. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, specialisatie kinderpsychiatrie; Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder de` specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

5, het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ais bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Art. 4 : Duur : opgericht voor een onbepaalde duur.

Art. 5 : geplaatste kapitaal -- aandelen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. doch met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

Nae,ybicyU 1G, yiili dir

rechtbank v. koophandel te TONG«EN

19 -03- 201/1

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Inschrijving -- afbetaling : door de geneesheer-oprichter, mevrouw GABRIËLS Ann, werden alle aandelen onderschreven en volledig volstort à rato van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, zodat een totaal bedrag van ¬ 18.600 vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap. De notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij KBC Bank te Opgiabbeek, zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 6 maart 2014

Art.9. ; De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar en onaplitsbaar behoudens hetgeen hierna bepaald. Zij zijn ingeschreven in een aandelenregister, gehouden in de zetel...

Kunnen enkel vennoot worden; geneesheren ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen worden aanvaard en die de hoedanigheid van arts bezitten en die bevoegd zijn om in België hun beroep uitte oefenen.

De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfou-ten. De geneesheer-vennoot die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk zijn.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich, ook na kapitaalsverhoging of  vermindering of na overdracht van aandelen onder levenden of wegens overlijden, steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Art. 10: Overdracht van aandelen onder levenden.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 39 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

a.De aandelen van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline en met éénparige instemming van al de vennoten en mits voorafgaandelijke instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

Als vennoten kunnen derhalve alleen toetreden geneesheren, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun praktijk zullen uitoefenen.

b.De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet de vennoten kennis geven van zijn voornemen door middel van een aangetekend schrijven waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

c.Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij een koper te vinden die voldoet aan alle voorwaarden zoals gesteld in artikel 9 van onderhavige statuten. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

d.in dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaald wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

ARTIKEL 11: Overdracht van aandelen wegens overlijden.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 40 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een geneesheer, ingeschreven op de lijst van de Orde van Geneesheren, die zijn medische activiteit uitoefent of zal uitoefenen in de vennootschap en mits voorafgaandelijke instemming van alle andere vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder(s) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of als gevolmachtigde zal optreden. ARTIKEL 12;

De aandelen mogen enkel verkregen worden door geneesheren bevoegd in België de geneeskunde uit te oefenen met uitsluiting van elke derde en mits voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde

e

" Voor;

 4ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

der Geneesheren. De vennootschap zelf kan geen eigen aandelen verkrijgen of leningen toestaan aan derden met het oog op het verkrijgen van aandelen,

Art. 13: Benoeming  ontslag van de zaakvoerder(s)

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 41 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer-vennoot te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot zes (6) jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Art. 16: bevoegdheden van de zaakvoerder(s)- vertegenwoordiging: De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij elf afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.r

Art. 17: Bijzondere volmachten: De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) In geval van overdreven volmacht.

Art 20: De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de tweede donderdag van de maand juni om 1 guur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni van het jaar 2016.

Art.31: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting, doch omvat eventuele verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 januari 2014 en zal eindigen op 31 december 2015.

Art. 36: Batig saldo van de vereffening: mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting,

BEPALINGEN VAN TOEPASSING BIJ EENHOOFDIGHEID VAN DE VENNOOTSCHAPBEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Art 39: Overdracht van aandelen onder levenden: tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. De overdracht is op straffe van nietigheid slechts mogelijk aan een geneesheer, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen mits voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Art. 40: Overgang van aandelen bij overlijden: De aandelen van de enige vennoot kunnen uitsluitend overgaan aan de erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de hoedanigheid hebben van geneesheer, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Ge-neesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen, en mits voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline kan het doel niet meer verwezenlijkt worden en dient de vennootschap zich volledig te onthouden van iedere activiteit op het gebied van geneeskunde.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of rechthebbende de vereiste hoedanigheid bezit, dan zal bij het overlijden van de enige vennoot de vennootschap niet van rechtswege worden ontbonden...

Art. 43: Algemene vergadering: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en na-dien worden opgenomen in een register dat op de werkelijke zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ZAAKVOERDERS (niet-statutair): Wordt tot niet-statutair zaakvoerder aangesteld voor een termijn opgelegd door de Code van Geneeskundige Plichtenleer: dokter GABRIËLS Ann, voornoemde oprichter.

VOOR ONTLEDEND U1TTREKSEL afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging

en de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 14 maart 2014.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Bert Vrancken

standplaats te As



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0565-009

Coordonnées
DR. ANN GABRIELS

Adresse
LANGVELDWEG 55B 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande