DR. F. JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. F. JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.081.024

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 15.07.2014 14311-0006-013
05/11/2014
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu i IIIII~IIIII II

" 19202532*

RECHTBANK van KOOPHAN'

te ANTWERPEol

2 7 AKTE 23111

afdelitlIffri5CLT

Ondernemirtgsnr : 0845.081.024

Benaming

(voluit) : Dr. F. Janssens BV BVBA

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Drie Lindenstraat 7 bus 1.2, 3560 Lummen

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar: Bosveldstraat 30, 3500 HASSELT met ingang vanaf 28 augustus 2014.

Zaakvoerder

Dr; Filip Janssens

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2013
ÿþVoor-

behoude,

aan het

Belgisch

Staatsbla,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

1111111 011111

*13016761*

Rechtbank van koophandel

4 Li JAN, 2013

te HASSeii~fie

Ondernemingsnr : 0845.081.024

Benaming

(voluit) : DR. F. JANSSENS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : Drie Lindenstraat 7 bus 1.2, 3560 Lum men

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAGEN QUASI-INBRENG

Neerlegging verslagen overeenkomstig artikel 222 Wetboek van Vennootschappen:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Zaakvoerder

Filip Janssens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12302081*

Neergelegd

05-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. F. JANSSENS

0845081024

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3560 Lummen, Drie Lindenstraat 7 bus 1.2

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VERLINDEN Marc te Westerlo-Tongerlo op drie april tweeduizend en twaalf, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, dat door:

1° De Heer JANSSENS, Filip, geboren te Leuven op negen januari duizend negenhonderdzevenenzeventig, Belgische met woonplaats te 3560 Lummen, Drie Lindenstraat 7, BELGIË

Comparanten waarvan de identiteit werd vastgesteld op basis van hun identiteitskaart en die aan de notaris toestemming verlenen om hun rijksregisternummer te vermelden in deze akte.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming  DR. F. JANSSENS , met zetel te Drie Lindenstraat 7, 3560 Lummen.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

De zeshonderd (600) aandelen worden onderschreven als volgt:

- door de Heer JANSSENS Filip, voornoemd voor een bedrag van achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

De verschijners verklaren en erkennen dat alle en elk van de aldus geplaatste aandelen gedeeltelijk afbetaald werden door storting in geld van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de BNP PARIBAS FORTIS te Sint-Joris-Winge, Leuvensesteenweg, 169/1, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), totaal bedrag van deze stortingen ter vrije beschikking van de vennootschap is.

Conform artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat alle transacties die verricht werden ten name van de vennootschap in oprichting vanaf vier april tweeduizend en twaalf, geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de thans oprichte vennootschap. De verschijners in deze, zijnde de oprichters van de vennootschap, verklaren er door ondergetekende notaris op te zijn gewezen dat zij hoofdelijk, en niettegenstaande andersluidende beding, gehouden zijn voor het verschil tussen het minimumkapitaal en het geplaatst kapitaal en dat zij van rechtswege als inschrijvers ervan worden beschouwd. Onder het geplaatst kapitaal dient te worden begrepen het gedeelte van het kapitaal waarvoor met geldige inbrengen is ingeschreven.

Het wetboek van vennootschappen vereist de volledige plaatsing van het maatschappelijk kapitaal: alle vennoten verbinden zich onvoorwaardelijk en onherroepelijk tot storting, op het ogenblik dat de vennootschap daarom verzoekt, van de door hen toegezegde inbrengen.

Is het kapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet volledig geplaatst, dan zijn de oprichters hoofdelijk aansprakelijk voor het niet-geplaatste gedeelte van het kapitaal: zij worden van rechtswege als inschrijvers ervan beschouwd.

Op de oprichters wordt een garantieverplichting gelegd. Indien de inbrengverbintenis van één van de vennoten ongeldig blijkt te zijn, moeten de overige oprichters inschrijven op het kapitaal waarvoor geen geldige inschrijving bestaat.

Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Drie Lindenstraat 7, 3560 Lummen.

Hij kan mits voorafgaande bekendmaking aan de Orde van Geneesheren worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetaling gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statuten de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Maatschappelijk doel : De vennootschap heeft tot doel:

 1. De uitoefening van haar volledige medische activiteit in de interne geneeskunde door de geneesheren-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de deontologie in het algemeen en het beroepsgeheim in het bijzonder. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe alle honoraria uit hun medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de gemeenschap te brengen.

De erelonen worden door en voor rekening van de vennootschap geïnd en vormen voor de vennootschap een opbrengst uit de resultatenrekening.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren, die tot de vennootschap toegetreden zijn.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

5. Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om bovenvermelde disciplines uit te voeren, te gebruiken en aan te schaffen.

6. De mogelijkheden scheppen om geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun disciplines aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezelijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezelijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd. Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur aanvang nemend vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

Bestuur en controle :

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, geneesheer-vennoot.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan is duur van het mandaat van de zaakvoerders beperkt

tot zes (6) jaar, hernieuwbaar.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht met een beperking van een maximumtermijn van tien jaar en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Aan niet- vennoten kunnen enkel volmachten toegekend worden voor niet-medische zaken, handelingen die geen betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen, van niet-medische aard.

Algemene vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni, om negentien uur..

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt , overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  réserves

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van ten minste één/twintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering volgens het voorstel van de zaakvoerders.

De vergadering mag andere toereikende reserves aanleggen, rekening houdend met het doel van de vennootschap. Voor de aanleg van conventionele reserves is het éénparig akkoord der vennoten vereist. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de vennootschappenwet.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop eventuele dividenden zullen worden

uitbetaald.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur van het jaar tweeduizend dertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één niet - statutaire zaakvoerder. Wordt tot bestuurder benoemd, voor de duur van de vennootschap : de heer Filip Janssens, voornoemd die aanvaardt en die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die de uitoefening van deze functie zou beletten.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd. De bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bi afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvlooien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend en twaalf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Kosten en verklaringen van de partijen

De comparanten verklaren te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoedingen en lasten, die ten laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, vierhonderd twintig euro (¬ 420,00) bedraagt. Zij erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

6. Slotformule

Comparant verklaart er kennis van te hebben dat hij bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, hij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten. Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Marc Verlinden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. F. JANSSENS

Adresse
DRIE LINDENSTRAAT 7, BUS 1.2 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande