DR. DAVID REYNDERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DAVID REYNDERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.444.962

Publication

12/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303139*

Neergelegd

08-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846444962

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Bilzen op 1 juli 1976, wonende te 3660 Opglabbeek Fazantenstraat 35.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 18.600,00, voor twee derde volgestort in speciën door de enige oprichter-vennoot. De oprichter-vennoot is verbonden tot volstorting ten belope van ¬ 6.200,00.

Het bedrag van ¬ 12.400,00 werd voorafgaandelijk de oprichting gestort op een bijzondere rekening bij de Bank van Breda op naam van de vennootschap in oprichting.

Duur: onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisme algemene chirurgie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt hij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Benaming (voluit): Dr. DAVID REYNDERS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3660 Opglabbeek, Fazantenstraat 35

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 4 juni 2012 dat de Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) Dr. DAVID REYNDERS met zetel te 3660 Opglabbeek, Fazantenstraat 35 werd opgericht.

Oprichter-vennoot:

oprichter en enige vennoot: De heer REYNDERS David, ongehuwd en verklarende geen verklaring

van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur: Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, geneesheren natuurlijke personen, overeenkomstig de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

Niet-geneesheren kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Indien de zaakvoerder geen geneesheer vennoot is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap , eventueel hernieuwbaar.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door een mede-vennoot, en voor opdrachten van niet-medische aard door derden. Bovendien moet het mandaat een bijzonder en tijdelijk karakter hebben.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening, dient de andere vennoten hierover in te lichten. Loopt hij een disciplinaire schorsing op, dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Indien de zaakvoerder ingevolge een disciplinaire sanctie van de orde, hetzij een tuchtstraf, hetzij een schorsing wordt opgelegd, kan er voor de duur van die tuchtstraf of sanctie geen vervanger worden aangesteld, onverminderd de verplichting van de arts(-en)-vennoot ten aanzien van de continuïteit van de zorgen conform de medische deontologie.

Is de zaakvoerder daarentegen ingevolge een tijdelijke fysische ongeschiktheid of afwezigheid wegens verlof in de onmogelijkheid om zijn ambt uit te oefenen, dan mag er gedurende die periode een vervanger worden aangesteld in het bezit van dezelfde professionele kwalificaties als zaakvoerder.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoot of de vennoten zolang de benoeming van een bedrijfsrevisor niet verplicht is.

Jaarvergadering: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijfentwintig juni om twintig uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) moet(en) tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist of van zodra vennoten die gezamenlijk één/vijfde van het kapitaal bezitten erom verzoeken.

Al de algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats in de oproeping vermeld. De bijeenroeping geschiedt bij middel van aangetekende schrijven of voor ontvangst getekende brief ten minste vijftien dagen aan de vennoten die ten minste acht dagen voordien in het register opgenomen werden.

Indien alle vennoten in persoon aanwezig en daarmee akkoord zijn, kan rechtsgeldig vergaderd worden zonder aanduiding van de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping; tevens kan van de agenda worden afgeweken. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en op de zetel van de vennootschap bewaard.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren worden voorgelegd. Ieder aandeel geeft recht op één stem. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere persoon die vennoot dient te zijn. Niemand kan drager zijn van meer dan één volmacht.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Bestemming van de winst: Voor het opmaken van de jaarrekening en de interne balans en resultatenrekening alsmede voor de bestemming van het resultaat zal de algemene vergadering zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Het resultaat, na boeking van alle kosten, wordt samen met het overgedragen resultaat en de reserves bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

Verdeling van het vereffeningsaldo: wettelijke regeling .

OVERGANGSBEPALINGEN:

A. BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor een herkiesbare termijn van tien jaar: de heer REYNDERS David, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

Hij oefent zijn mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan de zaakvoerder alleen handelend volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

B. COMMISSARIS-REVISOR.

De oprichters verklaren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en dat zij dientengevolge vrijgesteld zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

C. EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vier juni tweeduizend twaalf tot eenendertig december tweeduizend

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien. Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

D. BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan MDMJ Accountants BVBA, te 2400 Mol, Molderdijk 124, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen, en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

E. OVERNAME VERBINTENISSEN.

Comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters en dit vanaf 1 januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Notaris Jacques Istas te Schilde.

twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 18.09.2015 15590-0207-011

Coordonnées
DR. DAVID REYNDERS

Adresse
FAZANTENSTRAAT 35 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande