DR. CARREIN JAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CARREIN JAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.579.684

Publication

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.09.2012, NGL 27.09.2012 12584-0229-011
18/03/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3945 Ham, Staatsbaan 138 bus C

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de akte verleden voor notaris Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op zestien maart tweeduizend en elf, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan hierna een uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen:

Oprichter

De heer CARREIN Jan Remy Leon, arts, geboren te Neerpelt op zes februari negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 3945 Ham, Staatsbaan 138 Bus C.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Zij verkrijgt de naam «DR. CARREIN JAN».

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3945 Ham, Staatsbaan 138 Bus C.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

" de uitoefening van de geneeskunde doorde geneesheer-vennoten, zijnde meer in het bijzonder de geneesheer-specialist(en) als huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

" het ter beschikking stellen van de alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

" de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot voor de voornoemde activiteiten.

" mits inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk karakter van deze vennootschappen.

" het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voornoemd doel te bereiken, evenals het beheer van deze reserves als een goed huisvader.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DR. CARREIN JAN

*11301867*

0834579684

Griffie

Neergelegd

16-03-2011

" de mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven. De geneesheren-vennoten die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep op actieve wijze dienen uit te oefenen, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

- De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennoten zullen steeds de Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van de Geneesheren naleven.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het is gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), zodat nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00) dient volstort te worden.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, die geneesheer-vennoot zijn. Ze worden door de algemene vergadering benoemd voor een duur van maximum tien jaar. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat van de zaakvoerder beperkt tot zes jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens eventuele vergoedingen voor kosten en vacaties, en behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd is dient deze bezoldiging overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Bevoegdheid van de zaakvoerder

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder mag bepaalde volmachten verlenen aan zijn medezaakvoerder(s) of aan één of meer personen, al dan niet vennoot, doch in dit laatste geval enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Controle

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen. In dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt, na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig ge-

achte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

Deze nettowinst wordt verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geeft, gebaseerd op het voorstel van de zaakvoerder(s).

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op de plaats en datum door de zaakvoerder(s) te bepalen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van de vereiste bedragen hiertoe, zal het netto-aktief verdeeld worden onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding. Het netto-aktief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Jaarvergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om vijftien uur. Valt deze datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, andere dan een zaterdag, op hetzelfde uur. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en twaalf.

Benoeming zaakvoerder

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer CARREIN, Jan, geboren te Neerpelt op zes februari duizend negenhonderddrieëntachtig, Belgische nationaliteit, met woonplaats te 3945 Ham, Staatsbaan 138 Bus C.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0097-011

Coordonnées
DR. CARREIN JAN

Adresse
STAATSBAAN 138, BUS C 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande